Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko: "Cīņas vidū Čemberss psiholoģiski padevās"

Jānis Pārums

Kļičko: "Cīņas vidū Čemberss psiholoģiski padevās"
Foto: AFP/Scanpix

Pēc uzvaras pār amerikāni Ediju Čembersu (35-2, 18KO), pasaules čempions boksā smagajā svarā IBO, IBF un WBO versijās, ukrainis Vladimirs Kļičko (54-3, 48KO) atzina, ka viņa pretinieks psiholoģiski sakauts bija jau cīņas vidū.

"Čemberss ir lielisks bokseris. Ātrs, ļoti ātrs, turklāt prot arī labi veidot pretuzbrukumus. Taču pēc sestā raundā es sapratu, ka Edijs ir psiholoģiski padevies. Tādā situācijā ir grūti veidot efektīvus uzbrukumus, rādīt skaistu boksu, jo pretinieks ir pasīvs un visiem spēkiem cenšas izbēgt no nokauta," sacīja Vladimirs Kļičko.

Ukrainis piebilda, ka tuvojoties cīņas beigām viņš centies to pabeigt priekšlaicīgi: "Cīņas noslēdzošajos raundos es izlikos pilnībā. Pierādīju sev uz ko esmu spējīgs, tāpēc esmu gandarīts ar cīņas iznākumu."

Edijs Čemberss, kurš pēc cīņas tika nogādāts slimnīcā, vēlāk atzina, ka nokauta brīdi neatceras: "Protams, es zināju, ka Kļičko ir ātrs sitiens no kreisās puses, bet neko padarīt tur nespēju. Sitienu, ar kuru Vladimirs mani aizsūtīja nokautā, es vienkārši neatceros."

Jāpiebilst, ka Kļičko un Čembersa cīņu Diseldorfas "Esprit" stadionā noskatījās 51 500 līdzjutēju, vēsta Vācijas plašsaziņas līdzekļi.

Izmantotie resursi:
fightnews.com
bild.de

  +1 [+] [-]

, 2010-03-21 16:05, pirms 14 gadiem
"Čemberss ir lielisks bokseris. Ātrs, ļoti ātrs, turklāt prot arī labi veidot pretuzbrukumus".
Kļičko slavē Čembersu, lai viņa uzvara izskatītos daudz nozīmīgāka.

Skaidri taču bij redzams, ka čemberss bij nulle.

  +6 [+] [-]

, 2010-03-21 16:47, pirms 14 gadiem
zanardi rakstīja: "Čemberss ir lielisks bokseris. Ātrs, ļoti ātrs, turklāt prot arī labi veidot pretuzbrukumus".
Kļičko slavē Čembersu, lai viņa uzvara izskatītos daudz nozīmīgāka.

Skaidri taču bij redzams, ka čemberss bij nulle.
Tas tomēr ir diezgan labs sniegums noturēties 12 raundus pret Kļičko, lai gan uzbrukumā jau nekas labs Čembersam nesanāca, pielīdzināt viņu galīgai nullei jau gluži nevar.
Nepiekrītu, ka Kļičko cenšas savu uzvaru padarīt nozīmīgāku. Mūsdienu bokss ir pilns ar visādiem mutes brūķētājiem, kas pirms cīņas , pēc saviem vārdiem, ir nākošie čempioni un labākie bokseri pasaulē. Uzvaras gadījumā pret Kļičko tie būtu gatavi viņu nozākāt un apsmiet. Manuprāt, tā ir tikai sportiska pieklājība pēc mača uzslavēt pretinieku, lai nu kāds būtu iznākums.

  +1 [+] [-]

, 2010-03-21 21:49, pirms 14 gadiem
Skatoties pēdējās smagsvaru cīņas Čembers izskatījās tīri pieklājīgi pret Kļīčko, jo nebēga visu cīņu no viņa vai slēpās aiz pleca vai vēl kaut kā tamlīdzīgi. Vienīgi pēdējos divos raundos varēja manīt, ka Čembers ir piekusis un viņām nekas cits neatlika kā tikai uzpasēties lai Kļičko nenogāztu viņu pirms pēdējā zvana. Jāatzīst, ka pretestība no Čembersa puses nebija nekāda bīstamā, taču ātrs viņš ir, jo uzbrukumi bija asi un bīstami, bet ne precīzi. Un galvenais, ka Čembers uzņēma sitienus un arī centās uzbrukt, nevis bēgt un tikai aizstāvēties. Tā kā cepuri nost, pret tādu milzi un muskuļu maisu, betona gabalu kā Kļičko izturēt sitienus, būt drosmīgam un mesties virsū, un izturēt gandrīz 36 minūtes ne reizi nenoslaukot grīdu, CEPURI nost. Bet lai uzveiktu Kļičko vajag kaut ko piecreiz bīstamāku pretī. Pagaidām grūti teikt, kas varētu būt reāls pretinieks Kļičko, jo citās cīņās džeki plosās, bet pret brāļiem retu kurš var parādīt kaut nedaudz pretestību (sajūtu, ka Kļīčko varētu arī atrauties).

Visu cieņu brāļiem Kļičko!
Gaidu cīņu ar reālu pretendentu uz kādu no viņu jostām.