Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Briedis neatvainojas: "Ar elkoni nemaz tik spēcīgi neiesitu"

Briedis neatvainojas: "Ar elkoni nemaz tik spēcīgi neiesitu"
Mairis Briedis. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Pēc uzvaras Supersērijas pusfinālā Mairis Briedis piedalījās preses konferencē, kurā pauda prieku par iegūto titulu un iekļūšanu finālā, paskaidroja, ka savam pretiniekam Kšištofam Glovackim ar elkoni iesitis speciāli, atbildot uz poļu boksera neatļautu sitienu.

“Jūtos kā sapnī. Nevaru vēl aptvert, kā man tas sanāca. Droši vien pateicoties ģimenei, gan tai, kas ir mājās, gan tai, kas ir komandā. Jūtos fantastiski, paldies manai komandai – treneriem Agrim Freijam, Dmitrijam Šiholajam, Vasīlijam Čerņigovam, Raimondam Zepam,” preses konferencē teica Mairis Briedis. “Esam izdarījuši lielu darbu un paveikuši ko tādu, ko šobrīd vēl nevaram aptvert. Bet paldies jums par atbalstu!”

“Par manu pretinieku finālā Junieru Dortikosu vairāk domās mana komanda, nevis es. Mēs tagad nedaudz atpūtīsimies un jau pavisam drīz sāksim plānot nākamos darbus,” sacīja Briedis.

Briedim tika vaicāts par sitienu ar elkoni Glovackim pa galvu: “Kāpēc es to izdarīju? Tāpēc, ka brīdī, kad biju noliecies, viņš man speciāli iesita no aizmugures. Ja viņš būtu džentlemenis, viņš tā nesistu šādā situācijā. Viņš ieslēdza “Marko Huku” (pazīstams kā netīru boksa paņēmienu izmantotājs – aut.p.), un tad es domāju, ka man viņam ir jādod kaut kas pretī, un no tās situācijas sitiens ar elkoni bija vienīgais, ar ko es varēju atbildēt.”

Briedis pēc tam papildināja savu atbildi: “Es viņam nemaz tik spēcīgi neiesitu, tas bija tikai tā, lai parādītu, ka boksā tā nevar darīt kā viņš.”

Briedim tika vaicāts par šajās dienās Rīgā bieži redzamo plakātu “Briedis ir atpakaļ”: “Mani visi par to prasīja, kur tad es biju pazudis. Es tepat vien biju, tepat Latvijā, kur mums sanāca ļoti treniņnometne. Tas uzraksts droši vien vairāk bija domāts par iepriekšējām divām cīņām, kurās man traumas traucēja, bet tagad viss ir sadzijis un varēju parādīt visu, ko tagad parādīju.”


, 2019-06-16 03:11, pirms 5 gadiem
Eliņam jauns zemākā punkta sasniegums. viena un tā pati rindkopa 2 reizes.
, 2019-06-16 03:50, pirms 5 gadiem
Nemaz, nemaz? Eins pieturas pie vecaa labaa teiciena:""Dubults nepliist!"
, 2019-06-16 04:04, pirms 5 gadiem
sportazinas.com ne ar vienu vārdu nepieminēja kaut ko par elkoni! Mācieties demogoģiju, citādi jūs atkal patrieks no preses konforences!
, 2019-06-16 09:05, pirms 5 gadiem
Ievārijuma burciņa rakstīja: Eliņam jauns zemākā punkta sasniegums. viena un tā pati rindkopa 2 reizes.
Es tepat vien biju, tepat Latvijā, kur mums sanāca ļoti treniņnometne.
ļoti treniņnometne arī ir neslikti.
, 2019-06-16 09:58, pirms 5 gadiem
Buhanka rakstīja: Es tepat vien biju, tepat Latvijā, kur mums sanāca ļoti treniņnometne.
ļoti treniņnometne arī ir neslikti.
No Maira puses viss korekti, zinot Glovacka "cienījamo uzvedību"...

Bet par kļūdām rakstā, zini, pamēģini pats regulāri tos veidot un bez kļūdām- tas nemaz nav tik vienkārši kā no malas izskatās.

Var jau teikt, ka "vajag pārbaudīt, pirms publicē", taču arī tādos gadījumos kļūdas tāpat var atrast- ja neatradīs interpunkcijas un ortogrāfijas, tad kādam nepatiks "stilenes" un piesiesies Tev par stilu, utt...

Nekas, ko cilvēks dara, nav perfekts- novelkam "ruksīšu krāsas brilles"; jācenšās pēc labiem rezultātiem, tas tiesa, bet ar perfekcionismu un piesiešanos vieglāk nevienam nepaliek.
, 2019-06-16 10:06, pirms 5 gadiem
oxa rakstīja: sportazinas.com ne ar vienu vārdu nepieminēja kaut ko par elkoni! Mācieties demogoģiju, citādi jūs atkal patrieks no preses konforences!
sportacentrs.com ir vienīgie, kas raksta par elkoni. Audio vai video studijā!!!
, 2019-06-16 10:52, pirms 5 gadiem
SuperZoss rakstīja: sportacentrs.com ir vienīgie, kas raksta par elkoni. Audio vai video studijā!!!
Jocīgs esi? Cīņu redzēji? Tas ir galvenais par konrunā boksa pasaule
, 2019-06-16 10:59, pirms 5 gadiem
Vai man liekas vai atkārtojumā Brieža intervijas laikā tur kāds fans visu laiku lamājās angliski?
, 2019-06-16 11:45, pirms 5 gadiem
Bez maz Vai kaa mazajam braalim to teiktu,bet sis peec veeziena ar elkoni gulj uz deeljiem😅
, 2019-06-16 17:14, pirms 5 gadiem
Par to, ka Glovackis, protams, arī neatvainojās, pilnīgi nekas nav uzrakstīts.

Nabagi nevar pārdzīvot, ka tika izmesti ārā, tagad katrā rakstā būs jūtama obida. Tā jums arī vajag, muļķadesas.

Glovackis jau preses konferencē nebija, viņam nemaz nevarēja atvainoties.

Un par ko gan Mairim tur atvainoties- par to, ka viņš negribēja vēlreiz pa pakausi dabūt..? Tajā situācijā citu variantu nebija, ja bliež vienreiz, otrreiz, un referee neko nedara. Un netēmēja jau speciāli pa žokli, bet atgaiņājās.
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.