Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs: „Vailders ir reklāmas produkts ar stikla žokli”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Fjūrijs: „Vailders ir reklāmas produkts ar stikla žokli”
Taisons Fjūrijs
Foto: telegraph.co.uk

Britu smagā svara bokserisTaisons Fjūrijs (23-0, 17 KO) nav iespaidots jaunā WBC čempiona amerikāņa Doenteja Vaildera (33-0, 32 KO) sniegumā uzvarā pār bijušo šī titula īpašnieku kanādieti Bermeinu Stivernu (24-2-1, 21 KO). Viņš Vailderu uzskata par reklāmas produktu.

„Stiverns ir maziņš, resns pudiņš,” divdesmit sešus gadus veco britu smagā svara bokseri Taisonu Fjūriju citēja portāls boxingscene.com.

„Savukārt Vailders ir ilgstošs PR projekts ar stikla žokli. Pasaules labākais smagā svara bokseris vēl joprojām ir Taisons Fjūrijs.”

Jāpiezīmē, ka pēc uzvaras pār Stivernu divdesmit deviņus gadus vecais Vailders izteicās, ka pirmo WBC titula aizstāvības cīņu vēlētos aizvadīt ar patreizējo EBU Eiropas čempionu Fjūriju, taču kā zināms britam 28. februārī stāv priekšā divkauja ar Vācijas pārstāvi Kristianu Hammeru (17-3, 10 KO) starp, kura „upuriem” ir kādreiz slavenie Denijs Viljamss (46-25, 35 KO) un Konstantīns Airihs (21-10-2, 17 KO).

Izmantotie resursi:
Boxing News
BoxRec Boxing Records

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-01-20 23:03, pirms 9 gadiem
Zigfrīds_V10 rakstīja: manuprāt,Fjūrijs ir labāks par Vailderu !
Nu par Vailderu labāks drošvien, ka ir, pareizi jau Fjūrijs saka par Vailderu, tas tiešām ir vairāk reklāmas projekts, bet nu pats jau arī nekāds krutākais smagsvars nav. Kamēr vēl Kļičko būs ringā, par viņu, drošvien, tā arī labāks neviens vairs nebūs. Un pēc viņa, drošvien, ir Hejs. Tālāk jau tur var spriest kas un kā...
Runājot par Vailderu, lūk viņa reālais spēka samērs ar normālu pretinieku (zinu, ka tas bija teju 2 gadus atpakaļ, bet nu tāpat) :
https://www.youtube.com/watch?v=j7t...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-21 09:09, pirms 9 gadiem
Vailders grib cīņu ar Fjuriju. Fjūrījs cīnīsies ar Kristianu Hammeru... Kārtējo nabagu. Vailderu sauc par PR produktu, bet pašam nav bijis neviens sakarīgs pretinieks un sevi sauc par labāko smagsvaru.

     [+] [-]

, 2015-01-21 10:14, pirms 9 gadiem
Šitie abi viens otra vērti.
Vladimirs stiprākais bet garlaicīgs. Lielā mērā pateicoties oponentu mazspējai....

     [+] [-]

, 2015-01-29 13:05, pirms 9 gadiem
A kur pēdējie jaunumi no boksa pasaules?

Jaunākās ziņas Pakjao vs Meivezers sakarā..?

Nulle Jau nedēļu nekas netiek rakstīts.