Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

WBO izrāda gatavību vēl vairāk novilcināt Usika cīņu par pasaules čempiona titulu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

WBO izrāda gatavību vēl vairāk novilcināt Usika cīņu par pasaules čempiona titulu
Oleksandrs Usiks. Foto: Darja Isajeva, sport-express.ru

Ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks, kurš ir obligātais pretendents Entonijam Džošua patlaban piederošajai WBO jostai, visticamāk, cīnīsies par WBO pagaidu titulu pret britu Džo Džoisu. Šāds notikumu pavērsiens ir labvēlīgs Entonija Džošua un Taisona Fjūrija ilgi gaidītās cīņas norisei.

Usikam kā obligātajam Pasaules boksa organizācijas (WBO) jostas pretendentam būtu jāaizvada cīņa pret pašreizējo titula īpašnieku Entoniju Džošua, kurš savukārt ir paredzējis aizvadīt boksa līdzjutēju vidū ilgi gaidīto cīņu pret Taisonu Fjūriju par visiem smagsvaru tituliem. Džošua patlaban ir WBO, IBF un WBA jostu īpašnieks, kamēr Fjūrija rīcībā ir WBC tituls. Cīņas uzvarētājs varētu kļūt par pirmo neapstrīdamo smagsvaru čempionu boksā kopš Lenoksa Lūisa.

WBO vadība paziņojusi Usika komandas pārstāvjiem, ka ukrainim cīņa par organizācijas titulu būs jāatliek. Tās vietā Pasaules boksa organizācija nākusi klajā ar piedāvājumu ukraiņu bokserim aizvadīt cīņu par pagaidu titulu ar britu bokseri Džo Džoisu, kurš WBO reitingā ieņem otro pozīciju.

''Saņēmu zvanu no Džordža Vorena [Džoisa promoutera Frenka Vorena dēls - aut.] par iespēju aizvadīt WBO pagaidu titula cīņu starp Usiku un Džoisu šī gada pavasarī. Saņēmām arī vēstuli no WBO, kuri apgalvoja, ka izskatīs veidus, kā sodīt Džošua un Fjūrija cīņas norisi,'' radušos situāciju komentēja Usika promouters Aleksandrs Krasjuks. ''Usiks ne reizi nav saņēmis nopietnu piedāvājumu, nedz arī kāds ir viņu uzrunājis par iespēju atteikties no WBO titulcīņas. Uzskatu, ka šobrīd ir īstais brīdis, lai Džošua un Fjūrija cīņas promouteri nāktu klajā ar nopietnu piedāvājumu aizvadīt cīņu par WBO titulu vai arī aicinātu paiet malā un aizvadīt cīņu par pagaidu titulu,'' turpināja Krasjuks.

Oleksandrs Usiks smagsvaru kategorijā debitēja 2020. gada 31. oktobrī, kad pēc vienbalsīga tiesnešu lēmuma pārspēja britu bokseri Dereku Čisoru.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/boxing/ne...

     [+] [-]

, 2021-01-20 19:33, pirms 3 gadiem
Nevienai organizaacijai bokseri no maza tirgus nav vajadziigi.

     [+] [-]

, 2021-01-20 21:10, pirms 3 gadiem
Money speaks

     [+] [-]

, 2021-01-20 21:52, pirms 3 gadiem
Autor: Usika cīņa pret Čisoru bija otra smagsvaros. !

     [+] [-]

, 2021-01-21 01:19, pirms 3 gadiem
Autor, Usiks smagsvaros debitēja 2019.gada 12.oktobrī pret Čazu Viterspūnu.