Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Siesta atbild Zauerlandam: "Mēs Rīgu padarījām par pasaules klases boksa Meku"

Siesta atbild Zauerlandam: "Mēs Rīgu padarījām par pasaules klases boksa Meku"
Mairis Briedis pret Oleksandru Usiku
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas vadošā boksera Maira Brieža bijušā menedžera Alberta Hačuturova jeb Ala Siestas pārstāvji informēja Sportacentrs.com par Siestas neapmierinātību saistībā ar Brieža pašreizējā promoutera Kalles Zauerlanda sacīto intervijā portālam Delfi.

"Tiem, kuri turpina izspēlēt nacionālistisko un pretkrievisko kārti, vēlētos izskaidrot, ka esmu britu boksa promouteris un menedžeris," sacīts Ala Siestas paziņojumā. "Apvienotās Karalistes iedzīvotājs esmu pat ilgāk, nekā esmu dzīvojis Krievijā. Lai arī ārkārtīgi mīlu abas valstis, mana sieva un bērni ir angļi un ar lepnumu varu uzskatīt, ka esmu kļuvis par angli. Lielākā daļa mana ar boksu saistītā darba notiek Lielbritānijā, kur ikdienā cieši strādāju ar vadošajiem promoucijas uzņēmumiem, un lielākā daļa manu boksa promoucijas pasākumu ir Anglijā."

"Zauerlands savā paziņojumā sacīja, ka plāno veikt lielas investīcijas Latvijas boksā. Kopā ar saviem partneriem jau esmu Rīgu pārvērtis par pasaules klases starptautiskā boksa Meku, Mairim ne vienu reizi vien izpārdodot visas biļetes "Arēnā Rīga"," Siesta turpināja. "Ja Briedis būtu klausījis manam padomam un paņēmis pauzi, lai sakārtotu galvu un tiktu galā ar savainojumiem, kas viņam radās iepriekšējā gadā, varu galvot, ka viņš līdz šā gada beigām būtu cīnījies vismaz par WBC pagaidu titulu. Man ir lieliskas attiecības ar WBC, kuru ļoti mīlu un kuru uzskatu par savu ģimeni. Un kas, starp citu, ļoti novērtē darbu, kuru esmu paveicis Latvijas boksa labā. Atcerieties, tie bijām mēs, nevis Zauerlands, kuri panāca to, ka Briedis pagājušajā gadā Vācijā pret Marko Huku izcīnīja savu pirmo pasaules titulu. Mēs rakstījām vēsturi, nevis viņi [Zauerlandi]."

"Kas Briedi sagaida tālāk? Zaurlendi sola, ka Briedis tuvāko sešu mēnešu laikā cīnīsies par pasaules titulu. Realitātē Oleksandrs Usiks, kuram pašlaik pieder visas četras jostas, veic pārrunas par lielo cīņu pret angli Toniju Beljū. Viņu cīņai vajadzētu notikt šā gada novembrī. Zauerlandiem labāk vajadzētu turēt savu vārdu, ko deva Latvijas presē, citādi tas būs jau otrais nepiepildītais solījums [pēc tam, kad Briedim tika solīta Usika atteikšanās no Supersērijas finālcīņas pret Gasijevu]," teica Siesta.

"Rīga ir perfekta vieta, lai rīkotu tādus pasākumus kā Supersērija un citas lielas boksa cīņas. Un Briedis ir Supersērijas atslēga, lai cīņu varētu rīkot jaukā pilsētā ar lojālu publiku, kurai ir liela interese par boksu, ko radīja Mairis un mūsu komanda. Jāņem vērā, ka Zauerlanda pašreizējās promoucijas pēdējā laikā cieš no pazeminātas cīņu apmeklētības un mazākiem TV reitingiem. Varu tikai teikt: redzēsim, ko rādīs nākotne un kurš ir drosmīgs un īsts."


, 2018-08-20 11:29, pirms 6 gadiem
Zauerland sir augstaka limena menedzeris , Tysons ari mainija menedzerus ik pa laikam , sasniegumi boksa ir 60 % menedzera darbs!
, 2018-08-20 11:36, pirms 6 gadiem
Sāk atgādināt Lipmanu
, 2018-08-20 11:36, pirms 6 gadiem
Viss jau pareizi.
, 2018-08-20 11:41, pirms 6 gadiem
Ko Zauerlandi ir organizējuši izņemot WBSS?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-20 12:03, pirms 6 gadiem
HMB-HOSE.GIRTINHO!!! rakstīja: Ko var nemties kaa beerni??? Vienu ciinu atveda uz Riigu un uzreiz jau Meka???
Latvijas bokss tak vispār tagad ir topā. Futbola laukumi aizauguši, hokeja halles dīkstāvē, basketa grozi nozāģēti, pēc pēriena no estiem sākusies voleja komandas likvidācija. Toties kur skaties apkārt - visās malās boksējas uz siestas uz zauerlandu saceltajiem ringiem, ar Sportlanda bezmaksas boksa cimdiem rokās.
, 2018-08-20 12:20, pirms 6 gadiem
To HMB vispār jau 2 cīņas pret Peresu un Usiku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-20 12:42, pirms 6 gadiem
Pēdējā rindkopa liek pasmaidīt. "Rīga ir perfekta vieta, lai rīkotu tādus pasākumus kā Supersērija un citas lielas boksa cīņas."
Tas pats Siesta reiz teica, ka cīņa pret Durodolu ir maksimums, ko Rīgā ir jēga rīkot. Plika iršana.
, 2018-08-20 12:43, pirms 6 gadiem
"Zauerlands savā paziņojumā sacīja, ka plāno veikt lielas investīcijas Latvijas boksā. Kopā ar saviem partneriem jau esmu Rīgu pārvērtis par pasaules klases starptautiskā boksa Meku, Mairim ne vienu reizi vien izpārdodot visas biļetes "Arēnā Rīga"

Atļaušos uzreiz pateikt, ka pret Mike Perez un Usyku Arēnā nebija izpārdotas visas biļetes. Ļoti daudz tukšas vietas otrajā stāvā bija.
, 2018-08-20 12:48, pirms 6 gadiem
sprinteris2 rakstīja: "Zauerlands savā paziņojumā sacīja, ka plāno veikt lielas investīcijas Latvijas boksā. Kopā ar saviem partneriem jau esmu Rīgu pārvērtis par pasaules klases starptautiskā boksa Meku, Mairim ne vienu reizi vien izpārdodot visas biļetes "Arēnā Rīga"

Atļaušos uzreiz pateikt, ka pret Mike Perez un Usyku Arēnā nebija izpārdotas visas biļetes. Ļoti daudz tukšas vietas otrajā stāvā bija.
Pret Perezu daži 300tie sektori bija pustukši. Pats tur sēdēju.
Pret Usiku situācija bija sliktāka, jo nu lētākā biļete 50e maksāja tomēr.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-20 12:55, pirms 6 gadiem
HMB-HOSE.GIRTINHO!!! rakstīja: Latvieshi prot pilla sparaa savaakties tikai uz balagaaniem un dzerstiniem:

1) ikgadeejais Summersound ar Suudiem uz skatuves
2) Ikgadeejais pozitivus ar Suudiem uz skatuves
3) mezhaparks!!!

Tas arii viss
Nu Positivus šogad,manuprāt, bija ļoti draņķīgs. Es to domāju par māksliniekiem. Nu tā cena ir neatdekvāta par to piedāvājumu.
Es domāju, ja pret Usiku biļetes būtu bijušas bik lētākas, tad jau ap 10k savāktos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: huters
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-20 13:23, pirms 6 gadiem
Boksa aizkulises ir vēl absurdākas par lētiem turku un meksikāņu seriāliem. Šitas pusdienslaika Als ar savu divpirksta pierīties bļaušanu tur gluži labi iederas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-20 13:46, pirms 6 gadiem
HMB-HOSE.GIRTINHO!!! rakstīja: Taadi viiri tur smel piki, mees pie ratiem!!!
normaali tas nava...
Kāds pieprasījums, tāds piedāvājums..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-20 14:32, pirms 6 gadiem
HMB-HOSE.GIRTINHO!!! rakstīja: Te nav USA!!!
Nav gan, bet kapitālisma likumi jau visur vienādi.
, 2018-08-20 14:42, pirms 6 gadiem
Tadi ir tie boksa "meniģeri" Cik tad tās cīņas īsti tas Siesta briedim sarunāja? Divas? Pret Dorodulo un Huku, pārējais jau bija WBSS....
Bet attieksme tāda itkā būtu Briedi no skolas vecuma trennējis! Noželojami!
, 2018-08-20 16:50, pirms 6 gadiem
raitīc rakstīja: Tadi ir tie boksa "meniģeri" Cik tad tās cīņas īsti tas Siesta briedim sarunāja? Divas? Pret Dorodulo un Huku, pārējais jau bija WBSS....
Bet attieksme tāda itkā būtu Briedi no skolas vecuma trennējis! Noželojami!
Pret Huku, jau manuprāt arī Siesta tur maz ko rīkoja un runāja. Zaurelandi piedāvāja un WBC piekrita, tālāk jau diez vai viņš tur baigi kko ietekmēja. Tak nav viņš nekāds dūzis boksa pasaulē, kā viņš ir uztaisījies.
, 2018-08-20 17:29, pirms 6 gadiem
arch122 rakstīja: Pret Huku, jau manuprāt arī Siesta tur maz ko rīkoja un runāja. Zaurelandi piedāvāja un WBC piekrita, tālāk jau diez vai viņš tur baigi kko ietekmēja. Tak nav viņš nekāds dūzis boksa pasaulē, kā viņš ir uztaisījies.
Tak tagad visi jau ir rīkojuši, no bērna kājas trenējuši, investējuši visu kamēr pašu bērni pusbadā u.t.t.
, 2018-08-20 18:49, pirms 6 gadiem
Nebūtu Briedim tāds Als Siesta trāpījies, boksētos Briedis neko neizsakošās cīņās, svara kategorija nepopulāra, naudas ko citiem piedāvāt nav. Intereses, lai varētu nopelnīt cīnoties ar Briedi nekādas. Neviens jau negrib dabūt pa purnu par paldies. Tā kā Briedis ir lielu pateicību parādā Alam. Kopš Briedis reklamē ātros kredītus man vispār šķiet degradejies, par kapeikām pārdodas
, 2018-08-20 18:54, pirms 6 gadiem
Ka Rīga tagad esot boksa Meka, to Siesta domāja kā joku? Un pretkrieviskuma pieminēšana - nu vai zini! Nevajag uzvesties kā primātam, tad arī neviens nemeklēs, vai tam nav sakara ar tavu tautību. Anglis viņš, redz, esot.
, 2018-08-20 19:28, pirms 6 gadiem
Ravix rakstīja: Nebūtu Briedim tāds Als Siesta trāpījies, boksētos Briedis neko neizsakošās cīņās, svara kategorija nepopulāra, naudas ko citiem piedāvāt nav. Intereses, lai varētu nopelnīt cīnoties ar Briedi nekādas. Neviens jau negrib dabūt pa purnu par paldies. Tā kā Briedis ir lielu pateicību parādā Alam. Kopš Briedis reklamē ātros kredītus man vispār šķiet degradejies, par kapeikām pārdodas
Un ja nebūtu Briedis, ko tāds siesta darītu?> Pats kāptu ringā? Lai šis pasaka paldies Mairim ka tika nedaudz slavas saulītē
, 2018-08-20 19:40, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Un ja nebūtu Briedis, ko tāds siesta darītu?> Pats kāptu ringā? Lai šis pasaka paldies Mairim ka tika nedaudz slavas saulītē
Pasaulē ir ļoti daudz labu sportistu dažādos sporta veidos, bet viņi nevienam nav interesanti, ji viņi dzīvo savās sādžās un vārās savā sulā. Cilvēki, kas ir apkārt un iekšā boksā, cīņās, apgalvo, ka Siesta ļoti daudz izdarīja Brieža labā, un Brieža reputācija sakarā ar naudu un nenorēķināšanos par pakalpojumiem nav tā labākā, to arī publiski saka, nevis aizmugurē runā,
, 2018-08-20 21:30, pirms 6 gadiem
Iespējams 10 novembrī Londonā notiks Usika - Belju cīņa.
, 2018-08-20 21:53, pirms 6 gadiem
Ravix rakstīja: Pasaulē ir ļoti daudz labu sportistu dažādos sporta veidos, bet viņi nevienam nav interesanti, ji viņi dzīvo savās sādžās un vārās savā sulā. Cilvēki, kas ir apkārt un iekšā boksā, cīņās, apgalvo, ka Siesta ļoti daudz izdarīja Brieža labā, un Brieža reputācija sakarā ar naudu un nenorēķināšanos par pakalpojumiem nav tā labākā, to arī publiski saka, nevis aizmugurē runā,
Latvijā vispār praktiski nav cilvēku kas tajā ir iekšā, runā tikai kaut kādi bijušie trenerīši un menedžerīši. Ja viņi ir tik kruti, lai iet pa sādžām un ņem tos daudzos ciemu supertalantus, tak saki ka netrūkst, un darbojas. Bet nē, piesūkušies pie "sliktā" Maira pīkst. Tāpēc ka zin, ka paši ir čmo bez viņa.
, 2018-08-20 23:04, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Latvijā vispār praktiski nav cilvēku kas tajā ir iekšā, runā tikai kaut kādi bijušie trenerīši un menedžerīši. Ja viņi ir tik kruti, lai iet pa sādžām un ņem tos daudzos ciemu supertalantus, tak saki ka netrūkst, un darbojas. Bet nē, piesūkušies pie "sliktā" Maira pīkst. Tāpēc ka zin, ka paši ir čmo bez viņa.
Tieši tā! Tur jau tā lieta, ka līdz cīņai ar Durodalu Mairis dauzīja maisus par kapeikām, kā jeb kurš cits bokseris, kurš grib izsisties. Siesta noorganizēja cīņu ar Durodalu, tie ir viņa griesti. Pēc tam jau tālaķ viņš iekāpa zelta bedrē, jo Mairis dabūja jostu un biļeti uz WBSS. Tur jau Albertam bija tikai peškas loma. To gan jau saprata arī Mairis un Zeps. Sportiskajā ziņa Mairis jau ir augstākajā līmenī, lai spertu soli vēl uz priekšu boksā vajag promouteri. Var jau par Zauerlandiem runāt, ko grib, bet viņi ir dūži Eiropas boksā, it īpaši pēc supersērijas. Supersērija gan ir noslēgusies tikai vienā svara kategorijā. Septembrī supervidējajā svara kategorija būs fināls Grovss pret Smitu.
, 2018-08-21 20:50, pirms 6 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Ko Zauerlandi ir organizējuši izņemot WBSS?
Tu nopietni to jautā..??

Ja cilvēks šitā var uzprasīt, tad ir jautājums, ko Tu zini par boksu vispār.

Nu par Super Six vismaz esi dzirdējis?
, 2018-08-22 08:18, pirms 6 gadiem
Ravix rakstīja: Nebūtu Briedim tāds Als Siesta trāpījies, boksētos Briedis neko neizsakošās cīņās, svara kategorija nepopulāra, naudas ko citiem piedāvāt nav. Intereses, lai varētu nopelnīt cīnoties ar Briedi nekādas. Neviens jau negrib dabūt pa purnu par paldies. Tā kā Briedis ir lielu pateicību parādā Alam. Kopš Briedis reklamē ātros kredītus man vispār šķiet degradejies, par kapeikām pārdodas
Tagad katra reņģēdāja svēts pienākums būs katrā komentārā atcerēties ātros kredītus. Gluži tāpat kā "Nothing special" vai "Aizver muti". Glupā pastalnieku nācija, beidzot viņu dzīvē ir noticis KAUT KAS. Tak uztaisat vēl krekliņus un sāciet staigāt pa ielām
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.