Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs noslēdz līgumu ar ESPN par 90 miljoniem eiro

Rolands Eliņš

Fjūrijs noslēdz līgumu ar ESPN par 90 miljoniem eiro
Taisons Fjūrijs un Deontejs Vailders. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Britu bokseris Taisons Fjūrijs parakstījis TV raidtiesību līgumu ar ESPN par nākamajām piecām cīņām, kas viņam ienesīs apmēram 90 miljonus eiro, vēsta britu mediji.

Taisons Fjūrijs profesionālajā boksā atgriezās salīdzinoši nesen, taču ar neizšķirtu aizraujošajā cīņā pret Deonteju Vailderu atjaunoja savu reputāciju kā vienam no desmitgades spēcīgākajiem smagsvariem. Fjūrija noslēgtais līgums ar ESPN attiecas uz raidtiesībām ASV un ietver piecas viņa nākamās cīņas.

Fjūrijs, komentējot darījumu, kura vērtību britu mediji lēš 80 miljonu mārciņu jeb apmēram 90 miljonu eiro vērtībā, norādīja, ka tagad viņa revanša cīņa pret WBC čempionu Vailderu kļuvusi vēl ticamāka.

Taču boksa apskatnieki norāda par pretējo – Vailderam, tāpat kā IBF, WBA un WBO čempiona Entonijam Džošua ir sadarbības līgumi ar citām ASV televīzijām, attiecīgi pārrunas par potenciālo cīņu sarīkošanu solās vēl sarežģītākas.

Fjūrijs norādīja, ka vēlas revanša cīņu ar Vailderu aizvadīt līdz maija beigām, jo nevēlas sēdēt uz vietas un gaidīt, kas notiks. „Ja es nevēlētos cīnīties ar Vailderu, es nebūtu piekritis jau pirmajai mūsu cīņai. Mana un ESPN darījuma dēļ otrās cīņas iespēja kļuvusi vēl lielāka,” sacīja Fjūrijs.

Kā Fjūrija un Vaildera revanša cīņas datums tiek piesaukts 18. maijs, un cīņa varētu notikt Lasvegasā. Savukārt Džošua jau ieplānota nākamā cīņa, pirmajā jūnijā Ņujorkā tiekoties ar Džarelu Milleru.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/47...

     [+] [-]

, 2019-02-19 14:14, pirms 5 gadiem
o jā, Furijs viens no labākajiem HW championiem ever bnevaru sagaidit kad vins atgriezisies ringā veljoprojam atceros ka visi te iereca par vina comebacku