Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Beljū: "Par cīņu ar Fjūriju varu nopelnīt piecas reizes vairāk nekā pret Gasijevu vai Usiku"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Beljū: "Par cīņu ar Fjūriju varu nopelnīt piecas reizes vairāk nekā pret Gasijevu vai Usiku"
Tonijs Beljū
Foto: AFP/Scanpix

Britu bokseris Tonijs Beljū dod priekšroku piecas reizes lielākai peļņai, nevis iespējai iegūt četras čempiona jostas uzreiz, cīnoties ar Supersērijas fināla uzvarētāju.

Tonijs Beljū: "Mačs par visām čempionu jostām būtu mana pirmā izvēle, ja vien saņemtu to pašu naudu [ko var iegūt par cīņu pret Fjūriju]. Diemžēl tas nenotiks. Mēs izsveram riskus un ieguvumus, bet šajā spēlē tu nevari būt traks. Domāju, ka nebūtu grūti pieveikt Fjūriju. Par šo vienu cīņu potenciāli varētu nopelnīt piecas reizes vairāk nekā pret Gasijevu vai Usiku. Būtu muļķīgi nedomāt par to. Fjūrijs man ir ideāls pretinieks. Vēl arvien domāju, ka viņš ir lielisks cīnītājs un labs puisis, bet viņš nekad nav spēkojies ar ātrāku un spēcīgāku pretinieku. Salīdzinot ar mani, viņš ir pārāks tikai auguma garumā, svarā un sasniegumos. Tādu es varu sakaut."

"Uzvarot Usiku vai Gasijevu, es varētu kļūt par pirmo britu, kurš vienlaicīgi ieguvis visas jostas. Ko tādu nav paveicis pat Lenokss Lūiss. Tāda cīņa būtu ļoti smaga un varētu kļūt par pēdējo manā karjerā," atzīst 35 gadus vecais britu bokseris.

Jautājums ukraiņu bokserim: ar ko Murats Gasijevs stiprāks par Mairi Briedi? "Negribētos runāt par Maira stiprajām vai vājajām pusēm. Abi ir cienīgi pretinieki. Ļoti spēcīgi puiši. Nezinu, kurš sit stiprāk," saka Aleksandrs Usiks.

Izmantotie resursi:
Fightingvision / sports.ru
BBC Sport / boxingscene.com

  +8 [+] [-]

, 2018-07-18 17:35, pirms 6 gadiem
Vēlreiz apliecinājums, ka bokss ir TIKAI UN VIENĪGI bizness. Turklāt smags un nežēlīgs - ne tikai tāpēc, ka tur iespējams smagi pa purnu atrauties, bet arī tāpēc, ka vari būt labākais, bet pie attiecīgajām cīņām vienkārši netikt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-07-19 11:29, pirms 6 gadiem
Man bail iedomāties ko šie abi un Briedis ar viņu izdarītu. Pret Mairi un Uskiu, ar savām īsajām rociņām, viņam vispār nebūtu variantu un cīņa ātri vien beigtos. Ar Gasijevu arī visdrīzāk beigtos ļoti smagu nokautu. Labi, ka pats to apzinās.

     [+] [-]

, 2018-07-19 17:08, pirms 6 gadiem
Plikas atmaskas. Kā gan savādāk pateikt, ka ir sabijies, ja ne iesaistot naudu.

     [+] [-]

, 2018-07-20 23:09, pirms 6 gadiem
JoKaLeMeNe rakstīja: Vēlreiz apliecinājums, ka bokss ir TIKAI UN VIENĪGI bizness. Turklāt smags un nežēlīgs - ne tikai tāpēc, ka tur iespējams smagi pa purnu atrauties, bet arī tāpēc, ka vari būt labākais, bet pie attiecīgajām cīņām vienkārši netikt.
Daļēji pierītu, tas 100% ir biznes, bet ja busi labākais, to ari pieradis un tiksi uz izšķirošam cīnām, vienīgais karjeras sakuma ja būt labam menedžerim kurs cīnās bīda augoša progresija, nevis kur labu naudu ari par zaudējumu nopelna, taču galvenais ir faktors - ko pats vēlas, naudu vai jostas .

     [+] [-]

, 2018-07-22 11:20, pirms 6 gadiem
naudas vergi... ne kauna ne goda

     [+] [-]

, 2018-07-22 11:24, pirms 6 gadiem
a ko viņam citu izdomāt? domājams ka nav muļķis jo lieliski apzinās savas "izredzes" pret tādu Usiku. Ja Mairis boksētu agresīvāk un būtu vairāk tendēts uz nokautu tad arī pret Mairi tam britam nebūtu izredžu