Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Taisons: "Kļičko iznīcinās Heju divu raundu laikā"

Taisons: "Kļičko iznīcinās Heju divu raundu laikā"
Maiks Taisons
Foto: AP/Scanpix

Leģendārais amerikāņu smagā svara bokseris Maiks Taisons uzskata, ka WBA čempions Deivids Hejs (25-1, 23KO) kā smagsvars ir pārvērtēts un cīņā pret IBO, IBF un WBO čempionu Vladimiru Kļičko (55-3, 49KO) zaudēs ļoti ātri...

"Hejam praktiski nav izredžu," sacīja Taisons. "Viņš smagajam svaram ir pārāk mazs, turklāt Deividam nav bijis īstu pārbaudījumu. Viņam vajadzēja cīnīties ar jauniem, spēcīgiem, izsalkušiem pretiniekiem, lai iegūtu pieredzi, bet viņš cīnījās ar veterāniem – Baretu, Valujevu, Ruizu – un arī cīņā pret šiem puišiem patērēja pārāk daudz raundu. Ja viņš būtu tik spēcīgs kā runā, tad tiktu galā ar saviem pretiniekiem ātri."

"Viss slēpjas tajā, ka britu bokseris kā smagsvars ir krietni pārvērtēts. Kļičko viņu iznīcinās viņu divu raundu laikā," savu pārliecību pauda Maiks Taisons.

Vladimira Kļičko un Deivida Heja cīņa 2.jūlijā notiks Vācijas pilsētā Hamburgā. Bokseri cīnīsies par IBO, IBF, WBO (pieder Vladimiram) un WBA (pieder Deividam) čempionu jostām, kuras savā īpašumā iegūs uzvarētājs.

Izmantotie resursi:
ESPN


, 2011-06-21 11:44, pirms 13 gadiem
Tā arī būs.

Nu sakiet ko gribat , bet Kļičko ir labākais, un es domāju arī pierādīs 2.jūlija cīņa.
, 2011-06-21 11:45, pirms 13 gadiem
Te lielākā daļa ir vienisprātis ar Taisonu
P.S. Vismaz šobrīd par brataniem Kļičko labāku nav
, 2011-06-21 11:45, pirms 13 gadiem
Pilnīgi piekrītu, bet Hejs vienīgi vel sniegs simts intervijas ar to ka Kļičko brālis un viņš ir nabagi.!
, 2011-06-21 12:07, pirms 13 gadiem
Hejs labaaks...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: S.T.A.T.
, 2011-06-21 12:23, pirms 13 gadiem
Šis bija mans bernibas elks. fenomenals cinitajs kura karjera vareja izversties vel spozaka!
, 2011-06-21 12:46, pirms 13 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Taisons jaunībā Heju vienkārši vispār nepamanītu
Heja mtad visp josta nebūtu, jo tad konkurence smagajā svarā bija milzīga!
, 2011-06-21 13:59, pirms 13 gadiem
Taisons ir leģenda Viņa cīņas bija visskatāmākās un uzskatu ka joprojām nav bijis un nav neviena boksera kurš būtu varējis Taisonu pieveikt viņa ziedu gados
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-21 14:45, pirms 13 gadiem
moca825 rakstīja: Heja mtad visp josta nebūtu, jo tad konkurence smagajā svarā bija milzīga!
Apgaismo mani. Nedomāju, ka Hejs uzvarētu Taisonu, bet nu Taisona jaunībā jau nebija TĀDĀ konkurence.
, 2011-06-21 15:08, pirms 13 gadiem
riichy rakstīja: 85% ka Deivids Hejs atcels cīņu pāris dienas pirms paredzētāā mača, jo principiāli pats Deivids zin ka viņam pret Vladimiru nav variantu, bet kā redzam intrigai jābūt, jo ar intrigu arī var nopelnīt naudu.

