Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džeimss Toni: "Brigss uzvedas kā muļķis un puņķutapa"

Jānis Pārums

Džeimss Toni: "Brigss uzvedas kā muļķis un puņķutapa"
Džeimss Toni
Foto: David Caird / Herald Sun

Bijušais pasaules čempions trijās dažādās svara kategorijās 46 gadus vecais amerikānis Džeimss Toni (76-9-3, 46KO) skarbi kritizējis savu tautieti, bijušo pasaules čempionu smagajā svarā Šenonu Brigsu (57-6-1, 50KO), kurš burtiski ik uz soļa seko IBO, IBF, WBO un WBA superčempionam smagsvaros ukrainim Vladimiram Kļičko (63-3, 53KO).

"Nezinu, kāpēc Brigss skraida pakaļ Kļičko. Vecākais brālis Vitālijs jau viņam sadeva pa pakaļu un aizsūtīja uz slimnīcu. Iedomājieties, ko izdarīs jaunākais brālis... Šenons uzvedas kā puņķutapa un muļķis," sacīja Toni.

Džeimss Toni piedāvāja Brigsam vispirms cīnīties ar viņu un tikai tad domāt par Kļičko: "Labāk brauc ciemos un cīnies ar mani. Ja uzvarēsi mani, lai gan tas nenotiks, varēsi cīnīties ar Kļičko. Šenon, aizver muti un beidz skraidīt pakaļ [Kļičko] kā mazs skuķēns."

Savā pēdējā cīņā Kļičko šonakt ar nokautu piektajā raundā nokautēja smagsvaru ranga otro numuru Kubratu Puļevu (20-1, 11KO). 42 gadus vecais Brigss šogad atgriezās boksā pēc četru gadu pauzes un uzvarēs visās sešās cīņās, piecās no tām ar nokautu pirmajā raundā. Savukārt Toni nav izgājis ringā kopš zaudējuma (pēc punktiem) Džeisonam Gavernam 2013.gada novembrī.

     [+] [-]

, 2014-11-16 12:09, pirms 9 gadiem
Džeimss ir/bija viens no labākajiem pasaulē un viņš arī ir rēcīgs džeks. Pats labākais aizsardzības boxeris. Iesaku apstīties viņa cīņu pret Holifildu.