Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vitālijs Kļičko: "Nākamgad Usiks cīnīsies par pasaules čempiona titulu"

Jānis Pārums

Vitālijs Kļičko: "Nākamgad Usiks cīnīsies par pasaules čempiona titulu"
Vitālijs Kļičko un Oleksandrs Usiks
Foto: AP/Scanpix

Bijušais WBC un WBO pasaules čempions boksā smagajā svarā ukrainis Vitālijs Kļičko paziņojis, ka nākamgad viņa tautietis Oleksandrs Usiks (6-0, 6KO), kurš startē pirmajā smagajā svarā, cīnīsies par pasaules čempiona titulu.

Usiks pārstāv Kļičko promouteru kompāniju "K2 Promotions". Kļičko atklājis "K2 Promotions" un Usika kopīgos nākotnes plānus.

"Nākamajā gadā Oleksandrs pavisam noteikti aizvadīs pirmo cīņu ārpus Ukrainas. Ceru, ka pēc divām, trim cīņām viņam būs iespēja pacīnīties par pasaules čempiona titulu. Šāda cīņa var notikt jau nākamgad," sacīja Kļičko.

Savu pēdējo cīņu Usiks aizvadīja sestdienas vakarā, kad ar tehnisko nokautu devītajā raundā pieveica pieredzējušo Deniju Venteru (19-7, 14KO), izcīnot sesto uzvaru sešās cīņās (visas ar nokautu vai tehnisko nokautu).

Jāatgādina, ka pirms gada Usika treneris Džeimss Ali Bašīrs atzina, ka ir gatavs Usiku "vest cīņā pret čempionu jau septītajā, astotajā cīņā". Tāpat Bašīrs toreiz norādīja, ka ukraiņu bokseris jau tagad ir gatavs uzvarēt jebkuru pirmā smagā svara čempionu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-15 14:38, pirms 9 gadiem
L_T_G rakstīja: Vitaliks is back Loba zyna, interesonti byu spavāruot is ko ir spiejeigs 43 godu vacumā Vitalijs...
Kur Vitaļiks ir atgriezies? Nesaprotu īsti kā tu to izsecināji no teksta

     [+] [-]

, 2014-12-15 19:43, pirms 9 gadiem
Pret Mairi Briedi?

He he labi joks, mairis tomēr mazliet par vāju lai stātos pretīm šāda līmeņa bokserim.
Usiks lielisks bokseris. Godīgi sakot supertalants, Kličko pavadība var izaugt nākamais ukraiņu monstrs. To arī novēlam, skaisti boksē čalis. Kā nekā Olimpiskais čempis.