Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Roučs: "Rigondo ir izcilākais talants, kādu esmu redzējis"

Roučs: "Rigondo ir izcilākais talants, kādu esmu redzējis"
Giljermo Rigondo
Foto: wbanews.com

Pazīstamais amerikāņu boksa treneris Fredijs Roučs padalījies iespaidos par talantīgo kubiešu bokseri Giljermo Rigondo (13-0, 8KO), kurš šobrīd ir WBA un WBO pasaules čempions svarā līdz 55.3 kilogramiem.

"Rigondo ir labākais pretsitiens kādu es jebkad esmu redzējis. Kad strādāju ar viņu ar ķepām, tad nevarēju tikt cauri viņa aizsardzībai. Centos, bet neizdevās," sacīja Roučs, kurš ar Rigondo strādāja līdz 2010.gadam.

"Rigondo gribēja sparingot ar Meniju Pakjao jau pirmajā dienā, kad bija ieradies manā zālē, taču es viņam neļāvu," atzina treneris. "Negribēju, lai Menijs izpildītu tādu darba apjomu sparingā. Pakjao ir krietni lielāks, viņš ir uzbrūkoša tipa bokseris, bet cīnoties pret tādu bokseri kā Rigondo, viņam nāktos strādāt krietni vairāk nekā nepieciešams. Giljermo ir viens no izcilākajiem talantiem, kādu man ir bijusi iespēja redzēt. Laikam pat visizcilākais."

33 gadus vecais divkārtējais olimpiskais čempions Rigondo profesionāļa karjeru sāka 2009.gadā un jau savā septītajā cīņā tika pie WBA pasaules čempiona jostas. Pēdējo cīņu Rigondo aizvadīja 7.decembrī, kad pēc punktiem ar 120:108, 120:108 un 120:108 sakāva ganieti Džozefu Agbeko (29-5, 22KO).

Izmantotie resursi:
Весь мир бокса и ММА - vRINGe.com


, 2013-12-17 15:32, pirms 10 gadiem
Roučam būs vēl vien stār-pabērns
Pakio un St.Pierre jau vien ir ko vērti.
, 2013-12-17 16:03, pirms 10 gadiem
Reaktors2 rakstīja: Roučam būs vēl vien stār-pabērns
Pakio un St.Pierre jau vien ir ko vērti.
De La Hoya ar uz vienu cīņu patrenēja, Cotto ... ui tur čupa vēl ar viņiem.
Šķiet ka starp treneriem viņš ir izteikts superstārs.

Freddie Roach (boxing) - Wikipedia, the free...
, 2013-12-17 16:13, pirms 10 gadiem
ZB tie 30kg smagie boxeri, kad parādīsies kāds spēcīgs smagsvars?
, 2013-12-17 16:55, pirms 10 gadiem
69 , 65 , 63 nav 30kg, turklāt šie svari domāti cilvēkiem kam patīk bokss, jo nevienā citā svaru kategorijā nav tādi ātrumi, dinamika un kombinācijas.
Ja esi no tiem - a Kļičko šitos uzvarētu jo viņš ir lielāks, u.t.t tad man žēl tevis - jo tu nekad nespēsi izbaudīt īstu boksu.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).
Ričards Bolotņiks. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Bolotņiks Austrālijā piedalīsies Lomačenko-Kambososa cīņu vakarā

Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks savu nākamo cīņu aizvadīs 12. maijā Pērtā, Austrālijā, viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com. Viņa pretinieks būs Imams Hatajevs, čečenu bokseris, kurš ir Tokijas olimpisko spēļu medaļnieks.