Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Hejs traumas dēļ pārceļ revanša cīņu pret Beljū

Hejs traumas dēļ pārceļ revanša cīņu pret Beljū
Deivids Hejs
Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Britu bokseru Deivida Heja un Tonija Beljū revanša cīņa nenotiks 17. decembrī, kā līdz šim bija plānots, jo Hejs guvis rokas savainojumu, un britu mediji vēsta, ka viņam būs nepieciešama operācija.

Londonas O2 arēnā paredzētā boksa cīņa jau bija pilnībā izpārdota, taču Deivida Heja savainojuma dēļ cīņa tiks pārcelta. Cīņas organizatori pieļauj, ka mačs notiks vai nu 24. martā vai piektajā maijā.

Bijušais WBC pirmā smagā svara čempions Tonijs Beljū, kurš tieši cīņas pret Heju dēļ izvēlējās netikties ar tobrīd obligāto titula pretendentu Mairi Briedi, līdz ar to zaudējot čempiona godu, savā pirmajā cīņā pret Heju pārliecinoši triumfēja. Pirms tam smagsvaram Hejam tika prognozēta droša uzvara, taču viņš cīņas gaitā guva savainojumu un pēdējos raundos pārvietojās praktiski uz vienas kājas.

37 gadus vecajam Hejam šī nav pirmā reize, kad nākas atteikties no iepriekš sarunātas cīņas. 2013. un 2014. gadā viņš atteicās no cīņas ar Taisonu Fjūriju, abas reizes traumu dēļ.

Hejs britu medijiem paziņojis, ka ir satriekts par šādu pavērsienu, bet Beljū ar pavisam lakonisku tvītu (redzams zemāk).


Izmantotie resursi:
David Haye v Tony Bellew: Heavyweight rematch...

, 2017-11-20 19:59, pirms 6 gadiem
"savā pirmajā cīņā pret Heju pārliecinoši triumfēja. "
parliecinosi???
, 2017-11-20 20:44, pirms 6 gadiem
Ievāca naudu par biļetēm un reklāmām, lai gan droši vien uzreiz bija skaidrs, ka Hejs tik ātri nevarēs doties ringā, ja viņam tiešām bija ahileja plīsums.
, 2017-11-20 22:06, pirms 6 gadiem
Pārliecinoši triumfēja

Arī par pārcelto cīņu pret Klichko aizmirsāt pierakstīt.

Par ko jums naudu maksā, žurnālistu kungi...??
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.