Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džošua un Povetkins septembrī cīnīsies Vemblija stadionā

Krišs Upenieks

Džošua un Povetkins septembrī cīnīsies Vemblija stadionā
Entonijs Džošua
Foto: imago/PanoramiC/Scanpix

Britu bokseris Entonijs Džošua savas smagsvara čempiona IBF, WBO, IBO un WBA jostas 22. septembrī Vemblija stadionā mēģinās aizstāvēt cīņā pret Krievijas bokseri Aleksandru Povetkinu.

28 gadus vecais čempions Džošua WBA, IBF un WBO jostas ieguva martā, kad ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pieveica Jaunzēlandes bokseri Džosefu Pārkeru.

Džošua ir palicis neuzvarēts visās 21 aizvadītajās cīņās profesionālajā boksā un tagad savas čempiona jostas mēģinās aizstāvēt pret 38 gadus veco Krievijas bokseri Aleksandru Povetkinu, kurš bija WBA čempions laika posmā no 2011. līdz 2013. gadam.

Povetkins ar nokautu martā uzvarēja Deividu Praisu, tieši Džošua un Pārkera undercard cīņā. Povetkins savā karjerā ir piedzīvojis tikai vienu zaudējumu, kad 2015. gadā pēc vienbalsīga tiesnešu lēmuma piekāpās ukraiņu bokserim Vladimiram Kļičko. Povetkins profesionālajā boksā ir kopš 2005. gada.

Jāpiemin, ka šī būs arī cīņa starp diviem olimpiskajiem čempioniem - Povetkins zeltu ieguva 2004. gada Atēnu olimpiskajās spēlēs, kamēr Džošua tas izdevās astoņus gadus vēlāk Londonā. WBC čempions Deontejs Vailders esot piedāvājis Džošua 50 miljonus ASV dolāru, lai cīņa notiktu ASV, bet Džošua puse šādu cīņu vēlētos savā valstī.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/44...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-07-16 15:26, pirms 6 gadiem
būtu jautri, ja Džošua atrautos.

  -4 [+] [-]

, 2018-07-16 16:22, pirms 6 gadiem
Povetkins jau nav bokseris..parasts utains Krievijas mutants..bidla tāds pats kā 90% necilvēku tajā mēslainē..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-07-16 17:11, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: būtu jautri, ja Džošua atrautos.
100% kad krievs būs uz dēłiem😀🥊
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja