Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Usiks: "Man ir vienalga, kur notiks cīņa, uz Maskavu braucam labā noskaņojumā"

Usiks: "Man ir vienalga, kur notiks cīņa, uz Maskavu braucam labā noskaņojumā"
Oleksandrs Usiks
Foto: worldboxingsuperseries.com

Pasaules boksa Supersērijas mājaslapā publicēts ukraiņu boksera Oleksandra Usika komentārs pirms gaidāmās finālcīņas pret Krievijas sportistu Muratu Gasijevu. Usiks noņēmis visas šaubas par iespējamo nepiedalīšanos finālā un atzīmējis, ka uz Maskavu dosies labā noskaņojumā.

Ukraiņu bokseris 21. jūlija cīņai gatavojas savas valsts galvaspilsētā Kijevā. ''Šeit ir perfekta zāle. Trenējos šajā vietā arī pirms olimpiskajām spēlēm. Esmu dzīvojas un trenējies šeit daudzus gadus. Šī bāze, kurā ož pēc sportiskā gara un smaga darba.''

''Ar mani viss ir kārtībā. Man ir ģimene, tuvi draugi un lielisks darbs. Par ko vēl varu sapņot? Jūtos lieliski. Cīņa pret Briedi? Nedzīvoju pagātnē. Virzos uz priekšu. Uzvara pret Briedi bija 21. janvārā. Protams, ir labas atmiņas, ieguvu vēl vienu jostu, iekļuvu finālā, bet tagad jau esam uz citas skatuves,'' turpina Usiks, kurš izteica savas domas arī par Murata Gasijeva pusfināla cīņu. ''Perfekta cīņa. Divi lieliski bokseri, kuri noskaidroja, kurš ir spēcīgāks.''

''Kāds bokseris ir Gasijevs? Variet paskatīties viņa video Youtube. Pateikšu tikai to, ka viņš ir spēcīgs. Un tagad, paldies Dievam, es un Murats cīnīsimies par galveno trofeju un absolūtā čempiona titulu. Mans grafiks? Ceļos 4:50 no rīta un smagi strādāju. Izbaudu smagus treniņus. Man patīk spiediens, vai spējat tam noticēt? Varbūt esmu nedaudz traks.''

''Meklējām sparingpartnerus, kas boksē līdzīgi Muratam. Tas ir svarīgi. Kad pretinieki strādā tā pat kā Murats, tas man palīdzēs izmantot pareizās kombinācijas arī cīņā. Svarīgākais treniņos ir disciplīna.'' Usiks komentēja arī faktu, ka cīņa notiks Krievijā. ''Vai izskatās, ka man būtu bail cīnīties jebkurā vietā? Jūtos lielisks, esmu cīnītājs. Man neinteresē, kur notiks cīņa, vienkārši vēlos cīnīties. Visa komanda uz Maskavu dosies labā noskaņojumā.''

''Kad ringā tiekas spēcīgi bokseri, cīņa vienmēr ir interesanta. Tas šajā turnīrā ir lieliski. Tas ir svarīgi sportam. Esmu to teicis jau iepriekš un teikšu arī tagad: fani var sagaidīt lielisku finālu,'' piebilst Usiks.

Izmantotie resursi:
https://worldboxingsuperseries.com/...


Slēpts komentārs: krishinjsh
, 2018-07-16 11:26, pirms 6 gadiem
Вы бросите курить навечно за одну ночь, если воспользуетесь этим советским методом https://elbo.in/vdoh Не прикладывая никаких волевых усилий я просто забыл о сигаретах и не курю 2 года, а курил 16 лет!
, 2018-07-16 11:34, pirms 6 gadiem
Usiks negulsies nekur,būs viens sitiens maziņš palēciens un Gasijevs gulēs uz dēļiem!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-16 13:01, pirms 6 gadiem
Utainijā neko labi noorganizēt nevar..arī šis pasākums būs galīgi garam...vienīgais prieks būs par to ka Usiks noliks uz dēļiem krievijas vienšūni...
, 2018-07-16 13:09, pirms 6 gadiem
ir kaudze "boksa ekspertu", kuriem galvenā boksera mēraukla ir, kuram ir stiprāks blieziens un kurš intervijās ir lecīgāks un visiem sadod pa muti, bet tikai mutiski. Jo to pārējo atšķirt īsti nemāk. Usiks ir līmeni vai pat divus augstāks, tehniski un fiziski šobrīd karjeras augstākajā punktā, ir visai maza iespēja, ka Gasijevam radīsies iespēja izdarīt tiešām precīzu trāpīgu nokautējošu sitienu. Neviens nesaka, ka šāda iespēja Gasijevam nav, jo šāda iespēja ir ikvienam bokserim.
, 2018-07-16 13:12, pirms 6 gadiem
aivo50 rakstīja: Utainijā neko labi noorganizēt nevar..arī šis pasākums būs galīgi garam...vienīgais prieks būs par to ka Usiks noliks uz dēļiem krievijas vienšūni...
Nevar gan, tikai Krievija ir sarīkojusi labākās ziemas olimpiskās spēles un labāko Pasaules kausa izcīņu futbolā. Abus šos notikumus apmeklēju klātienē un nav pamats apšaubīt šādu vērtējumu.

