Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ilggadējais "United" aizsargs Ferdinands gatavojas kļūt par profesionālu bokseri

Krišs Upenieks

Ilggadējais "United" aizsargs Ferdinands gatavojas kļūt par profesionālu bokseri
Rio Ferdinands un Entonijs Džoušua
Foto: Andrew Couldridge

Sešas reizes Anglijas Premjerlīgā Mančestras ''United'' sastāvā triumfējušais centra aizsargs Rio Ferdinands pēdējā laikā nopietni pievērsies boksam un gatavojas savai profesionālā boksa debijai.

Iepriekš līdzīga pāreja no futbola uz boksu veiksmīgi izdevusies kādreizējam ''Sheffield United'' centra aizsargam Kērtisam Vudhausam, kuram pat izdevās izcīnīt Lielbritānijas vieglā svara titulu. ''Novēlu Rio visu to labāko, ja viņš patiešām uzsāks profesionāla boksera karjeru.

Savu komentāru sniedzis arī pats Ferdinands: ''Bokss ir lielisks sporta veids prātam un ķermenim. Man vienmēr bokss ir simpatizējis, un šī ir lieliska iespēja pierādīt cilvēkiem, ka tāda pāreja ir iespējama. Tas ir izaicinājums, kas nebūs vienkāršs, skaidrs, ka ne katrs var kļūt par profesionālu bokseri, bet ar manu milzīgo vēlmi to paveikt viss ir iespējams.''

Ferdinands jau paspējis uzrunāt tādas Lielbritānijas boksa zvaigznes kā Tonijs Beljū, Deivids Hejs un Taisons Fjurijs.

38 gadus vecais sportists lielāko savu karjeras daļu aizvadījis Mančestras ''United'' sastāvā, sešas reizes kļūstot par Anglijas Premjerlīgas čempionu un reizi virs galvas ceļot UEFA Čempionu līgas trofeju. 189 centimetrus garajam futbolistam arī 81 spēle Anglijas valstsvienības sastāvā.

Izmantotie resursi:
https://uk.sports.yahoo.com/news/ex...

     [+] [-]

, 2017-09-19 19:02, pirms 7 gadiem
Labais!