Taisons zin ko runā. Un par to es jau sen biju pārliecināts.
redzēsim kādu dziesmu dziedāsi tad kad Haymaker`s uztaisīs K.O. Volodjam.
, 2011-06-21 15:35, pirms 13 gadiem
Lūk neliels video ar abiem puikām:
YouTube
- ‪NEW: HBO Face Off -...
, 2011-06-21 15:41, pirms 13 gadiem
S.T.A.T. rakstīja: redzēsim kādu dziesmu dziedāsi tad kad Haymaker`s uztaisīs K.O. Volodjam.
Tā nenotiks, Heju tiek pārvērtēts, aptīts ar zeltainu papīriņu. Uzskatu, ka Ortizam pret Floidu ir lielākas izredzes uzvarēt, nekā Hejam pret jebkuru no brāļiem. Un tici man, tas Deividam it nemaz neglaimo.
, 2011-06-21 15:58, pirms 13 gadiem
S.T.A.T. rakstīja: redzēsim kādu dziesmu dziedāsi tad kad Haymaker`s uztaisīs K.O. Volodjam.
Kaads ir tavs iedomaatais scenaarijs? Visi eksperti runaa par Vladimira uzvaru, tikai paaris iedzeerusiem britu faniem liekas ka Hejs nokautees Klitcko.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-21 20:24, pirms 13 gadiem
Jingle bell rock rakstīja: Kaads ir tavs iedomaatais scenaarijs? Visi eksperti runaa par Vladimira uzvaru, tikai paaris iedzeerusiem britu faniem liekas ka Hejs nokautees Klitcko.
Scenārijs ļoti vienkāršs, Hejs izvairās un kustās pa ringu, liekot K. viņu vajāt, cerībā, ka K. atvērsies, lai noķertu viņu uz asu pretuzbrukumu. W. turpretī centīsies piespiest Heju pie kanātēm, kur cīņa beigsies dažu sekunžu laikā. Kurš būs sekmīgāks spriediet paši, es tikai ceru, ka tā cīņa nebūs 2 raundus gara.
, 2011-06-21 22:30, pirms 13 gadiem
riichy rakstīja: Diez vai vinš spēs tevi apgaismot, viņam pašam vispirms jāapgaismo sevi.
Un to mēs nevaram zināt kurš būtu spēcīgāks, ātrāks un labāks, Hejs, Taisons Vai Kličko, neko nevar zināt. Tomēr sports ar gadiem attīstās, un sportistu rezultāti uzlabojas. Lielākā daļa mūsdienu sportisti ir fiziski attīstāki.
pirms nākamreiz mels pasties jūtubē kāds izskatījās kaut vai jau pāris gadu pensionētais Maiks
, 2011-06-21 22:36, pirms 13 gadiem
Nu nu.. Baigās runas te! Kļičko nevarēja izslēgt vārguli Čembersu 2 raundos, nevarēja nokautēt Čagājevu 2 raundos, kurš piems tam bija trenējies tikai 2 nedēļas!!! Un Heju varēs..? Kļičko izskatās iespaidīgi tikai uz papīra ar saviem procentiem, bet tad kad izdara pirmās kustības ringā nekā tāda tur nav.
Bet, protams, Kļičko var nokautēt Heju arī vienā raundā tieši tā pat kā Hejs Kļičko.
, 2011-06-21 23:06, pirms 13 gadiem
riichy rakstīja: Diez vai vinš spēs tevi apgaismot, viņam pašam vispirms jāapgaismo sevi.
Un to mēs nevaram zināt kurš būtu spēcīgāks, ātrāks un labāks, Hejs, Taisons Vai Kličko, neko nevar zināt. Tomēr sports ar gadiem attīstās, un sportistu rezultāti uzlabojas. Lielākā daļa mūsdienu sportisti ir fiziski attīstāki.
tu vari 1x beigt malt vienu un to pashu, bokss jau nu nav tas sporta veids kura dizhi kaut kas ir mainijies treninju metodees. vladimiry trene emanuels stuards kurs ir old school treneris. ne jau kaut kadas magiskas treninj metodes padarija vladimiru par to kas vinjs ir (garlaicigu,bet efektivu bokseri), bet gan tas ka menijs vinjam iemacija izmantot savu augumu lai turetu pretiniekus distance, ka ari uzlaboja aisardzibu un iemacija regulari samiljot pretiniekus,
, 2011-06-22 12:58, pirms 13 gadiem
ko jus te ņemieties.isakiet katrs savu viedokli un.
man arī liekas ka vizticamak uzvares vladimirs bet ņemot vera ka viņam ir vjš žoklis un hejam neslikts sitiens no labas iespeja pastav!!! 35%-65% ka uzvares vladimirs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-22 17:47, pirms 13 gadiem
aizver muti rakstīja: Nebriinos, ka Hejs paklups pie savas maajas, sasitiis kaaju un ciinja tiks atcelta.
kapeec neviens nepiemin to ka vladimirs satraumejaas pirms paredzetaas ciinjas ar dereku chisoru.
, 2011-06-22 22:10, pirms 13 gadiem
Vicious rakstīja: Scenārijs ļoti vienkāršs, Hejs izvairās un kustās pa ringu, liekot K. viņu vajāt, cerībā, ka K. atvērsies, lai noķertu viņu uz asu pretuzbrukumu. W. turpretī centīsies piespiest Heju pie kanātēm, kur cīņa beigsies dažu sekunžu laikā. Kurš būs sekmīgāks spriediet paši, es tikai ceru, ka tā cīņa nebūs 2 raundus gara.
Ok es tev piekriitu! Un Hejs peec ciinjas konferencee to prezentees shaadi:"So I’m messing around, trying to kill the clock until the next round when I can actually throw some punches and the next thing I know, I’m looking up at the referee and he’s going, ‘Six ... seven’. I’m thinking, ‘Surely you should start from one!’ I get to me feet at eight and a half and say, ‘I’m okay, I’m okay’ but he stops the fight and says, It's over’"
, 2011-06-22 22:23, pirms 13 gadiem
Jingle bell rock rakstīja: Ok es tev piekriitu! Un Hejs peec ciinjas konferencee to prezentees shaadi:"So I’m messing around, trying to kill the clock until the next round when I can actually throw some punches and the next thing I know, I’m looking up at the referee and he’s going, ‘Six ... seven’. I’m thinking, ‘Surely you should start from one!’ I get to me feet at eight and a half and say, ‘I’m okay, I’m okay’ but he stops the fight and says, It's over’"
well said
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-23 17:15, pirms 13 gadiem
riichy rakstīja: Melno elkiem un pokemoniem izteikties nav vērts. Savus viedokļus vari izplatīt savā skolas solā, tur būs kas tevi uzklausīs.
tu savu vieniigo, nemainiigo, no kaadas tantes dzirdeeto vari savos anoniimajos alkaholikjos izpaust, tur buus kas tevi uzklausiis.
, 2011-06-26 20:35, pirms 13 gadiem
Ceriibas ir maz, bet es taa pat par Heju.
, 2011-06-28 10:49, pirms 13 gadiem
Pa kuru tv kanalu radis sito ciinu?
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Matvejs Prokudins finālā Kauņā. Foto: Lietuvas Boksa federācija

Prokudins dominē finālā un uzvar Šocika turnīrā Lietuvā

Latvijas jaunais bokseris un Latvijas izlases galvenā trenera Iļja Žiļinska audzēknis Matvejs Prokudins izcīnīja pirmo vietu Aļģirda Šocika vārdā nosauktajā turnīrā Kauņā svara kategorijā līdz 60kg.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.