Būs augstas klases bokss un kaut kā šķiet, ka Gasijevs šo cīņu uzvarēs. Galvenais, lai Mairim pēkšņi sestdien nav jākāpj ringā pret Gasijevu, tad gan nebūs labi.
, 2018-07-16 13:23, pirms 6 gadiem
Nezinu, kāpēc, bet ir sajūta, ka Usiks atrausies.
, 2018-07-16 13:23, pirms 6 gadiem
Ringā jā Usiks ir riebīgs un Krievam būs maz izredžu, bet dzīvē Usiks tomēr ir vēl saprātīgs cilvēks, zin ko runā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-16 14:42, pirms 6 gadiem
Par labu cīņu...abi bokseri simpatizē,tāpēc baudīšu finālu un priecāšos par Maira uzvaru!
, 2018-07-16 16:20, pirms 6 gadiem
Labākās ziemas Olimpiskās spēles Krievija uzrīkoja tāpēc ka olimpiādes laikā okupēja Krimu ???un futbola čempi skatīties bija pretīgi...to ka laba organizācija pateica aiz pieklājības..nu tā vienkārši ir pieņemts..ne vairāk..tie bari zemcilvēku kas kvieca rosseja neko izņemot pretīgumu izsaukt nevar..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-16 17:06, pirms 6 gadiem
Nejauksim šeit iekšā politiku..Usiks un Gasijevs,abi ir spēcīgi bokseri,uzvarēs,kam vairāk paveiksies,par labu boksu!
, 2018-07-16 18:57, pirms 6 gadiem
RealT rakstīja: Nejauksim šeit iekšā politiku..Usiks un Gasijevs,abi ir spēcīgi bokseri,uzvarēs,kam vairāk paveiksies,par labu boksu!
Te jau gribēdams nevar nejaukt iekšā politiku nojaušu kas te darīsies cīņas vakarā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-16 22:02, pirms 6 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Te jau gribēdams nevar nejaukt iekšā politiku nojaušu kas te darīsies cīņas vakarā...
Kas negrib, tas nejauc

Tāda sajūta, ka pat Krievijas sporta portālos mazāk par politiku runā, nekā šeit
, 2018-07-16 22:05, pirms 6 gadiem
aivo50 rakstīja: Labākās ziemas Olimpiskās spēles Krievija uzrīkoja tāpēc ka olimpiādes laikā okupēja Krimu ???un futbola čempi skatīties bija pretīgi...to ka laba organizācija pateica aiz pieklājības..nu tā vienkārši ir pieņemts..ne vairāk..tie bari zemcilvēku kas kvieca rosseja neko izņemot pretīgumu izsaukt nevar..
Krimas okupācija notika jau pēc Olimpiādes.

Bet par Olimpiādi un futbola čempionātu taisnība, tika labi organizēti.
, 2018-07-17 00:00, pirms 6 gadiem
Ja Usisk, Briedi pieveica tikai ar niecigu parsvaru punktos, ko izskira dazi precizaki sitieni, tad pret Gasijevs maz ceribas, jo vins ir fiziski specigaks par Briedi, var jau gadities kads laimigs sitiens, bet ja atkal aizies lidz punktiem tad diezvai soreiz noveiksies.
, 2018-07-17 00:14, pirms 6 gadiem
jaunaisjaunais:

Nepird te miglu acīs, Krimas okupācija oficiāli sākās 20. februārī - Soči notika līdz 23. februārim..
, 2018-07-17 00:43, pirms 6 gadiem
eddybear rakstīja: jaunaisjaunais:

Nepird te miglu acīs, Krimas okupācija oficiāli sākās 20. februārī - Soči notika līdz 23. februārim..
Sakas? Un kad beidzaas?
, 2018-07-17 13:38, pirms 6 gadiem
eddybear rakstīja: jaunaisjaunais:

Nepird te miglu acīs, Krimas okupācija oficiāli sākās 20. februārī - Soči notika līdz 23. februārim..
Tad tavs deguns ir pie mana dibena..? Apsveicu
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
9

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.
Raiens Garsija
5

Garsija pret Heiniju: kā šāda boksa cīņa vispār tiek pieļauta?

Naktī uz svētdienu (pēc Latvijas laika) Ņujorkā norisināsies cīņa par WBC čempiona titulu vieglajā svarā starp čempionu Devinu Heiniju un izaicinātāju Raienu Garsiju. Garsija, par kura mentālo gatavību cīņai uzdoti daudzi jautājumi, par 1.3kg pārsniedza svara limitu, taču abas puses vienojušās, ka cīņa tāpat notiks, bet Garsijam nāksies samaksāt krietnu summu par pārsniegto svaru - pusmiljonu par katru mārciņu jeb 1.5 miljonus dolāru. Tā vismaz tiek stāstīts publiski, kamēr aizkulisēs tiek piesaukts, ka soda nauda būs mazāka (600 tūkstoši). Taču joprojām aktuāls ir jautājums, kā šāda cīņa, ņemot vērā Garsijas dīvaino izturēšanos un aizdomas par mentālās veselības problēmām, vispār tiek pieļauta?