Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Valdezs dominē cīņā pret Berčeltu un izcīna WBO titulu vieglajā svarā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Valdezs dominē cīņā pret Berčeltu un izcīna WBO titulu vieglajā svarā
Oskars Valdezs. Foto: AFP/Scanpix

Meksikānis Oskars Valdezs (29-9, 23 KO) izcīnījis WBO jostu junioru vieglajā svarā, kad šonakt Lasvegasā pārliecinoši pārspēja savu tautieti Migelu Berčeltu (38-2, 34 KO). Valdezs, lai arī netika uzskatīts par favorītu, dominēja visas cīņas laikā, vairākkārtīgi izdarot spēcīgus sitienus pretiniekam.

Par WBC juniora vieglā svara titulu Lasvegasā cīnījās Migels Berčelts (38-2, 34 KO) un Oskars Valdezs (29-0, 23 KO). Abi meksikāņi savstarpēji jau bija cīnījušies, taču naktī uz svētdienu dominēja Valdezs, joprojām esot nepārspēts boksa ringā un iegūstot WBO titula jostu.

Pirms cīņas par favorītu tika uzskatīts WBC jostas īpašnieks Berčelts, taču viņa tautietis cīņai bija sagatavojies labāk. Ar spēcīgiem sitieniem otrajā, ceturtajā un desmitajā raundā Valdezs nodrošināja sev uzvaru visā cīņā. Tiesneši vienbalsīgi ar 89-80, 88-81, 87-82 lēma par Valdeza uzvaru. Arī statistika pierāda Valdeza dominanci - bokseris izdarīja par 50 sitieniem vairāk. (149-99)

Valdeza WBC tituls nozīmē to, ka, visticamāk, nākamo cīņu meksikānis aizvadīs pret Šakuru Stīvensonu (15-0, 8 KO). Bokseris apmeklēja Berčelta un Valdeza cīņu, izrādot interesi duelēties ar Valdezu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...