Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usiks: "Nepieļaušu, ka man nokrāpj cīņu par pasaules čempiona titulu"

Rolands Eliņš

Usiks: "Nepieļaušu, ka man nokrāpj cīņu par pasaules čempiona titulu"
Oleksandrs Usiks. Foto: AP/Scanpix

Ukrainas bokserim Oleksandram Usikam oficiāli apstiprināja nākamā cīņa – tā plānota 23. maijā Londonā pret Dereku Čisoru. Usiks gan tāpat vēlas atgādināt, ka viņa īstais mērķis ir cīņa pret IBF, WBA un WBO pasaules čempionu Entoniju Džošua.

Oleksandrs Usiks ir obligātais titula kandidāts WBO versijā, taču čempions Entonijs Džošua savu nākamo cīņu aizvadīs pret Bulgārijas bokseri Kubratu Pulevu, turklāt plaši tiek baumots par iespējamo Džošua nākotni, proti, tikšanos grandu cīņā ar Taisonu Fjūriju kaut kad gada izskaņā.

„Tas ir labi, ka cilvēki tik daudz runā par Fjūriju un Džošua,” intervijā IFL TV sacīja Usiks. „Katru reizi, kad runā par viņiem, nepieciešams piesaukt arī mani kā obligāto titula pretendentu.”

„Man īsti nepatīk minēt, kas notiks nākotnē, es domāju, ka visu tik un tā noteiks Dievs, un mums vienkārši nepieciešams sagaidīt savu laiku,” teica Usiks. „Taču, ja kāds centīsies mums nokrāpt šo cīņu, mēs cīnīsimies par savām tiesībām. Var sanāk, ka kāds cenšas mūs apkrāpt.”

Usika promouers Anglijā ir pazīstamais Edijs Hērns, kurš šodien publiski pauda prieku par apstākļu sakritību, proti, Usika cīņu nācās pārcelt savainojuma dēļ, kas koronavīrusa radītā haosa un drošības draudu dēļ izrādījies izdevīgi. Hērnam arī bija nepieciešams krietns laiciņš, lai pierunātu Usiku par varītēm neuzstāt uz cīņu pret Džošua, ko viņš teorētiski būtu varējis darīt. Taču Džošua ir šobrīd spilgtākais Hērna klients.

„Usikam treniņnometnē bija neliela elkoņa problēma, nekas nopietns,” sacīja Hērns. „Viņi nevarēja laikus sākt treniņus, taču es līdz galam nezināju, vai tā nav tikai izvairīšanās un spēlēšanās ar mani, lai nevajadzētu cīnīties pret Čisoru.”

Šobrīd Anglijā ir noteikti stingri ierobežojumi sporta pasākumu rīkošanai.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/usyk-wa...

  -1 [+] [-]

, 2020-03-16 23:14, pirms 4 gadiem
Paskatoties kā Usiks cīnās, man nav ilūziju - viņam nav absolūti nekādu cerību uzvarēt nevienu no šobrīd top 5 bokseriem - ko viņš iešaktu piemēram pret Tysonu Fūriju? Neko. Pret Ruizu, Joshua, Wailderu?
Usiks vienkārši klapējas un ir reāli, reāli par vieglu, lai uzvarētu kādu no smagsvaru čempioniem.
Čirosa jau tāds peramais puika ir pēdējos 10+gadus, un arī tad es pat dotu Usikam knapi 50% iespēju uzvarēt.
Nu nav viņam tas taktiskā vai filigrānā kustība, un nav iznīcinošs sitiens. Viņš ir vienkārši labs, basic boxeris. Kas ir labi, bet nepietiek mūsdienās.

     [+] [-]

, 2020-03-16 23:22, pirms 4 gadiem
Reaktors2!
Var redzēt, ka tu esi ļoti tāls no boksa! Būs interesanti palasīt, kādu dsiesmu dziedāsi, kad Usiks paņems savu!

  +2 [+] [-]

, 2020-03-16 23:24, pirms 4 gadiem
Nujau, nujau
Kustība, kājas vińam łoti labas. Piekrītu, ka gabarīti un svars priekš supersmagsvariem varētu būt lielāki, bet tehnika ir laba. Nemaz tik bezcerīgi kā Tu raksti!

     [+] [-]

, 2020-03-16 23:31, pirms 4 gadiem
Arī Fjūrijam ir ļoti laba Tehnika - viņš uzvarēja Kļičko un Wilderu lielā mērā pateicoties Tehnikai, īpaši dejojot apkart Kļičko un vēl dažiem...

     [+] [-]

, 2020-03-17 01:34, pirms 4 gadiem
Fjūrijam ir arī masa, ausainim tikai tehnika un kājas. Reāli jebkurš no top10 ja trāpa viņam vienu sulīgo, būs vakars. Pat Briedi knapi uzveica.

Nu, Čisoru tiks galā, imo, tālāk redzēs.

     [+] [-]

, 2020-03-17 08:28, pirms 4 gadiem
Kādi eksperti.. 🤣
Čisora peramais puika? Tu boksu kādreiz kaut redzējis tv esi? Boksējis noteikti neesi. Čisora pēdējās cīņas ir izskatīties ļoti pieklājīgi un nopērts jau nav bijis labu laiku..
Savulaik Hejs arī svēra tikai 105kg, bet varēja smagsvaru noguldīt.
Visi, kas muld par to vienu sitienu un viss - tu domā Usyks nav sparingojis ar smagsvariem? Ka vnk ieiet smagajā svarā un nezina ko dara? Ja viņš nebūtu pārliecināts par sevi, tad neko tādu nedarītu. Šajā svarā jebkuram var pietikt ar vienu izlaistu sitienu. Arī no Usyks.
Usyks ir labs kustībā, tehnikā un galvenokārt - taktikā. Viņš var sasniegt visu, bet vai kārtis sakritīs, tas arī viss...