Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Fjūrijs grib cīnīties ar Vailderu

Fjūrijs grib cīnīties ar Vailderu
Taisons Fjūrijs
Foto: AP/Scanpix

Pēc tam, kad savainojuma dēļ no cīņas atteicies Deivids Hejs (26-2, 24KO), britu smagsvars Taisons Fjūrijs (21-0, 15KO) kā savu nākamo pretinieku grib redzēt amerikāni Deontaju Vailderu (30-0, 30KO).

Fjūrija nākamā cīņa ieplānota 8.februārī Mančestrā (Anglijā) – turpat un tajā pat laikā, kad bija ieplānota Fjūrija – Heja cīņa.

Vaildera pārstāvji paziņojuši, ka viņi ir ieinteresēti šādā cīņā, gatavi uzsākt pārrunas un gaida konkrētu piedāvājumu no Fjūrija pārstāvju puses.

"Protams, ka mēs esam ieinteresēti šajā cīņā. Tā varētu būt šobrīd lielākā cīņa smagsvaru kategorijā. Taču viena lieta ir izaicināt uz cīņu, pavisam cita – nākt klajā ar konkrētu piedāvājumu. Tieši to mēs arī gaidām," sacīja Vaildera menedžeris un treneris Džejs Dīss.

Izmantotie resursi:
World Boxing News


, 2013-11-19 14:08, pirms 10 gadiem
Nu gan ir joki es domāju, ka šis no Vaildera bēgs kā no uguns....vai nu Fjurijam visi nav mājās, vai nu ....nezinu kāds variants....pret Vailderu viņam mazāk izredžu, nekā pret Heju...nu bet pret Heju principā arī bija kādi 10% šanses...
, 2013-11-19 14:19, pirms 10 gadiem
Andree rakstīja: Nu gan ir joki es domāju, ka šis no Vaildera bēgs kā no uguns....vai nu Fjurijam visi nav mājās, vai nu ....nezinu kāds variants....pret Vailderu viņam mazāk izredžu, nekā pret Heju...nu bet pret Heju principā arī bija kādi 10% šanses...
Nu nezinu gan,manuprāt Hejs ir labāks par šiem abiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-11-19 21:51, pirms 10 gadiem
āarrpppprrāāāccc, man liekās, ka Fjūris vnk uz kārtīga dopinga kursa bija uzsēdies, lai varētu Hejam turēt līdzi un tāpēc, tagad pēc Heja uzmešanas nezin kur dir*ā likties
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).