Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Bolotņiks "Golden Contract" pusfinālu aizvadīs septembrī Rīgā

Rolands Eliņš

Oficiāli: Bolotņiks "Golden Contract" pusfinālu aizvadīs septembrī Rīgā
Ričards Bolotņiks. Foto: Vladislavs Proškins, f64

Boksa kompānija „MTK Global” šodien paziņojusi, ka sava turnīra „Golden Contract” vienu pusfināla cīņu rīkos Rīgā, darot to sadarbībā ar „LNK Boxing”. Šajā cīņā piedalīsies Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks, kura pretinieks tiks izlozēts tuvākajā laikā.

Ričards Bolotņiks savu pusfināla cīņu gaida jau kopš marta, kad tā bija paredzēta Anglijā, taču tika pārcelta koronavīrusa pandēmijas dēļ. Šovakar paziņotas izmaiņas, kas nozīmē, ka šo nozīmīgo cīņu Latvijas bokseris varēs aizvadīt savā valstī. Viņa pusfināls tiks aizvadīts Rīgā 26. septembrī, kamēr otrs pusfināls norisināsies 30. septembrī Anglijā, reizē ar citu svara kategoriju fināliem šajā turnīrā.

Bolotņiks „Golden Contract” turnīra pusfinālā iekļuva iepriekšējā gada izskaņā, kļūstot par WBO Eiropas čempionu pussmagajā svarā. Pusfinālā ir iekļuvuši arī briti Hosea Bērtons un Līems Konrojs un Vācijas bokseris Seržs Mišels. Bolotņiks savu pretinieku uzzinās līdz mēneša beigām, kad tiks veikta izloze.

„Mums turnīrā ir bokseri no vairākām valstīm, tāpēc mums vajadzēja pielāgoties situācijai,” paziņojumā citēts „MTK Global” viceprezidents Džeimijs Konlans. „Nolēmām nodalīt pusfinālus un aizvadīt tos dažādās valstīs. Vadims Milovs un „LNK Boxing” mums Rīgā palīdzēs aizvadīt cīņu šovu.”

„Pusfināli būs intriģējoši,” solīja Konlans. „Bolotņiks ir ļoti nopietns spēka bokseris, Mišels ir OS dalībnieks ar pieredzi amatieru boksā, Bērtons ir vispieredzējušākais, bet Konrojam ir apņēmība, liela sirds un darba ētika. Lai kā arī lems izloze, mums būs divas lieliskas cīņas.”

MTK paziņojumā citēts arī Milovs, kurš uzteicis sadarbību starp abām kompānijām: „Bolotņiks ir lieliskā fiziskajā formā un gatavs stāties pretim jebkuram pusfināla dalībniekam. Mēs patiešām ticam, ka viņš ir gatavs uzvarēt visā turnīrā. Turklāt tagad viņam būs savu māju priekšrocības.”

Milovs paziņojumā nav norādījis, tieši kur Rīgā norisināsies pusfināla cīņa, taču atklāja, ka cīņu vakarā piedalīsies arī Latvijas jaunais talants Mārcis Grundulis un Artūrs Ahmetovs.

Izmantotie resursi:
https://mtkglobal.com/golden-contra...

     [+] [-]

, 2020-08-19 11:45, pirms 4 gadiem
Vot tas ir pagrieziens. MTK Global ienāk LV-kas to būtu domājis, ka kādreiz tādi promouteri kā Sauerlands un MTK Global rīkos boksa mačus Latvijā.
Bet tas viss pateicoties Mairim Briedim, Bolotņikam un LNK kompānijai-mūsu sportistu līmenis līdz ar to manāmi audzis, par ko milzīgs prieks.
Veiksmi Bolotņikam turnīrā un arī jaunajam Grundulim, kā arī Ahmetovam-lai visiem veiksmīgas cīņas!