Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs: "Visi, kuri domā, ka Vailderu nav iespējams nokautēt, ir idioti"

Rolands Eliņš

Fjūrijs: "Visi, kuri domā, ka Vailderu nav iespējams nokautēt, ir idioti"
Taisons Fjūrijs. Foto: AFP/Scanpix

Britu bokseris Taisons Fjūrijs pirms naktī uz svētdienu gaidāmās lielās boksa cīņas pret Deonteju Vailderu intervijā „BT Sport” pastāstījis par savām plānotajām izmaiņām taktikā, salīdzinot ar viņu pirmo savstarpējo cīņu.

Taisons Fjūrijs izteicies, ka vēlas otrajā cīņā pret WBC pasaules čempionu smagsvaros Deonteju Vailderu turēties tuvāk pretiniekam un biežāk iesaistīties sitienu apmaiņā. Pirmajā cīņā Fjūrijs nodemonstrēja savas prasmes sitienu aizsardzībā, bet tagad pavēstījis, ka negrasās „dejot” ringā un izvairīties no pretinieka, kas arī noveda pie viņa lēmuma mainīt treneri.

„Jo lielāks risks, jo lielāks ieguvums,” sacīja Taisons Fjūrijs. „Zinu, ka mans iepriekšējais treneris Bens Deivisons nebūtu piekritis šādai stratēģijai, bet tas arī ir iemesls, kādēļ Bens šobrīd nav mans treneris, jo viņa stratēģiju man šobrīd nevajag.”

„Tas, ko es paveicu iepriekšējā cīņā, bija fantastiski,” turpināja Fjūrijs. „Taču man ar to nepietika, lai svinētu uzvaru. Tāpēc man kaut kas jāmaina. Skaidrs, ka ir riskanti stāvēt blakus spēcīga sitiena īpašniekam, taču ar dejošanu viņam apkārt 12 raundu garumā es viņu nokautā nenosūtīšu. Man šis puisis ir jāizslēdz, tas ir tik vienkārši.”

„Visi, kuri domā, ka Vailderu nav iespējams nokautēt, ir idioti,” paziņoja Fjūrijs. „Es pierādīšu, cik spēcīgs es esmu. Es piespiedīšu viņu padoties.”

Fjūrija un Vaildera revanša cīņa norisināsies naktī uz 23. februāri (pēc Latvijas laika), tā notiks Lasvegasā un uzskatāma par gada nozīmīgāko boksa cīņu pasaulē. Cīņa oficiāli tika apstiprināta decembrī, taču abu bokseru promouteri un iesaistītās TV kompānijas ESPN un „Fox Sports” cīņas plānošanu un reklāmas pasākumus sāka jau krietni pirms tam. Bokseru honorāri šoreiz tiks sadalīti pēc proporcijas 50:50, un tiek plānots, ka abi nopelnīs vairāk par 60 miljoniem dolāru.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/fury-il...

     [+] [-]

, 2020-02-18 23:30, pirms 4 gadiem
Domāju, kā vējdzirnava Vailders gulēs uz dēļiem. Vai nu arī būs tko

     [+] [-]

, 2020-02-18 23:39, pirms 4 gadiem
Nu tad uzvarētājs ar Zuti, jādod tak čalim iespēja, ja jau izteicās, ka grib būt par pasaules čempionu.

     [+] [-]

, 2020-02-19 12:08, pirms 4 gadiem
Visticamāk, cīnīsies tāpat kā pirmajā cīņā. Šitā tikai muldēšana.

     [+] [-]

, 2020-02-19 16:34, pirms 4 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Visticamāk, cīnīsies tāpat kā pirmajā cīņā. Šitā tikai muldēšana.
jaa man ari taliekas varbut nedaudz vairak izdaris speeka sitienus, bet to mes driz redzesim