Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Fjūrijs: "Meivezers un Pakjao? Es viņus uzvarētu ar vienu roku"

Fjūrijs: "Meivezers un Pakjao? Es viņus uzvarētu ar  vienu roku"
Taisons Fjūrijs
Foto: AP/Scanpix

Britu smagā svara bokseris Taisons Fjūrijs (23-0, 17KO ) izcēlies ar kārtējo īpatnējo komentāru no savas puses, paziņojot, ka spētu uzvarēt Floidu Meivezeru un Meniju Pakjao ar vienu roku.

Komentējot abu bokseru potenciālo savstarpējo cīņu Fjūrijs norādīja, ka tai vajadzēja notikt pirms kāda laika: "Mani neinteresē šī [Meivezera un Pakjao] cīņa, jo tai vajadzēja notikt jau pirms pieciem gadiem. Viņi ir nokavējuši."

"Un vispār, kurus gan interesē čaļi, kas sver ap 63 ar pusi kilogramiem? Viņus sauc par labākajiem bokseriem neatkarīgi no svara kategorijas, bet kā viņi var būt labākie, ja es viņus uzvarētu ar vienu roku," retoriski pavaicāja Fjūrijs.

Jāatgādina, ka Fjūrijs startē smagsvaros un viņa svars ir aptuveni 117 kilogrami, kamēr Meivezers un Pakjao tradicionāli startē svara kategorijā līdz 66.7 kilogramiem. Lai gan jau gadiem tiek runāts par Meivezera un Pakjao savstarpējo cīņu, pagaidām bokseru pārstāvjiem vienoties nav izdevies.


, 2015-02-20 01:13, pirms 9 gadiem
Acīmredzot, viņi neko vēl nav nokavējuši, jo pat Pakjao par vienu šīs cīņas raundu saņemtu (kaut kur pavīdēja 250 miljoni un sadale 60/40 - M/P) vairāk, nekā Fjūrijs var sapņot nopelnīt mūža laikā...
Un vēl, ja cilvēks pats būdams iekšā boksā līdz pat matu galiņiem nesaprot P4P jēdzienu, tad pavisam noteikti viņam vajadzētu apmeklēt kādu smadzeņu ārstu, jo ar galvu vairs pavisam noteikti kaut kas nav kārtībā.
, 2015-02-20 01:14, pirms 9 gadiem
pa priekshu jaatraapa buutu
, 2015-02-20 01:41, pirms 9 gadiem
Fjūrijs, manuprāt, runā pavisam par ko citu - ka par visspēcīgāko bokseri var saukt tikai smagsvaru! viņš noniecina mazās svara kategorijas, ka viņi nedrīkst saukties par labākajiem bokseriem! te nu lai strīdu izšķir popularitāte, un tā Fjūrijam nekad nebūs tik augsta kā Meivezeram!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-02-20 06:00, pirms 9 gadiem
Nebūtu kategoriju, nebūtu jautājumu. Kā senatnē. ;-)
, 2015-02-20 07:47, pirms 9 gadiem
arcsin90 rakstīja: Acīmredzot, viņi neko vēl nav nokavējuši, jo pat Pakjao par vienu šīs cīņas raundu saņemtu (kaut kur pavīdēja 250 miljoni un sadale 60/40 - M/P) vairāk, nekā Fjūrijs var sapņot nopelnīt mūža laikā...
Un vēl, ja cilvēks pats būdams iekšā boksā līdz pat matu galiņiem nesaprot P4P jēdzienu, tad pavisam noteikti viņam vajadzētu apmeklēt kādu smadzeņu ārstu, jo ar galvu vairs pavisam noteikti kaut kas nav kārtībā.
Paklusē durik! Pareizi Taisons pateica. Viņs pasaka - nolieciet viņu ringā ar Floidu un Pakjao un Fjurijs uzvarēs. Kas vēl nav skaidrs? VIņš IR labāks nekā tie sīkie knišļi.
P.S. Un kāda starpība cik tie mazie dabūs piķi par cīņu, ja skaidrs, ka Fjurijs tāpat abus uzvarētu. Tikai Floids jau baidās ar tādiem kā Fjūrijs cīnīties.
, 2015-02-20 08:26, pirms 9 gadiem
KrokodiIs rakstīja: Paklusē durik! Pareizi Taisons pateica. Viņs pasaka - nolieciet viņu ringā ar Floidu un Pakjao un Fjurijs uzvarēs. Kas vēl nav skaidrs? VIņš IR labāks nekā tie sīkie knišļi.
P.S. Un kāda starpība cik tie mazie dabūs piķi par cīņu, ja skaidrs, ka Fjurijs tāpat abus uzvarētu. Tikai Floids jau baidās ar tādiem kā Fjūrijs cīnīties.
cita svara kateogrija... domāju, ka Fjūrijs šeit vairāk piekasās titulam - "labākais bokseris"...
, 2015-02-20 08:45, pirms 9 gadiem
Krokodil, kad pabeigsi vidusskolu vai arodeni, sapratīsi, par ko runāju. Tu ssi tieši tikpat atsaldēts cik Fjūrijs, lai gan nē, viņš ļoti labi saprot, ka runā sūdus, bet dara to savas popularitātes paaugstināšanas dēļ, kuru, protams, tāpat nemūžam nepaaugstināt, jo viņš boksē tikai ar nabagiem, savukārt tu par P4P runā sava tupuma dēļ, ar to arī apsveicu. Sestdien paskaties Triple G cīņu un beidz savu verbālo caureju.
, 2015-02-20 08:59, pirms 9 gadiem
Meivezeru un Pakjao salīdzināt ar Fjuriju tiešām nevar. Tehnikas ziņā tas īru .irsējs uz viņu fona izskatās pēc iereibuša kroga kaušļa. Arī konkurence mazajās kategorijās ir daudz daudz lielāka, cik nožēlojami ir smagsvari labi parādīja Valujevs - milzu lempis ar 0,3 skiliem kļuva par čempionu. Ne velti savlaik R Džonss uzkāpa pāris kategorijas uz augšu un savāca smagsvaru jostu būdams ēna no sava labākā snieguma. Vispār smagsvaros pašlsik ir tikai viens normāls bokseris un tas ir Kĺičko. Vēl man patika Hejs kā darbojas, bet viņam augums nav priekš smagsvara. Būs ļoti interesanti redzēt TF pret Vladimiru....
, 2015-02-20 09:30, pirms 9 gadiem
Fjurijs ari nokiktu viņus uz dēļie,jo sitiens viņam tik stiprs ka Meivezers vienkārši ar savu svaru kājas nenostāvētu,bet tā kopumā domāju bezjēdzīgi strīdēties kura kategorija ir labāka,katrs skatās to,kas viņam patīk labāk.
, 2015-02-20 09:34, pirms 9 gadiem
Sīkums, ka Fjurijs sver gandrīz tikpat, cik Pakjao un Meivezers kopā.
, 2015-02-20 10:20, pirms 9 gadiem
Fjūrījs savā arodā ir nabags! cīnās ar lielākiem nabagiem un tāpēc ir saglabājis pozitīvu bilanci. Smagsvaru zelta laikos mēs par viņu neko nedzirdētu.

