Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs otrajā raundā iznīcina līdz šim nezaudējušo vācieti Švarcu

Agris Suveizda

Fjūrijs otrajā raundā iznīcina līdz šim nezaudējušo vācieti Švarcu
Taisons Fjūrijs pret Tomu Švarcu. Foto: AP/Scanpix

Britu smagsvars Taisons Fjūrijs (28-0-1, 20 KO) ASV pilsētā Lasvegasā izcīnīja pārliecinošu uzvaru pār vācieti Tomu Švarcu (24-1, 16 KO), pirmoreiz atgriežoties ringā kopš decembra cīņas pret Deonteju Vailderu, kas beidzās ar strīdīgu neizšķirtu.

Fjūrijs kontrolēja notikumus pirmajā raundā, noberot sāncensi ar džebiem, taču cīņas sākumā vēl darbojoties itin piesardzīgi. Otrā raunda sākumā brits trāpīja sāncensim no apakšas, Švarcs mēģināja agresīvi atbildēt, bet Fjūrijs viegli tika prom no stūriem.

Lielākās vācieša problēmas sākās pēc vairākiem izlaistiem Fjūrija sitieniem no kreisās un deguna asiņošanas. Brits, pašpārliecināti aizsargājoties praktiski bez rokām, lieliski izvairījās no sitienu virknes un drīz pēc tam veica teicamu kombināciju, izsitot sāncensim starp rokām. Švarcs pēc sekunžu skaitīšanas cīņu turpināja, tomēr raunda izskaņā netika ārā no stūra, līdz tiesnesis apžēlojās par bezpalīdzīgo bokseri un cīņu pārtrauca – tehniskais nokauts.

Fjūrijs svinēja savu ātrāko uzvaru kopš 2010. gada marta, kad jau pirmajā raundā sakāva citu vācieti Hansu Jergu Blasko. Panākumu brits nosvinēja ar dziesmas nodziedāšanu un piebilda, ka drīzumā tiks sarunāta vēl viena cīņa, bet revanšs pret Vailderu gaidāms nākamajā gadā. Švarcs līdz šim bija uzvarējis visās 28 cīņās, vēl martā Vācijā pārspējot horvātu Kristijanu Krstačiču. Karjeras sākumā Švarcs uzveica arī trīs latviešu bokserus – Edgaru Kalnaru, Jāni Ginteru un Oļegu Lopajevu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/48...

  +2 [+] [-]

, 2019-06-16 09:29, pirms 5 gadiem
Fjūrijs reāls Matrix

  +1 [+] [-]

, 2019-06-16 10:08, pirms 5 gadiem
Forša vinne, foršas apenes Fjūrijam!

     [+] [-]

, 2019-06-16 11:00, pirms 5 gadiem
nepieklājīgi šitā apcelt pretinieku

     [+] [-]

, 2019-06-16 17:31, pirms 5 gadiem
labākais smagsvars pasaulē _