Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Glovackis: "Man vienalga, vai cīņa pret Briedi būs par čempionu jostām"

Rolands Eliņš

Glovackis: "Man vienalga, vai cīņa pret Briedi būs par čempionu jostām"
Kšištofs Glovackis. Foto: Knockout Promotions

Polijas bokseris Kšištofs Glovackis sarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja par gatavošanos cīņai pret Mairi Briedi Pasaules boksa Supersērijas pusfinālā, norādot, ka pagaidām viss noris pēc plāna.

Kšištofs Glovackis pirms nedēļas atgriezās no Anglijas, kur aizvadīja sparingus, un tagad to pašu turpinās darīt Varšavā. Iepriekš Glovackis bija arī treniņnometnē Spānijā, un viņš pats norāda, ka tik plaša treniņu ģeogrāfija viņam krietni nākusi par labu, ļāvusi izvairīties no rutīnas un visu laiku uzturēt emocionālo pacēlumu.

„Par laimi, nekādas traumas netraucē, viss tādā ziņā kārtībā, lai gan, protams, negribas piesaukt nelaimi,” teica Glovackis. „Taču konkrēti šobrīd jūtos tik labi, cik vien iespējams. Tagad plāni turpināt treniņus divreiz dienā Varšavā, bet desmitajā jūnijā plānots doties uz Rīgu.”

Pagaidām vēl nav skaidrs, vai Brieža un Glovacka cīņa 15. jūnijā būs par WBC un WBO pilntiesīgajām čempionu jostām vai tikai viņu rīcībā pašreiz esošajām WBC Dimanta un WBO Sudraba jostām. Glovackis gan teica, ka nepievērš tam uzmanību.

„Šī cīņa jau tā būs ļoti svarīga, praktiski izšķiroša,” teica Glovackis. „Par jostām neko nezinu, nav man nekādu jaunumu, uzticos saviem promouteriem, ka viss tiks sakārtots, cik labi vien iespējams. Man pašam nemaz neinteresē, vai jostas būs pieejamas jau cīņā pret Briedi, tas man ir vienalga. Svarīgākais tāpat būs tas, kurš uzvarēs, par pārējo varēs runāt vēlāk.”

Kā portālam Sportacentrs.com šorīt paskaidroja Brieža menedžeris Raimonds Zeps, arī viņam pagaidām nav nekādu publiski stāstāmu jaunumu par WBC un WBO čempionu jostām. Taču galvenais jautājums šobrīd esot „kad”, nevis „vai”, un līdz ar to būtība šajā cīņā nemaz nemainās. Ja līdz cīņai jaunumu par čempionu jostām nebūs, Glovackis un Briedis noskaidros abu sekundāro titulu ieguvēju, bet Dimanta un Sudraba jostas pēc tam tik un tā „pārvērtīsies” par čempionu jostām brīdī, kad Usiks no tām atteiksies.

     [+] [-]

, 2019-05-21 23:03, pirms 5 gadiem
Glovackim, kad iedos starp acim Briedis, tad bus VIENALGA, cik pjarkstus redzes!