Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Lūiss: "Heja – Čisoras cīņai jānotiek, taču ne tagad!"

Lūiss: "Heja – Čisoras cīņai jānotiek, taču ne tagad!"
Lenokss Lūiss
Foto: AP/Scanpix

Leģendārais britu smagā svara bokseris Lenokss Lūiss (41-2-1, 32KO) izteicis savu viedokli par 14.jūlijā Londonā gaidāmo Deivida Heja (25-2, 23KO) un Dereka Čisoras (15-3, 9KO) cīņu.

Lai gan Lūiss labprāt redzētu abu bokseru savstarpējo cīņu, viņš neatbalsta, ka tā notiks tik drīz. Leģendārais brits uzskata, ka Čisoram vispirms jāiziet dusmu terapijas kursi, lai neatkārtotos tādi gadījumi, kā februārī, kad Čisora iepļaukāja Vitāliju Kļičko, iespļāva ūdeni sejā Vladimiram Kļičko, kā arī preses konferencē izkāvās ar Deividu Heju.

"Šobrīd Britu boksa padomē ir disciplinārais process pret Čisoru. Vai viņiem vajadzētu atļaut cīņu? Protams, bet tad, kad tam ir piemērotāks laiks. Čisora izdarījis vairākas sliktas lietas, kas ceļ neslavu [sporta veidam] un ar atvainošanos vien nepietiek," uzsvēra Lūiss. "Varbūt viņam nepieciešami dusmu terapijas kursi, palīdzība no malas, lai varētu novilkt svītru aiz tā, kas notika Vācijā. "

"Nedomāju, ka ir kāds attaisnojums tam, ka viņi grasās cīnīties aiz Britu Boksa padomes muguras. Padome tomēr ir ar konkrētu misiju un tā pieņēma lēmumu atņemt uz laiku licenci Čisoram labu nodomu vadīta. Tāpēc mēģināt apiet tās lēmumus ir diezgan bezgaumīgi. Tas, ka divi Anglijas bokseri grasās cīnīties ar ārvalstu licencēm kaitē valsts tēlam. Tāpat, kā pretinieka iepļaukāšana, spļaušana sejā citam čempionam, sitiena izdarīšana ar pudeli un draudi nošaut," piebilda Lūiss.

Izmantotie resursi:
Boxing News


, 2012-05-17 18:07, pirms 12 gadiem
Viedi vārdi!
, 2012-05-17 22:18, pirms 12 gadiem
Dzelzs jākaļ kamēr karsta! Vēlreiz atkārtošos- šobrīd boksam uz MMA fona tā ir laba promocija!
Lai ari smagsvaros gadā būtu ,vismaz, divas lielas un ,kas svarīgi, skatāmas cīņas!

SHOW MUST GO ON!
, 2012-05-18 00:19, pirms 12 gadiem
Kurpns rakstīja: Dzelzs jākaļ kamēr karsta! Vēlreiz atkārtošos- šobrīd boksam uz MMA fona tā ir laba promocija!
Lai ari smagsvaros gadā būtu ,vismaz, divas lielas un ,kas svarīgi, skatāmas cīņas!

