Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kanelo Alvaresam diskvalifikācija uz pusgadu par dopinga lietošanu

Andrejs Siliņš

Kanelo Alvaresam diskvalifikācija uz pusgadu par dopinga lietošanu
Kanelo Alvaress
Foto: AFP / Scanpix

Pazīstamais meksikāņu bokseris Kanelo Alvaress (svara kategorija no 70 līdz 73 kilogramiem) saņēmis diskvalifikiāciju uz sešiem mēnešiem par dopinga lietošanu.

Alvaress 17. un 20. februārī veica dopinga pārbaudes un abās tika konstatēta klenbuterola klātbūtne organismā. Pats sportists norādījis, ka iemesls tam esot sliktas gaļas lietošana uzturā. Šāda veida problēma esot novērota daudziem Meksikas sportistiem pēdējo gadu laikā.

Sākotnēji bija paredzēts piešķirt viena gada diskvalifikāciju, taču, tā kā sportists sadarbojies labprātīgi, tā saīsināta uz pusi. Diskvalifikācija būs spēkā līdz 17. augustam. Alvaresa pārstāvji jau pavēstījuši, ka bokseris plāno nākamo cīņu aizvadīt septembrī par godu Meksikas Neatkarības dienai.

Alvaresam bija paredzēta revanša cīņa 5. maijā pret Genādiju Golovkinu, ar kuru 16. septembrī Lasvegasā jau cīnījās, cīņai skandalozi beidzoties ar neizšķirtu.

27 gadus vecais Alvaress karjeras laikā izcīnījis 49 uzvaras, divas reizes cīnījies neizšķirti un piedzīvojis vienu zaudējumu, 2013. gada septembrī atzīstot Floida Meivezera pārākumu.

Izmantotie resursi:
https://www.usatoday.com/story/spor...

     [+] [-]

, 2018-04-19 09:26, pirms 6 gadiem
Stulbi izčakarēta supercīņa. Klenu lieto lai mestu svaru, gan jau bija kokteilis ar pāris citām vieliņām ar

     [+] [-]

, 2018-04-19 13:49, pirms 6 gadiem
Gaļa, kura ir piesārņota ar konkrēto vielu, nevis kaut kāda mistiska "slikta gaļa".

Un nevis "Kanelo" Alvarezs, bet Sauls Alvarezs. Kanelo ir iesauka.

Oficiāls sporta medijs un virsrakstā raksta iesaukas..? Meža cirtējs u.c. kas tik te nav lasīts.