Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kanelo atsakās no WBO pasaules čempiona jostas pussmagajā svarā

Rolands Eliņš

Kanelo atsakās no  WBO pasaules čempiona jostas pussmagajā svarā
Kanelo Alvaress. Foto: AP/Scanpix

Meksikas bokseris Sauls Alvaress jeb Kanelo oficiāli atteicies no Pasaules Boksa organizācijas (WBO) pasaules čempiona titula pussmagajā svarā.

WBO noteikumi paredz, ka šīs organizācijas pasaules čempions reizē nevar būt arī kādas citas organizācijas pasaules čempions citā svara kategorijā. Kanelo ir arī WBA vidējā svara čempions, un viņš izvēlējies atsacīties no WBO jostas.

Alvaress par čempionu pussmagajā svarā kļuva, pārspējot Sergeju Kovaļovu. Alvaress tobrīd pakāpās uzreiz par divām svara kategorijām, kas gan netraucēja gūt pārliecinošu uzvaru un iegūt pasaules čempiona titulu.

Atteikšanās no WBO titula nozīmē, ka nākamo cīņu Alvaress neplāno aizvadīt pussmagajā svara kategorijā. Viņš paziņojumā par atteikšanos no titula novērtējis WBO nopelnus boksā un savas attiecības ar šo organizāciju raksturojis kā ļoti pozitīvas.

WBO tituls pussmagajā svarā līdz ar to kļūs vakants, kamēr Alvaresam apsolīta iespēja pieteikties cīņā par titulu citā svara kategorijā, kurā viņš izvēlēsies cīnīties turpmāk.
Alvaresa nākamā cīņa paredzēta maijā.

WBO vēl nav nozīmējusi pretendentus vakantajam titulam, taču rangā pirmās divas pozīcijas ieņem meksikānis Gilberto Ramiress un Krievijas bokseris Umars Salamovs. Jāpiemin, ka WBO Eiropas čempiona tituls šobrīd pieder Latvijas bokserim Ričardam Bolotņikam, un viņa pieveiktais pretinieks Stīvens Vords WBO pasaules ranga novembra versijā bija 11. vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...

     [+] [-]

, 2019-12-17 22:26, pirms 4 gadiem
To arī paredzēju vēl pirms cīņas ar Kovaļovu. Atlikušās jostas tai svarā ir Beterbijevam un ar viņa ko spēku Alvarez nesagribēja mēroties

     [+] [-]

, 2019-12-17 22:34, pirms 4 gadiem
Bivolam arī
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja