Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Promouters: "Lomačenko un Rigondo cīņa varētu notikt rudenī"

Jānis Pārums

Promouters: "Lomačenko un Rigondo cīņa varētu notikt rudenī"
Vasīlijs Lomačenko
Foto: AP/Scanpix

Neskatoties uz domstarpībās starp bokseru Vasīlija Lomačenko (4-1, 2KO) un Giljermo Rigondo (15-0, 10KO) pārstāvjiem, abu bokseru cīņa varētu notikt jau šī gada rudenī.

Bokseru pārstāvji nevar vienoties par svara kategoriju, kurā cīņai būtu jānotiek. Lomačenko puse norāda, ka grib, lai bokseri cīnās svarā līdz 57.2 kilogramiem, kurā startē ukrainis, savukārt Rigondo (cīnās svarā līdz 55.3kg) pārstāvji uzstāj, lai cīņa notiek t.s. starpposma svarā, šajā gadījumā līdz 56.2 kilogramiem.

Promouters Bobs Arums, kurš pārstāv Lomačenko intereses, neskatoties uz to, ka pusēm vēl nav izdevies vienoties, ir optimistisks par to, ka cīņa var notikt jau šī gada rudenī.

"Domāju, ka izredzes ir labas [ka cīņa varētu notikt]. Es to vēlētos," atzina Arums. "Man nepatīk Rigondo cīņas stils, bet kopā ar Lomačenko stilu, tas var radīt fantastisku cīņu. Taču es nekad nepiekristu, ka cīņa notiek starpposma svarā. Pati cīņa domāju, ka varētu notikt rudenī Čikāgā. Vēl viens variants ir Dubaija Apvienotajos Arābu Emirātos. Par to sīkāk varēšu pateikt pēc tikšanās ar Dubaijas pārstāvjiem."

Jāatgādina, ka Lomačenko ir WBO čempions svarā līdz 57.2 kilogramiem, kamēr Rigondo pieder WBA un WBO čempiona jostas svarā līdz 55.3 kilogramiem. Abi bijuši arī olimpisko čempionu godā savulaik.

Rigondo menedžeris Gerijs Haids uzsvēris, ka visas runas par iespējamo cīņu jau šogad ir pārsteidzīgas. Taču viņš neslēpa, ka viņa pārstāvētais bokseris ir gatavs iziet cīņā pret Lomačenko.

"Ticu, ka Giljermo ir mežonīgāks par Lomačenko un esmu pilnībā pārliecināts, ka viņš dominētu šajā cīņā. [Lomačenko menedžeris Edis] Klimas zina, kas ir jādara, lai cīņa notiktu – viņam vienkārši man jāpiezvana. Rigo ir gatavs, " sacīja Haids.

Izmantotie resursi:
Boxing News
ESPN: The Worldwide Leader in Sports
SuperSport

     [+] [-]

, 2015-07-20 23:44, pirms 9 gadiem
Arumam nepatiik Rigo jo vins ir paaraak tehnisks un izveeliigs sitienos kas ciinju var padariit neskataamu un garlaiciigu, taataad mazaak skatiit gribeetaaju un mazaak pitja.