Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Sanderss: "Nedomāju, ka Hejs uzvarētu Vladimiru Kļičko"

Sanderss: "Nedomāju, ka Hejs uzvarētu Vladimiru Kļičko"
Korijs Sanderss un Vladimirs Kļičko pirms
savstarpējās cīņas 2002. gadā

Bijušais smagsvaru čempions boksā Korijs Sanderss uzskata, ka gadījumā, ja notiks pasaules čempiona IBO, IBF un WBO versijās ukraiņa Vladimira Kļičko cīņa pret WBA čempionu britu Deividu Heju, Kļičko tajā uzvarēs.

Sanderss labi zina Kļičko - viņš 2002. gadā jau otrajā raundā nokautēja (TKO) Vladimiru, sagādājot viņam vienu no trim zaudējumiem, savukārt divus gadus vēlāk Vladimira Kļičko vecākais brālis Korijam atriebās ar tehnisko nokautu astotajā raundā.

Kamēr nerimstas viedokļi par to ar kuru no Kļičko un vai vispār cīnīsies Hejs, savu viedokli par iespējamo Vladimira Kļičko un Deivida Heja cīņu izteicis Sanderss. Viņš uzskata, ka Hejs ir par mazu, lai radītu patiesus draudus Kļičko, turklāt apšauba brita spēju uzņemt Vladimira sitienus. Jāpiebilst, ka izmēros Sanderss un Hejs ir aptuveni vienādi, taču kā norāda portāls boxingscene.com – Sanderss bija ārkārtīgi bīstams sitējs ar ļoti spēcīgu zodu (Hejs ar to nevar lepoties).

"Domāju, ka Hejs ir par mazu priekš Vladimira. Jā, viņš ir labs bokseris, taču nav lielais smagsvars. Nespēju iztēloties, ka Hejs varētu izturēt Vladimira sitienus. Kļičko ir ļoti labs bokseris un nedomāju, ka Hejs ir spējīgs uzvarēt viņu," uzsvēra Sanderss.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com


, 2010-05-21 01:35, pirms 14 gadiem
True, true
, 2010-05-21 01:45, pirms 14 gadiem
Visi to zina, ka Hejs neuzvarēs. Pats Hejs to zina, tāpēc jau mīž visu laiku
, 2010-05-21 06:35, pirms 14 gadiem
un man likās ka Airiks no bijušā ASK boksam pievērsies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-21 07:58, pirms 14 gadiem
jaa tikai vinjsh aizmirsa vienu lietu, ka Hejs ir pus stundu aatraaks par Vladimiru, un ka vladimiram buus probleemas Hejam traapiit vispaar.
, 2010-05-21 08:22, pirms 14 gadiem
Ja ciņa notiks, domāju ka nigga zaudēs. Tam jau sēn pa mutej jāsadod....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-21 11:45, pirms 14 gadiem
Es par skatāmu boksu, tas ir - Heja bokss.
, 2010-05-21 14:45, pirms 14 gadiem
Hejs ir riktiģs semīrs!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-22 03:37, pirms 14 gadiem
Gingerninja rakstīja: Visi to zina, ka Hejs neuzvarēs. Pats Hejs to zina, tāpēc jau mīž visu laiku
Un taads koments sanjem labaakaa komentaara balvu, kur skaataas sportacentrs?
Hejs vnk manaami velk laiku, jo brackaam gadi nestaav uz vietas, jo ilgaak velk jo vairaak palielinaas iespeejas uzvareet. Nebuutu paarsteigts, ja Hejs peec Vitaalija vs Sosnovska ciinjas pazinjotu, ka vinju neapmierina Klicko izvirziitie ciinjas nosaciijumi un aizvadiitu atbildes ciinju pret Valuevu.
Otrs- Klicko pataisiijushi Heju par publisku miiksto (ko arii liecina tavs komentaars) un tagad varees speeleet savas speeliites un dikteet savus noteikumus. Klicko baidaas aizvadiit ciinju Amerikaa, jo ja ciinju organizees lielaakaas boksa promouteru kompaanijas, tad Hejam buus lielas brieksrociibas, jo boks tomeer ir Bizness un gan jau Dons Kings ar savu roku pieliks, lai Hejs uzvaretu.
Treshais- aizbrauc uz Lielbritaaniju un pajautaa, kuri ir tie "visi"!
, 2010-05-23 14:16, pirms 14 gadiem
pataupiet savus komentārus jo te nevar zināt kurš uzvarēs hejs arī ir spēcīgs un ātrs , bet nezinu vai tas viņam ko līdzēs
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.