Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Hejs: "Panākta vienošanās par manu revanša cīņu pret Beljū"

Hejs: "Panākta vienošanās par manu revanša cīņu pret Beljū"
Davids Hejs
Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Britu bokseris Deivids Hejs paziņojis, ka viņa pārstāvji panākuši vienošanos par cīņas nosacījumiem ar Toniju Beljū, kurš iepriekšējā cīņā viņu uzvarēja. Beljū pārstāvji gan visas formalitātes vēl nav nokārtojuši un cer to paveikt nākamās nedēļas laikā.

„Lai nonāktu pie kopsaucēja, bija nepieciešamas pārrunas vairāku mēnešu garumā, taču komandas beidzot ir piekritušas visiem nosacījumiem cīņai „Hejs pret Beljū, nr.2”,” savā „Twitter” profilā paziņojis Deivids Hejs. „Vai Beljū parakstīs līgumu?”

Beljū pārstāvis Edijs Hīrns britu medijiem gan norādīja, ka vēl oficiāli līgums par cīņu nav parakstīts. Hīrns drīzumā vērsīsies pie Beljū, lai apstiprinātu pēdējās formalitātes, un cer, ka cīņas datumu un vietu varēs oficiāli izziņot nākamajā nedēļā.

„Pagāja ilgs laiks, kamēr mēs vispār varējām sākt diskutēt par atkārtota mača aizvadīšanu, bet nu tā ir kļuvusi par ļoti reālu iespēju,” sacīja Hīrns.

Britu mediji jau šobrīd ziņo, ka cīņa notiks 17. decembrī Londonā.

Beljū, bijušais WBC pirmā smagā svara čempions, ienesīgās cīņas ar Heju dēļ izvēlējās neaizstāvēt savu titulu pret tobrīdējo obligāto pretendentu Mairi Briedi un līdz ar to zaudēja čempiona jostu. Tā šobrīd ir Brieža īpašumā, un viņš to aizstāvēs 30. septembrī, piedaloties Pasaules boksa Supersērijas ceturtdaļfināla cīņā pret Maiku Peresu. Beljū astoņu pirmā smagā svara divīzijas bokseru vidū netika iekļauts.

Iepriekšējā cīņā pret Heju Beljū bija izteikta pastarīša lomā, taču spēja izcīnīt uzvaru. Hejs šajā sev neveiksmīgajā cīņā guva smagu Ahilleja cīpslas traumu, aizvadot otro cīņas pusi praktiski uz vienas kājas.

Izmantotie resursi:
Haye vs Bellew: Eddie Hearn says nothing is...


, 2017-09-19 18:58, pirms 7 gadiem
Autors totaals bots! "Hirns", tads lohs, IR Hérns, ne Hirns. Edijs Hérns. Hirns 😂 dolbajobs
, 2017-09-19 19:09, pirms 7 gadiem
kas ir ar tiem autoriem? Viņi troļļo vai vienkārši ir tērēti?
Ar visiem Lāšoniem, Sūlbergiem tagad vēl Hīrns....
Viņi sacenšas kurš debilāk pārlatviskos uzvārdus?
, 2017-09-20 13:44, pirms 7 gadiem
Nedaudz off topik!
Vai tiešām vēl nav zināms Glovacka pretinieks 30.septembī Arēnā Rīga, tikai 10 dienas palikušas? Šķiet, te no Brieža komandas tāds gudrs gājiens ar skatu uz nākotni- lūdzu Kšištof par labu naudiņu noboksē kādu maisu, tad menedžeri kopā pavakariņo un vienojās par sadarbību- Glovackis palīdz sagatavoties Briedim cīņai pret Usiku (jo augsta līmeņa kustīgs kreilis) un pozitīva iznākuma gadījumā Glovackim tiek apsolīta cīņa par titulu. Glovackis zināmā mērā ir līdzīgā situācijā kā Briedis pirms gada- neviens īsti negrib ar tevi cīnīties, jo tituli nekādi, tirgus nekāds, bet iespējas dabūt pa muti lielas. Uzskatu, ka pašlaik Glovackis ir spēcīgākais kruizerveits bez jostām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-09-21 08:31, pirms 7 gadiem
yahooo rakstīja: Šitais pasažieris būs: boxrec.com
Paldies!08
Paldies!
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).