Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usiks: "Ukrainā nav tik lielas arēnas, kur es varētu cīnīties pret Briedi"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Usiks: "Ukrainā nav tik lielas arēnas, kur es varētu cīnīties pret Briedi"
Oleksandrs Usiks un Mairis Briedis
Foto: World Boxing Super Series

27. janvārī "Arēnā Rīga" notiks Pasaules boksa Supersērijas pusfināls, kur spēkosies latvietis Mairis Briedis (23-0, 18KO) un ukrainis Oleksandrs Usiks (13-0, 11KO). Ukrainas bokseris atklāj, ka gatavošanās procesā sapulcēs bokserus, kuri līdzīgi Briedim pēc auguma un stila.

Ukraiņu atlēts sācis gatavoties gaidāmajai cīņai. "Man noslēdzies pirmais gatavošanās posms, tās četras nedēļas bija pietiekoši grūtas. No pirmdienas esmu pievērsies sparingiem," informē Oleksandrs Usiks. "Kādi sparingpartneri? Cik zinu, būs polis, ungārs, ukrainis, ne viens vien ukrainis. Savāksim puišus, kuri līdzīgi Briedim pēc auguma un stila, un gatavosimies."

Kāpēc šī cīņa nenotiks Ukrainā? "Problēma ir tāda, ka mums nav pietiekoši lielas arēnas, lai ietilpinātu to cilvēku skaitu, ko cīņā pret Briedi vēlas redzēt organizatori. Viņi taču nestrādās ar zaudējumiem, vēlas nopelnīt ar šo šovu. Ziemā nevar nopelnīt, boksējot mazā zālē. Diemžēl nesanāca vienoties par cīņu vasarā," norāda 2012. gada olimpiskais čempions, kurš pēc Londonas spēlēm pievērsās profesionālajam boksam.

"Septembrī es labprāt boksētu Ukrainā. Domāju, ka Olimpiskajā [stadionā] atnāktu pietiekoši daudz cilvēku. Gribētos iepriecināt fanus ar tādām cīņām. Vācijā iepriecinājām, [pusfināla cīņā pret Marko Huku], kā reiz, bija visai daudz mūsu tautiešu, kuri atbalstīja," saka ukrainis.

Atgādinām, ka Pasaules boksa Supersērijas pusfinālā Mairis Briedis neparādīja labāko sniegumu un grūtā cīņā pieveica kubieti Maiku Peresu, savukārt Oleksandrs Usiks tikmēr pārliecinoši sakāva Vācijas pārstāvi Marko Huku.

Izmantotie resursi:
xsport.ua

  +1 [+] [-]

, 2017-12-19 18:15, pirms 6 gadiem
jocīgi, jo Rīgā jau nav lielākas ..

https://en.wikipedia.org/wiki/Palac...

https://en.wikipedia.org/wiki/Inter...

  +3 [+] [-]

, 2017-12-19 18:24, pirms 6 gadiem
@zigiss

Kā “nav”? Arēna rīga ir 3500 vairāk vietu. 32% vairāk. Tas ir ievērojami.

  +2 [+] [-]

, 2017-12-19 18:26, pirms 6 gadiem
zigiss rakstīja: jocīgi, jo Rīgā jau nav lielākas ..

https://en.wikipedia.org/wiki/Palac...

https://en.wikipedia.org/wiki/International_Exhibition_Centre
mhm.. 3000-4000 cilvēku mazāk? pie biļešu cenas 100 eiro tie ir 300-400 tūkstou eiro starpība liela
Slēpts komentārs: PraporšiksPingvins3
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-19 20:51, pirms 6 gadiem
Sanchezzs rakstīja: @zigiss

Kā “nav”? Arēna rīga ir 3500 vairāk vietu. 32% vairāk. Tas ir ievērojami.
Vēl jāņem vērā, ka arī biļetes Latvijā var nopārdot dārgāk nekā Ukrainā. Ja tā būtu Vācija vai UK un interese par cīņu būtu pietiekami liela, tad pie vienādām arēnām, cīņa Rīgā nenotiktu.

     [+] [-]

, 2017-12-19 21:46, pirms 6 gadiem
pie tam šeit ir skaidrs - peļņu sastāda tv parraides, reklāmas utt.. tam nav vispār nozīmes, kur notiek cīņa, tādēļ cīņas norises vietas izvēlē ir svarīgi tikai un vienīgi tas, cik naudas dabūs no biļetēm, vai samaksās kāds cits, lai cīņa notiktu tieši tur - tā kā tas ir ar sērijas finālu.