SHOW MUST GO ON!
Jau sen ir pierādīts, ka ne MMA, ne UFC boksu negalina nost. Vari likties mierā. Salīdzinam PPV numurs Floidam/Menijam ar UFC numuriem, tikai atceries, ka bokss uz doto brīdi Eiropā ir lielāks kā Amerikā. Cik Vitālijs un Vladimirs savāc cilvēkus arēnā... UFC ir vienmēr barojies no boksa liekot sevi ar boksu vienā plauktā. Boksam nekad nav bijis vajadzība sevi likt vienā teikumā ar UFC, kamēr Dana Vaits un Džo Rogans to vien darīja, tāpēc nebaidies - bokss nekur nepazudīs, ar vai bez šīs cīņas, ar vai bez Pakjao/Meivezera cīņas, ar vai bez Kļičko nomešanu no troņa.
, 2012-05-18 10:12, pirms 12 gadiem
Kuru interesē šitā mīzeļa viedoklis
, 2012-05-18 10:54, pirms 12 gadiem
Luca Toni rakstīja: Kuru interesē šitā mīzeļa viedoklis
Kuru interesē tavs viedoklis?
, 2012-05-18 11:25, pirms 12 gadiem
Luca Toni rakstīja: Kuru interesē šitā mīzeļa viedoklis
GTFO
, 2012-05-18 11:57, pirms 12 gadiem
pistol rakstīja: Jau sen ir pierādīts, ka ne MMA, ne UFC boksu negalina nost. Vari likties mierā. Salīdzinam PPV numurs Floidam/Menijam ar UFC numuriem, tikai atceries, ka bokss uz doto brīdi Eiropā ir lielāks kā Amerikā. Cik Vitālijs un Vladimirs savāc cilvēkus arēnā... UFC ir vienmēr barojies no boksa liekot sevi ar boksu vienā plauktā. Boksam nekad nav bijis vajadzība sevi likt vienā teikumā ar UFC, kamēr Dana Vaits un Džo Rogans to vien darīja, tāpēc nebaidies - bokss nekur nepazudīs, ar vai bez šīs cīņas, ar vai bez Pakjao/Meivezera cīņas, ar vai bez Kļičko nomešanu no troņa.
Tas ir viens. Bet vai Tev negribētos ,lai Latvijā sabiedrība sāktu saprast un skatīties boksu? Lai LTV7 translētu ne tikai Dinamo un LBL ,bet ari boksa vakarus (protams, tas maksā dārgi un nezinu vai ja auditorija būtu tik liela kā dinamo tas atmaksātos ,bet tomēr...) Cik dzirdu apkārt daudzi ir lieli UFC fani un gaida event'us lai redzētu kā parterī viens otram izdauza seju (piekrītu, tur ir ieguldīts smags darbs un es neapšaubu šo cīkstoņu profesionalitāti) un bļaustās ,ka bokss ir garlaicīgs un tur nav action. Es uzskatu ,ka vnk nesaprot- nav izglītoti. Neredz boksā nekādu burvību (sweet science) ,dzīvesstilu utt.

Lai izdodas!
, 2012-05-18 12:12, pirms 12 gadiem
Luca Toni rakstīja: Kuru interesē šitā mīzeļa viedoklis
zelta vārdi ! Tavs miizala viedoklis te interesee tikai tevi......
Bet to, ko saka bijušais čempions , es izlasu ar interesi.
Un starp citu- man ir līdzīgs viedoklis, es arī uzskatu, ka Čisoru vajadzēja viszmaz gadu diskvalificēt + uzlikt taustāmāku naudassodu
, 2012-05-18 18:43, pirms 12 gadiem
Kurpns rakstīja: Tas ir viens. Bet vai Tev negribētos ,lai Latvijā sabiedrība sāktu saprast un skatīties boksu? Lai LTV7 translētu ne tikai Dinamo un LBL ,bet ari boksa vakarus (protams, tas maksā dārgi un nezinu vai ja auditorija būtu tik liela kā dinamo tas atmaksātos ,bet tomēr...) Cik dzirdu apkārt daudzi ir lieli UFC fani un gaida event'us lai redzētu kā parterī viens otram izdauza seju (piekrītu, tur ir ieguldīts smags darbs un es neapšaubu šo cīkstoņu profesionalitāti) un bļaustās ,ka bokss ir garlaicīgs un tur nav action. Es uzskatu ,ka vnk nesaprot- nav izglītoti. Neredz boksā nekādu burvību (sweet science) ,dzīvesstilu utt.

Lai izdodas!
Viss jau labi pateikts, bet vai parasts cilvēks atties no tā, ka Taisons ir nereāls, neuzvarams, Taisona laiki labākie, u.t.t.(?), šaubos! Gribu pateikt, ka parasts cilvēks nekad nesapratīs boksu. Tas notiek ar laiku, vai labu smadzeņu skalošanu, vai arī pašam nonākot ringā.
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.