Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Golovkins: "Meivezera un Makgregora boksa mačs būs līdzīgs cirka šovam"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Golovkins: "Meivezera un Makgregora boksa mačs būs līdzīgs cirka šovam"
Konors Makgregors un Floids Meivezers
Foto: twitter.com/TheNotoriousMMA

Profesionālā boksa pasaules čempions WBA, WBC, IBF un IBO versijās Genādijs Golovkins (Kazahstāna) norāda, ka amerikāņu boksera Floida Meivezera un MMA īru cīkstoņa Konora Makgregora 26. augusta boksa mačs būs līdzīgs cirka šovam.

Genādijs Golovkins: "Šī cīņa nav cīkstoņiem, tā ir biznesam. Domāju, ka cilvēki saprot, kas ir īsta boksa cīņa un kas ir liels šovs, varbūt pat jautrs, līdzīgs cirka priekšnesumam. Visi zina, ka Konors nav bokseris. Ja vēlaties skatīties šovu, tad lūdzu! Ja vēlaties redzēt īstu cīņu un cienāt boksu, tad skatieties manu maču pret Kanelo Alvaresu!"

Kā ja ziņots, Meivezera un Makgregora boksa mačs notiks 26. augustā Lasvegasā. Sportisti cīnīsies svara kategorijā līdz 69.8 kilogramiem. Makgregors profesionālā boksa mačā vēl nav piedalījies, tiek lēsts, ka neuzvarētais amerikānis būs izteikts favorīts šajā cīņā, savukārt īra izredzes tiek vērtētas kā minimālas.

Floids Meivezers (49-0, 26 KO) savu karjeru noslēdza 2015. gada septembrī, kad divpadsmit raundu cīņā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzveica bijušo WBC un IBF čempionu Andrē Berto (ASV). Ažiotāžas un naudas dēļ Meivezers gatavs atgriezties, lai cīnītos ar slaveno īru. Amerikānis paziņoja, ka par cīņu grib saņemt 100 miljonus ASV dolāru, tikpat vēlējās arī Konors Makgregors.

Kazahstānas pārstāvja Golovkina (37-0, 33 KO) un meksikāņa Saula "Kanelo" Alvaresa (49-1-1, 34 KO) vidējā svara boksa mačs notiks turpat Lasvegasā, trīs nedēļas pēc Meivezera un Makgregora.

Izmantotie resursi:
reuters.com

  +1 [+] [-]

, 2017-06-21 18:55, pirms 7 gadiem
Tas tak pat ēzelim skaidrs Jautājums tikai, cik raundus Floidam līgumā noteikts neboksēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-06-22 14:56, pirms 7 gadiem
Topshop rakstīja: Atkārtošana vēlreiz to ko rakstīju pirms nedēļas. Jeņku boksā vispār ir maz kas saistīts ar īstu sportu jo galvenais tur ir nauda, šovs, atlasiti pretinieku, sarunātas cīņas, toto, dopings. Ja gribat skatīties kā boksējas īsti sportisti tad skaties Briedi vai Krievijas cīkstonus, bet ja gribat popkorn mēslu tad skaties Meiveizers un Makgregoru.
eu, krievu vate, neesi aizdzēries no tā devītā maija?

     [+] [-]

, 2017-06-22 19:55, pirms 7 gadiem
Tā arī ir topshop. Vismaz šī cīņa ir riktīgs cirks. Bet, nu, jābūt arī lielam meistaram, lai liktu cilvēkiem noticēt, ka MMA džeks, kaut arī labākais, ar 0 rekordu boksā, var vinēt izcilāko mūsdienu bokseri. WTF, kas notiek ar cilvēkiem??? Kā var miljoniem cilvēku uz to pavilkties?!)))))
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja