Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vlasovs: "Cīņa pret Briedi man būtu ļoti interesanta"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vlasovs: "Cīņa pret Briedi man būtu ļoti interesanta"
Oleksandrs Usiks
Foto: worldboxingsuperseries.com

Viens no labākajiem Krievijas bokseriem Maira Brieža svara kategorijā Maksims Vlasovs (42-2, 25KO) bija cerējis startēt Maskavā ieplānotājā Supersērijas finālā "undercard" mačā, taču tur latvietis spēkosies ar mazpazīstamu francūzi Brendonu Delorjē. Šim krievam joprojām interesē cīņa pret Briedi. Usika nu jau bijušais treneris tikmēr ir nepatīkami pārsteigts par Oleksandra paziņojumu.

Krievijas bokseris Maksims Vlasovs norāda, ka bija savādi nesaņemt uzaicinājumu piedalīties Supersērijas fināla "undercard" cīņā.

Daudzi runāja par Vlasova iespējamo maču pret Mairi Briedi. Kā skatāties uz šādu perspektīvu? "Man tā ir ļoti interesanta cīņa! Mairis ir spēcīgs cīnītājs. Briedis ne slikti sevi parādīja mačā pret Usiku. Domāju, ka mūsu cīņa var būt ne mazāk skatāma," uzskata Maksims Vlasovs.

Runājot par Supersērijas finālu, šis krievs par favorītu uzskata Ukrainas pārstāvi. "Visu cieņu Muratam Gasijevam, bet prognozēju, ka Usiks ar nospiedošu pārsvaru uzvarēs pēc punktiem. Ja treneris taktiski pareizi Muratu noskaņos uz cīņu un mazliet palielinās daudzveidību tehnikā, tad mana prognoze var izrādīties nepareiza. "

----

Kā jau ziņots, dažas dienas pirms Supersērijas fināla Oleksandrs Usiks visai nesmalkjūtīgā veidā paziņoja, ka pārtraucis sadarbību ar treneri Sergeju Vatamaņuku.

Oleksandra paziņojums jums bija negaidīts? "Man nepatīk publiski apspriest savas personīgās un darba attiecības. Taču tas paziņojums mani nepatīkami pārsteidza," atzīst treneris.

Kāpēc šādi izteikumi izskanēja tieši tagad un šādā tonī? "Šo jautājumu drīzāk jāuzdod Oleksandram, nevis man. Nezinu un nesaprotu, kāpēc viņš izdarīja tieši tādu paziņojumu."

Vai ir vēlme atbildēt Oleksandram? "Vairāk nevēlos apspriest šo tēmu. Neskatoties ne uz ko, novēlu Oleksandram visu to labāko, uzvaru gaidāmajā cīņā," saka Sergejs Vatamaņuks.

Izmantotie resursi:
xsport.ua
sport.ua