Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bolotņiks: "Šis gads būs vēl skaļāks nekā iepriekšējais"

Bolotņiks: "Šis gads būs vēl skaļāks nekā iepriekšējais"
Ričards Bolotņiks. Foto: Boris Simson/LNX Boxing

Latvijas boksa zvaigzne Ričards Bolotņiks šobrīd vēl nezina savu nākamo pretinieku, taču rēķinās, ka cīņa ar viņa dalību varētu notikt jau pavasarī. Podkāstā "Ārpus kadra" viņš atklāja, ka šis gads būs vēl jaudīgāks nekā iepriekšējais, kurā bokseris piedzīvoja izlaušanos starptautiskā apritē.

Pagājušā gada izskaņā pussmagā svara bokseris Bolotņiks triumfēja "Golden Contract" turnīrā, par ko no organizatora "MTK Global" ieguva divu gadu piecu cīņu līgumu. Kā sportists atklāja podkāstā, starp Bolotņika pārstāvjiem "LNK Boxing" un "MTK Global" noris regulāra komunikācija un tiek strādāts pie nākamās cīņas. Pagaidām gan konkrētas aprises nav iegūtas, taču Bolotņikam ir iecere boksēties aprīlī.

"Mans galvenais mērķis ir kļūt par pasaules čempionu. Vienalga, kurā versijā. 2021. gads būs vēl skaļāks un vēl labāks nekā 2020," ambiciozi norādīja Bolotņiks, kurš šobrīd kopā ar savu treneri Dmitriju Šiholaju atsācis treniņus divas reizes dienā un strādā pie savām kļūdām. Savukārt, kad būs zināms nākamās cīņas datums un pretinieks, būs jāsāk arī nometne. Pagaidām izskatās, ka Bolotņiks varētu doties Lielbritānijas tirgus virzienā, jo pēc spožā snieguma "Golden Contract" turnīrā Latvijas bokseris tur par sevi ir izsaucis interesi un ieguvis fanus.

"Paskatīsimies, ko teiks angļi. Nesen savā starpā cīnījās Entonijs Jards un Lindons Arturs. Esmu gatavs viņiem abiem un gribu vienu vai otru izsaukt uz cīņu. Labāk, protams, Arturu, jo viņam ir Pasaules boksa organizācijas (WBO) interkontinentālā čempiona josta," sacīja Bolotņiks.

Jards (20 uzvaras, 2 zaudējumi) un par Karali sauktais Arturs (18-0) ir britu bokseri, turklāt pirmais no viņiem 2019. gada vasarā Pasaules boksa organizācijas (WBO) titulcīņā zaudēja Sergejam Kovaļovam. Pēc uzvaras "Golden Contract" turnīrā Bolotņiks televīzijas tiešraidē neslēpa, ka Jards būtu interesants nākamais pretinieks. Latvijas bokseris podkāstā "Ārpus kadra" gan uzsvēra, ka viņa cīņa turnīra finālā pret Seržu Mišelu bijusi vairākkārt aizraujošāka nekā Jarda un Artura savstarpējais duelis.

"MTK Global" līgums nenosaka, ka Bolotņikam jāpiedalās cīņās ar konkrētiem pretiniekiem. Tas viss esot sarunu process, tikpat labi Latvijas bokseris šī līguma ietvaros var startēt Pasaules boksa supersērijā, un podkāstā viņš atklāja, ka viņam būtu interesanti piedalīties arī šajā turnīrā.

"Iespējams, nākotnē lielas cīņas aizvadīs Taisons Fjūrijs vai Entonijs Džošua, un rīkotāji var manu cīņu ielikt kā undercard. "MTK Global" var palīdzēt tikt tādos cīņu sarakstos, kur paši mēs to nebūtu varējuši izdarīt," uzsvēra Bolotņiks. "Ar kādu angli šogad točna šogad boksēšu."

Plašāka saruna ar Ričardu Bolotņiku podkāstā "Ārpus kadra" šovakar plkst.21:45 būs vērojama Sportacentrs.com TV kanālā un arī rīt portālā un audio straumēšanas vietnēs. Bokseris runās ne tikai par gaidāmajām cīņām un "Golden Contract", bet arī par savu pagātni un pieļautajām kļūdām, naudu, kautiņiem ārpus ringa, sievu, Mairi Briedi. Podkāsts "Ārpus kadra" tapis sadarbībā ar "Rexona".

     [+] [-]

, 2021-01-19 22:53, pirms 3 gadiem
Lai veicas!

     [+] [-]

, 2021-01-19 23:11, pirms 3 gadiem
Veiksmi!