Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Lomačenko atzīst, ka nevēlas cīņu pret leģendāro Pakjao

Jānis Pārums

Lomačenko atzīst, ka nevēlas cīņu pret leģendāro Pakjao
Vasils Lomačenko
Foto: bleacherreport.com

WBO pasaules čempions svarā līdz 59.0 kilogramiem ukrainis Vasīlijs Lomačenko (10-1. 8KO) izteicies, ka nevēlas cīnīties pret leģendāro filipīniešu bokseri Meniju Pakjao (59-7-2, 38KO).

Abu bokseru kopīgais promouters Bobs Arums izteicies, ka Lomačenko un Pakjao cīņa varētu notikt rudenī. Lomačenko atzīst, ka vairāku iemeslu dēļ negribētu cīnīties ar Pakjao.

"Pagaidām tās ir tikai runas. Ceru, ka pie tā paliksim, jo negribētu boksēties ar cilvēku, kurš kļuvis par leģendu. Ne pārāk pareizi būtu boksēties ar leģendu, kurš jau faktiski beidz karjeru," sacīja Lomačenko.

"Turklāt mums ir atšķirība svarā," uzsvēra ukrainis. "Ja mēs boksēsim 61 – 63 kilogramu svarā, tas nebūs pareizs solis no manas puses, jo viņš boksē 66 kilogramos, tā ir viņa svara kategorija. Ja gribi kaut ko pierādīt – ej uz 66 kilogramiem un boksē tur. Vai es tam esmu gatavs? Nē, neesmu. Pirms pieciem gadiem es varbūt domātu savādāk, bet tagad šādu soli negribu spert."

Tikmēr filipīnieša treneris Fredijs Roučs norādījis, ka, gadījumā, ka abu bokseru cīņa notiktu, Pakjao būtu lieliskas izredzes uz panākumu: "Menijs joprojām ir ļoti labs bokseris. Man patīk doma, ka viņš varētu cīnīties pret Lomačenko. Mēs piekristu, ja mums tiktu izteikts piedāvājums, turklāt domāju, ka Menijs uzvarētu cīņu."

Pēdējā cīņā Pakjao pēc apšaubāma tiesnešu lēmuma pēc punktiem ar 111:117, 113:115 un 113:115 piekāpās Džefam Hornam (18-0-1, 12KO), bet nākamo cīņu aizvadīs aprīlī, kad cīnīsies pret Maiku Alvarado (38-4, 26KO). Savukārt Lomačenko decembrī sešos raundos izrēķinājās ar Giljermo Rigondo (17-1, 11KO), bet nākamais pretinieks pagaidām nav zināms, vien klīst runas par iespējamo cīņu pret vadošo svara kategorijās līdz 61.2 kilogramiem bokseri un pašreizējo WBA čempionu Horhi Linaresu (44-3, 27KO) šī gada maijā.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-16 17:45, pirms 6 gadiem
Neviens jau negrib dabūt tūtē

     [+] [-]

, 2018-02-16 18:23, pirms 6 gadiem
O sc.com atcerējušies, ka eksistē arī bokss.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-16 18:50, pirms 6 gadiem
rihardilio rakstīja: Neviens jau negrib dabūt tūtē
Ja tu par Lomačenko, tad doma jau drīzāk bija, ka viņš ciena Meniju un negrib leģendu, kurš tūlīt beigs karjeru, aizsūtīt ar vēlvienu zaudējumu, nevis, ka viņš baidītos no zaudējuma.

Menijs vispār izskatās izmisis nosmelt vēl pēdējo reizi lielo kāpostu ar kādu lielu cīņu, jau pret Konoru bija gatavs boksēt. Šeit līdzīga situācija - no sava šobrīdējā welterweight pāriet uz super featherweight / lightweight pret "pound for pound" vienu no labākajiem bokseriem pasaulē tur iznākums ir skaidrs, lai arī cik Menijs bija labs savos labākajos gados un lielu daļu karjeras boksējis arī Lomačenko super featherweight svarā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja