Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Usika traumas dēļ Supersērijas fināls un nākamā Brieža cīņa nenotiks 11. maijā

Usika traumas dēļ Supersērijas fināls un nākamā Brieža cīņa nenotiks 11. maijā
Oleksandrs Usiks
Foto: imago/Scanpix

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks guvis nelielu elkoņa traumu, tāpēc Pasaules boksa Supersērijas fināls pret krievu Muratu Gasijevu nenotiks 11. maijā Saūda Arābijā, pirmdienas vakarā pavēstīja sacensību organizatori. Līdz ar to šajā dienā nebūs arī nākamā latvieša Maira Brieža cīņa.

Rīkotāju apstiprināti ārsti pavēstījuši, ka Usiks nebūs spējīgs doties ringā 11. maijā. Šobrīd tiek lemts par jaunu cīņas norises datumu.

Kaut jau pirms pusfināliem tika paziņots, ka fināls notiks 11. maijā Džidā, vēl tikai pagājušajā nedēļā organizatori pauda, ka šobrīd strādā pie detaļām, lai tiktu skaidrībā ar cīņas norises datumu un vietu. Tas notika tāpēc, ka cīņas rīkošanas tiesības vēlējās pārpirkt Krievija. Paredzams, ka duelis starp Usiku un Gasijevu notiks 22. jūnijā Krievijā.

Zīmīgi, ka ja Usika trauma būtu nopietna, cīņai pret Gasijevu būtu jāgatavojas latvietim Mairim Briedim, kurš ir gaidāmā dueļa rezervists. Pašlaik Briedis gatavojas, lai ringā dotos cīņā pirms Gasijeva un Usika, bet viņa pretinieks gaidāmajā duelī vēl nav zināms.

"Mēs no Supersērijas šobrīd oficiāli neesam saņēmuši informāciju. Mairis trenējas un gatavojas kā ieplānots," pagājušajā nedēļā, kad izskanēja pirmās runas par dueļa pārcelšanu no Saūda Arābijas, portālam Sportacentrs.com teica latviešu boksera pārstāvis Raimonds Zeps, kurš nedrīkstēja situāciju komentēt daudz plašāk . "Ja kaut kas mainīsies, nebūs pirmā reize - arī iepriekš ir pretinieki, ir datumi mainījušies pēdējā brīdī. Atliek vien pieskaņoties."


, 2018-04-16 22:28, pirms 6 gadiem
Trauma viegla vai nopietna, bet ir trauma un Briedim būtu jāboksē fināls. Negodīgi pret sportistu kurš lauž kaulus ringā. Un arī negodīgi pret līdzjutējiem.
, 2018-04-16 22:36, pirms 6 gadiem
Ja reiz Usikam ir trauma, tad vajadzēja laist Mairi finālā.
Tas ir stipri nenopietni. Briedis jau labu laiku trenējās, bet cīņas datums pat nav stingri noteikts.
, 2018-04-16 22:40, pirms 6 gadiem
lavish66 rakstīja: Trauma viegla vai nopietna, bet ir trauma un Briedim būtu jāboksē fināls. Negodīgi pret sportistu kurš lauž kaulus ringā. Un arī negodīgi pret līdzjutējiem.
Kā var būt godīgi, ja Briedis zaudēja 1/2 finālā ?
, 2018-04-16 22:45, pirms 6 gadiem
sochee rakstīja: Kā var būt godīgi, ja Briedis zaudēja 1/2 finālā ?
nu ble vins reali ir finala aizstajejs. kadi vel jautajumi?
, 2018-04-16 22:47, pirms 6 gadiem
sochee rakstīja: Kā var būt godīgi, ja Briedis zaudēja 1/2 finālā ?
Godīgāk tad jau ir uzreiz Gasījevu pasludināt par uzvarētāju, ne?
, 2018-04-16 22:50, pirms 6 gadiem
jauājums - vispār biļešu tirdzniecība bija sākusies uz finālu?
, 2018-04-16 22:52, pirms 6 gadiem
sochee rakstīja: Kā var būt godīgi, ja Briedis zaudēja 1/2 finālā ?
Briedis bija oficiāli noteikts kā fināla rezervists tieši šādam gadījumam. Vai arī rīkotāji šajā sakarā vienkārši pajokojās?
, 2018-04-16 23:00, pirms 6 gadiem
domaju ka usiks nau gatavs tapec peksni kautkadas traumas.gasijevs tapat noliks usiku.
, 2018-04-16 23:03, pirms 6 gadiem
kungs rakstīja: jauājums - vispār biļešu tirdzniecība bija sākusies uz finālu?
Nav zināma ne cīņas vieta, ne datums, tagad aizdomājies par savu jautājumu?
, 2018-04-16 23:15, pirms 6 gadiem
tas viss ir izspēlēts, ja krievi varēja par tādu naudu pārpirkt norises vietu, tad jau bija jāvienojas ar Usiku ar par labu naudiņu
, 2018-04-16 23:24, pirms 6 gadiem
Ja jau tā, tad ar Briedi kā pirmo rezervistu bija organizatoru joks, lai uzturētu Brieža fanu interesi par finālu? Kad Briedis aizstātu kādu no finālistiem... tikai tad, kad kāds no tiem pēkšņi nomirtu? Sviests.
, 2018-04-16 23:31, pirms 6 gadiem
kautrīgais rakstīja: Nav zināma ne cīņas vieta, ne datums, tagad aizdomājies par savu jautājumu?
Bija zinams, ka cina bus sauda arabija jonkreta datums, tapec prasu vai varrja nopirkt biletes uz maija pasakumiu, kirsh planots bija pec menesa? Ja nevareja, tad skaidrs, ka nekas taja sauda arabija lidz galam nebija sarunats
, 2018-04-16 23:36, pirms 6 gadiem
Pajokojās par par čuburgeriem un dosies uz moskowu
, 2018-04-17 00:20, pirms 6 gadiem
Usiks esot konkreti pateicis - ka Krievijā necīnīsies! - Krievijas portālos raksta! Finals būšot uz jūnija beigām-jūlija sākumu, un "točno ne Krievijā", jeb varbūt Krievija, "bet tad točno bez Aleksandra Usika"!
, 2018-04-17 00:24, pirms 6 gadiem
«Скорее всего, это будет конец июня-июль. Это будет точно не Россия. Нет, конечно же, может быть и Россия, но тогда точно без Александра Усика», — заявил спортсмен.
, 2018-04-17 06:48, pirms 6 gadiem
Tak liekās mierā ar Briedi, kā rezervistu! Noteikti ir kāds punkts līgumā, kurā brīdī ir pa vēlu atcelt cīņu, piemēram, nedēļas ietvaros, kad viss jau ir sarezervēts un samaksāts.
Un man kaut kā neticas, ka Mairis šobrīd trenējas tik pat nopietni, kā pirms cīņas ar Usiku, tā kā es cenu, ka viņam finālā nebūs jāpiedalās..
, 2018-04-17 10:28, pirms 6 gadiem
Tik viegli kā rezervistam nav nemaz tikt klāt cīņai. Ja laicīgi paziņo par traumu, 100% atcels cīņu, tur manuprāt ir vairāk domāts par pēdējo nedēļu/dienām. Bet to noteikti komentēs Zeps.
, 2018-04-17 16:23, pirms 6 gadiem
Baraks Osama rakstīja: Briedis bija oficiāli noteikts kā fināla rezervists tieši šādam gadījumam. Vai arī rīkotāji šajā sakarā vienkārši pajokojās?
Paņirgājās par Briedi
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Matvejs Prokudins finālā Kauņā. Foto: Lietuvas Boksa federācija

Prokudins dominē finālā un uzvar Šocika turnīrā Lietuvā

Latvijas jaunais bokseris un Latvijas izlases galvenā trenera Iļja Žiļinska audzēknis Matvejs Prokudins izcīnīja pirmo vietu Aļģirda Šocika vārdā nosauktajā turnīrā Kauņā svara kategorijā līdz 60kg.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.