Fjūrījs vispār nav liekams vienā teikumā, kopā ar Pac un Floid
, 2015-02-20 10:50, pirms 9 gadiem
busix rakstīja: Fjurijs ari nokiktu viņus uz dēļie,jo sitiens viņam tik stiprs ka Meivezers vienkārši ar savu svaru kājas nenostāvētu,bet tā kopumā domāju bezjēdzīgi strīdēties kura kategorija ir labāka,katrs skatās to,kas viņam patīk labāk.
Nokiktu gan, ka ne ar. Tik tāds sīkums ka kamēr tas lempis atvēzētos Meivezers jau stāvētu aiz muguras. Tu noskaidro kas ir youtube, atrodi tur Meivezera cīņas un paskaties. Vismaz zināsi par ko runā
, 2015-02-20 11:27, pirms 9 gadiem
Nesaprotu, priekš kam šādi salīdzinājumi ja runa ir par pavisam atšķirīgām svara kategorijām
, 2015-02-20 12:02, pirms 9 gadiem
Sportist Amatieri - Tas,ka viņš ir ātrāks neapstrīdu,bet pāris sitienus Fjūrijs jau nu stabili trāpītu un ar tiem arī tam skalam pietiktu.
, 2015-02-20 16:36, pirms 9 gadiem
busix rakstīja: Sportist Amatieri - Tas,ka viņš ir ātrāks neapstrīdu,bet pāris sitienus Fjūrijs jau nu stabili trāpītu un ar tiem arī tam skalam pietiktu.
Šī ir bezjēdzīga, taču interesanta teoretizēšana. Fjurijs nekad nav boksējis ar tik ātru pretinieku, pat ne līdzīgu, jo smagsvaros tādu nav. Hejs bija ātrākais no visiem, tāpēc bija bauda skatīties kā viņš slēdza ārā lempjus tipa Valujevs un tie ne reizi tā kārtīgi arī netrāpīja. Bija te nesen pavecs video no viņa sparinga - bauda bija skatīties kā Vailders ierija.
Meivezers un Pakjao ir vēl ātrāki, Floidam manuprāt ir labākā aizsardzība Pasaulē. Refleksi atstrādāti līdz ideālam.
Svara starpība ar Fjuriju pāri 40 kg un lielākā problēma ir atšķirība garumā.
Floida sitieni diez vai satricinātu tādu bifeli.
Toties viņš varētu bēguļot līdz lempis pārgurst un nokrīt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-02-22 20:59, pirms 9 gadiem
gibētu redzēt kā viņš ar vienu roku ko izdarītu !! tāviņu nozilinātu ka māte viņu nevarētu pazīt
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).