Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hērns: "Fjūrija cīņu saraksts ir smieklīgs, salīdzinot ar Džošua"

Rolands Eliņš

Hērns: "Fjūrija cīņu saraksts ir smieklīgs, salīdzinot ar Džošua"
Entonijs Džošua un Edijs Hērns. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Boksa promouters Edijs Hērns kritiski raksturojis WBC pasaules čempiona Taisona Fjūrija karjerā paveikto, salīdzinot to ar sava klienta Entonija Džošua cīņām pret pretiniekiem, kurus Hērns uzskata par krietni spēcīgākiem nekā Fjūrija pretiniekiem.

"Man nāk smiekli, kad cilvēki kritiski skatās uz Džošua cīņu bilanci," Edijs Hērns izteicās sarunā ar "Sky Sports". "Iespējams, es tur redzu ko tādu, ko pārējie neredz. Proti, Džošua ir cīnījies ar Vaitu, Brazīli, Vladimiru Kļičko, Pārkeru, Povetkinu, Takamu, Ruisu, tagad pretim nāks Kubrats Pulevs."

"Tās visas Džošua bija sekojošas cīņas," turpināja Hērns. "Jūs šajā sarakstā neredziet Švarcu, Valīnu, Seferi. Kurš tur vēl bija? Es pat nespēju atcerēties. Un tagad plānots Agits Kabajels. Jūs taču redziet, ka Fjūrija cīņu saraksts ir smieklīgs, kad to salīdzina ar Džošua, to katrs var redzēt melns uz balta."

Fjūrijam un Džošua bija plānotas cīņas decembrī, katram aizstāvot savus titulus, un Džošua ringā dosies 12. decembrī pret Pulevu. Tikmēr Fjūrijs pavēstījis, ka šogad tomēr cīņā nepiedalīsies, to darot tikai nākamajā gadā. Fjūrijs to darot finansiālu apsvērumu dēļ, turklāt joprojām risinās juridiska cīņa ar Deonteja Vaildera pārstāvjiem, kuri pieprasa līgumā paredzēto revanšu un abu smagsvaru trešo savstarpējo cīņu.

Hērns intervijā atzina, ka Vaildera juridiskie strīdi varētu aizkavēt plānoto Fjūrija-Džošua milzu cīņu un attiecīgi Džošua varētu nākties vispirms aizvadīt cīņu pret WBO titula obligāto pretendentu Oleksandru Usiku. Hērns uzsvēra, ka Džošua par cīņu pret Usiku nav nekādu satraukumu, taču viņš labprāt vēlētos vispirms sakaut Fjūriju, lai nostiprinātu sevi kā pasaules spēcīgāko smagsvaru boksā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/boxing/ne...

  +1 [+] [-]

, 2020-11-16 19:10, pirms 3 gadiem
No visa saraksta tikai Kļičko ir nopietns uzvārds.

  +1 [+] [-]

, 2020-11-16 19:23, pirms 3 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: No visa saraksta tikai Kļičko ir nopietns uzvārds.
povetkinam ari nav ne vainas..

  +1 [+] [-]

, 2020-11-16 19:52, pirms 3 gadiem
nu lai nākamgad noskaidro savā starpā - kurš tad ir labākais...

     [+] [-]

, 2020-11-16 22:03, pirms 3 gadiem
Viņš laikam nav skatījies pēdējās cīņas, Džošua nav variantu pret Taisonu..

     [+] [-]

, 2020-11-16 22:27, pirms 3 gadiem
ziecha16 rakstīja: povetkinam ari nav ne vainas..
Ja ne veiksme un pareiza doma cīņā pret Vaitu tad mēs viņu vairs neapspriestu. Bet jā,reitingā augstu

     [+] [-]

, 2020-11-18 11:30, pirms 3 gadiem
Bet Fjūrijs jau pirmais sasita Vladimiru Kļičko un 2 x cīnijās ar Vailderu. Tā ka nav nemaz slikti.

     [+] [-]

, 2020-11-26 14:18, pirms 3 gadiem
Abiem ir gan gaļas maisi, gan nopietni pretinieki bijuši. Ja tā pavisam godīgi - AJ v Kličko varēja mierīgi zaudēt ja cīņa būtu notikusi 3-5 gadus ātrāk, tieši tik labs bija Kļičko, ka vēl tādā vecumā izdarīja nopietnu pretestību. Attiecībā uz Povetkinu arī liels respekts - 41 gada vecumā atrast vnk leģendāru uppercut v Whyte! Teikt veiksme vai paveicās ir kautkā jocīgi - viss smagsvaru bokss ir viena liela veiksme un taimings!
Tas ko Hearn patreiz dara ir skaidrs - viņi pamazām skrūvē augšā ažiotāžu. un pareizi ir - piķīti vajag visiem, tikai atšķirībā no politiķiem - šie cilvēki to panāk ar saviem sviedriem un asinīm!