Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

De La Hoija: "Meivezers kaitē boksam, tagad bokseri domā tikai par naudu"

Jānis Pārums

De La Hoija: "Meivezers kaitē boksam, tagad bokseri domā tikai par naudu"
Oskars De La Hoija un Floids Meivezers

Promouteru kompānijas "Golden Boy Promotions" vadītājs Oskars De La Hoija kritiski izteicies par Floidu Meivezeru junioru (49-0, 26KO), norādot, ka viņš boksam ir nodarījis kaitējumu.

"Kā promouters esmu pārliecināts, ka Meivezers ir kaitējis boksam, jo tagad bokseri domā tikai par naudu nevis sportu. Un vēl jo mazāk par līdzjutējiem," norādīja De La Hoija. "Kad Floids aizvadīja savas cīņas pirms manām, ja nemaldos, tolaik viņa promouters bija Bobs Arums, es pat nezināju, kas viņš tās ir. Meivezers nebija skaļš un viņa tirgus vērtība neauga. Kad es cīnījos ar viņu, viņš nolēma notēlot ļaundari un viss kļuva pavisam savādāk."

"Domāju, ka viņš saprata – pateicoties sliktā puiša lomai viņš spēs sev piesaistīt krietni lielāku uzmanību. Tas nav manā stilā. "Sugar" Rejs Leonards" guva panākumus bez liekvārdības, būdams labais puisis," piebilda De La Hoija.

2007.gadā De La Hoija (39-6, 30KO) cīnījās pret Meivezeru, piekāpjoties vien ar dalītu tiesnešu lēmumu ar 115:113, 113:115 un 112:116. De La Hoija toreiz par cīņu nopelnīja 52 miljonus dolāru, kamēr Meivezers saņēma 25 miljonus.

Jāpiebilst, ka kopš abu savstarpējās cīņas Meivezers un viņa kompānija "Mayweather Promotions", kas dibināta tieši 2007.gadā, sadarbojās ar De La Hoijas kompāniju "Golden Boy Promotions", bet šī sadarbība pārtrūka 2014.gadā, kad De La Hoijas organizāciju pameta tās toreizējais izpilddirektors Ričards Šeifers. 2016.gadā Šeifers dibināja kompāniju "Ringstar Sports", kas ir viena no Pasaules boksa Supersērijas organizatorēm.

26. augustā Meivezers aizvadīs pirmo cīņu pēdējo divu gadu laikā, izejot ringā pret UFC cīkstoni Konoru Makgregoru, kam tā būs debija profesionālajā boksā. De La Hoija jau iepriekš norādīja, ka Meivezera un Makgregora cīņas gadījumā abu motivācija ir skaidra – tā esot tikai un vienīgi nauda, un nekas cits.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-21 16:36, pirms 7 gadiem
Meivizeram vnm palīdz tiesneši, ja uz dēļiem viņu nedabū, tad viņš uzvar kaut vai tikai izvairās! De la Hoijam taisnība!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja