Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Briedis: "Supersērija būs pārbaudījums mums visiem"

Jānis Pārums

Briedis: "Supersērija būs pārbaudījums mums visiem"
Mairis Briedis
Foto: imago/Marianne Müller/Scanpix

Vieni no Pasaules boksa Supersērijas favorītiem pirmajā smagajā svarā Mairis Briedis (22-0, 18KO) un Murats Gasijevs (24-0, 17KO) komentējuši gaidāmo turnīru, kas startēs septembrī.

Jāatgādina, ka WBC čempions Briedis turnīra ceturtdaļfinālā sacentīsies ar kubieti Maiku Peresu (22-2-1, 14KO), savukārt IBF čempiona Gasijeva pretinieks būs polis Kšištofs Vlodarčiks (53-3-1, 37KO). Par turnīra galveno favorītu tiek uzskatīts pašreizējais WBO čempions ukrainis Oleksandrs Usiks (12-0, 10KO), bet kā nākamie reālākie pretendenti uz titulu pēc bukmeikeru domām ir tieši Gasijevs un Briedis, kuru izredzes tiek vērtētas diezgan līdzīgi.

"Supersērija gan man, gan visiem pārējiem, kas tajā piekrita piedalīties, ir jauns pārbaudījums. Lai kļūtu par labāko, ir jācīnās pret labākajiem," atzina Mairis Briedis. "Bieži ar kreiļiem nav nācies cīnīties. Tas, ka Peress ir kreilis, kurš boksējis smagsvaros, man būs vēl viens izaicinājums."

"Pārāk lielas izvēles jau nebija – man bija jāizvēlas vai nu Dima [Dmitrijs Kudrjašovs] vai kubietis. Latvija un Krievija ir viena otrai blakus. Manuprāt, šobrīd interesantāk būtu, ja es boksētos ar Peresu. Domāju, ka arī pārējiem nebūtu interesanti, ja savā starpā cīnītos divi kubieši. Tāpēc gan kā jaunu izaicinājumu sev, gan šova dēļ izvēlējos tieši Peresu," piebilda Briedis.

Viņš arī uzsvēra: "Nekad mūsu dzīvē nav tādu virsotņu, pie kurām varam apstāties. Vienmēr sasniedzot it kā augstāko mērķi, Tu atrodi sev jaunu, vēl augstāku, mērķi. "

Vēl viens Supersērijas dalībnieks Murats Gasijevs, kurš ceturtdaļfinālā cīnīsies pret poli Kšištofu Vlodarčiku, savukārt norādīja, ka šis turnīrs viņam dod iespēju piepildīt savus sapņus: "Kad sāku nodarboties ar profesionālo boksu, mans sapnis bija apvienot visas čempiona jostas. Tagad tāda izdevība ir parādījusies. Šeit ir iespēja pusgada laikā tikt pie visām jostām. Normālos apstākļos tam būtu nepieciešami daudzi gadi un arī tad tam nebūtu garantijas."

"Vlodarčiks ir obligātais pretendents uz manu titulu. Viņš ir nopelnījis šo cīņu, tāpēc nevaram atņemt viņam šo iespēju. Viņš ir ļoti pieredzējis un nav vienkāršs pretinieks. Gatavosimies ļoti nopietni, jo manā karjerā šī būs līdz šim sarežģītākā cīņa," sacīja Gasijevs.

"Supersērijā ir četri pasaules čempioni, kas jau vien runā par šī turnīra līmeni," uzsvēra krievu bokseris. "Visi atrodas augstu reitingos. Katram ir iespēja uzvarēt, jo mūsu svara kategorijā viens sitiens var visu izšķirt un pilnībā izmainīt tavus nodomus…"

Pasaules boksa Supersērijas ceturtdaļfināla pāri:

Oleksandrs Usiks – Marko Huks
Murats Gasijevs – Kšištofs Vlodarčiks
Mairis Briedis – Maiks Peress
Junjers Dortikoss – Dmitrijs Kudrjašovs

Izmantotie resursi:
Весь мир бокса и ММА - vRINGe.com

Kurš bokseris uzvarēs Pasaules boksa Supersērijā pirmajā smagajā svarā?

  • 58

  • 13

  • 402

  • 4

  • 3

  • 6

  • 3

  • 2


     [+] [-]

, 2017-07-20 14:37, pirms 7 gadiem
Vienmēr sasniedzot it kā augstāko mērķi, Tu atrodi sev jaunu, vēl augstāku, mērķi.

Briedis is real beast!

     [+] [-]

, 2017-07-20 16:40, pirms 7 gadiem
Kas sekos pec uzvarētāja noteikšanas? Viņam būs jāaizstāv visas jostas?

  -1 [+] [-]

, 2017-07-20 17:27, pirms 7 gadiem
fantomas rakstīja: Kas sekos pec uzvarētāja noteikšanas? Viņam būs jāaizstāv visas jostas?
Skatoties kas uzvarēs - Vlodarčiks un Huks noteikti beigs karjeru . Citi ? Vēl jau nav vienošanās panākta par to vai maz tās jostas šajā turnīrā tiks izcīnītas....

  +2 [+] [-]

, 2017-07-20 18:26, pirms 7 gadiem
ako1 rakstīja: Skatoties kas uzvarēs - Vlodarčiks un Huks noteikti beigs karjeru . Citi ? Vēl jau nav vienošanās panākta par to vai maz tās jostas šajā turnīrā tiks izcīnītas....
Pieņemu, ka par to vienosies atsevišķi katrā cīņā. Bet ja formāts ir kā titulcīņām, tad neredzu iemeslu, kāpēc nelikt uz spēles jostas.

     [+] [-]

, 2017-07-20 20:56, pirms 7 gadiem
Kā pusfinālu pāri tiks noteikti?

     [+] [-]

, 2017-07-20 21:57, pirms 7 gadiem
Prizs rakstīja: Kā pusfinālu pāri tiks noteikti?
Briedim,ja vinnēs būs Usika pāra vinnētājs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja