Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Adameks: "Fjūrijs ir amatieris"

Adameks: "Fjūrijs ir amatieris"
Tomašs Adameks
Foto: tomaszadamek.eu

Bijušais pasaules čempions pirmajā smagajā svarā un bijušais titula pretendents smagsvaros polis Tomašs Adameks (49-2, 29KO) reaģējis uz brita Taisonu Fjūrija (22-0, 16KO) izteikumiem, nosaucot viņu par amatieri.

Fjūrijs, kurš sestdien ceturtajā raundā ar tehnisko nokautu pieveica amerikāni Džoeju Eibelu (29-8, 28KO), izteicās, ka nākamo cīņu gribētu aizvadīt pret vieglu pretinieku, piemēram, Tomašu Adameku vai viņa tipa bokseri. Adameks ilgi nav licis gaidīt un atbildējis Fjūrija izteikumiem.

"Taisons kas? Fjūrijs ir amatieris. Cīņā pret Stīvu Kaningemu viņš nogāzās kā tāds maiss. Tas ir viss, ko par viņu varu pateikt," sacīja Adameks, kuru 15.martā sagaida cīņa pret ukraini Vjačeslavu Glazkovu (16-0-1, 11KO).

Jāpiebilst, ka pret pieminēto Kaningemu cīnījies gan Adameks, gan Fjūrijs. Adameks 2012.gadā viņu uzvarēja pēc punktiem, bet Fjūrijs pieveica ar nokautu septītajā raundā, lai gan pats piedzīvoja nokdaunu otrajā raundā, bet nokauta brīdī atradās zaudētājos pēc punktiem.

Savkārt par Fjūrija cīņu pret Eibelu izteicies brāļu Kļičko kompānijas "K2 Promotions" izpilddirektors Toms Leflērs, norādot: "Taisons Fjūrijs nevarēja izskatīties sliktāk... Viņam paveicās, ka ringā bija Džoejs Eibels. "


, 2014-02-17 18:06, pirms 10 gadiem
Vārdi vietā!!!!Fjūrija pēdējā cīņa bija vnk smieklīga. Ja Fjurijs šitādā formā gribētu Heju uzvarēt, tad viņš zaudētu jau pirmajā raundā . Pilnīgs nīkulis, fiziskais nulle, atlētisms nulle. Galīgi bezcerīgs smagsvars. Pret Kļičko jau nu vispār nebūtu pat vērts mēģināt. Iespēju gan jau dabūs, bet Kļičko viņu smagi nodauzīs, ļoti smagi!
, 2014-02-17 23:51, pirms 10 gadiem
Izskatās, ka autors nezina, ka Adameks ar Keningemu ir cīnījušies divas reizes.
2008. gadā pirmajā smagajā svarā un 2012. gadā supersmagajā.

Abas reizes uzvara tika atdota Adamekam ar dalītu lēmumu. Ja nemaldos, otrajā cīņā rezultāts bija strīdīgs.
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.