Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vailders iespaidīgi nokautē Špiļku un apmainās "laipnībām" ar Fjūriju

Agris Suveizda

Vailders iespaidīgi nokautē Špiļku un apmainās "laipnībām" ar Fjūriju
Deontijs Vailders
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu bokseris Deontijs Vailders (36-0, 35KO) devītajā raundā nokautēja poli Arturu Špiļku (20-2, 15KO), trešo reizi aizstāvot WBC smagsvaru pasaules čempiona titulu.

Līdz nokautam 30 gadus vecais amerikānis pēc punktiem bija vadībā ar 78:74, 78:74 un 77:75 un devītajā raundā ar iespaidīgu sitienu ar labo roku izslēdza gaismu Špiļkam, kurš centās izdarīt uzbrukuma sitienu un bija palicis neaizsargāts. "Izdarīju to, ko vēlējos. Devu cilvēkiem nokautu. Mana labā roka ir atpakaļ," pēc cīņas sacīja Vailders.

"Viņam klājas labi. Viņš ir nomodā un zina, kur tieši atrodas," poļu boksera stāvokli komentēja viņa treneris Ronijs Šīldss. "Viņš nevēlējās doties uz slimnīcu, bet viņam tas ir jādara piesardzības nolūkos. Labāk būt drošam nekā…"

"Sacīju Špiļkam, ka viņš bija lielisks pretinieks, viņš atdeva sevi visu," pēc uzvaras teica Vailders. "Vienmēr lūdzu divas lūgšanas. Vienu komandas lūgšanu un vienu individuālo. Nevēlos savainot cilvēku tā, lai viņš pēc tam nevarētu atgriezties mājās pie savas ģimenes. Mēs katru dienu riskējam ar savu dzīvību, kāpjot ringā. Viņš noteikti ir manās lūgšanās, un ceru, ka viņam klājas labi."

Vailders par WBC pasaules čempionu smagsvariem kļuva pagājušā gada 17. janvārī, kad 12 raundos ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pārspēja tobrīdējo čempionu Bermeinu Stivernu. Kopš tā laika Vailders trīs reizes aizstāvējis titulu – devītajā raundā tika nokautēts Ēriks Molina, 11. raundā cīņa tika apturēta pret Žoanu Diopā, bet nu devītajā raundā tika sakauts arī kādreizējais Krakovas "Wisla" huligāns Špiļka.


Izmantotie resursi:
Deontay Wilder KO's Artur Szpilka in 9th round

  -1 [+] [-]

, 2016-01-17 11:15, pirms 8 gadiem
Cik ilgi Wilder skraidīs no Povetkina ? Domāju,ka krievam ir visas iespējas likt Bronzebomberam pasvīst. Pat maiss Špiļka labi boksēja pret viņu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-17 11:37, pirms 8 gadiem
"I will baptize you" Vailders arī uz mutes nav kritis, bet nu aktieri Fjūriju vienalga nepārspēt

     [+] [-]

, 2016-01-17 11:38, pirms 8 gadiem
KillerLoop rakstīja: "I will baptize you" Vailders arī uz mutes nav kritis, bet nu aktieri Fjūriju vienalga nepārspēt
Vailderam pēc katra vārda - baby
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-17 12:43, pirms 8 gadiem
Fjurijs manuprat uzvaretu Wailderu, redzot ka vins izskoloja Klicko kamer Wailders dabun pa muti no Molinas un Djupa.

     [+] [-]

, 2016-01-17 18:12, pirms 8 gadiem
Priekšnesums ar Fjūriju kā WWF