Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bulmeistars atliek došanos uz treniņnometni ASV, lai varētu Tukumā sekundēt Zuti

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bulmeistars atliek došanos uz treniņnometni ASV, lai varētu Tukumā sekundēt Zuti
Kristaps Bulmeistars
Foto: TM sporta studija

Latvijas vadošais vidējā svara bokseris Kristaps Bulmeistars (6-0, 3 KO) uz vienu nedēļu atlicis došanos uz treniņnometni ASV, lai sestdien Tukumā “Milžu cīņās” būtu sava treniņu biedra Kristapa Zuša ringa stūrī viņa debijā profesionālajā MMA.

Divdesmit sešus gadus vecais līvānietis profesionālajā boksā debitēja pērnā gada novembrī un uz šo brīdi izcīnījis sešas uzvaras tikpat aizvadītajos mačos. Par Bulmeistaru jau interesi izrādījuši vairākas boksa organizācijas, tai skaitā no ASV, kura viņu aicina uz pārbaudes treniņnometni.

Uz tādām nesen uz dažiem mēnešiem bija devušies dvīņu brāļi Deniss Savdons (3-0, 1 KO) un Artjoms Savdons (4-0, 1 KO), taču ieinteresēt vietējās promouteru kompānijas par saviem pakalpojumiem viņiem tā arī neizdevās. Jautājums vai tas izdosies Kristapam Bulmeistaram.

Bulmeistaram uz ASV vajadzēja lidot jau šonedēļ, taču sportists atlika to, jo vēlas būt sava komandas biedra Kristapa Zuša ringa stūrī viņa debijā profesionālajā MMA, kas paredzēta jau šo sestdien Tukumā “Milžu cīņās”.

“Mūsu komandā pieņemts atbalstīt vienam otru, tāpēc tas bija tikai loģisks jautājums, ka es nedaudz aizkavēšos Latvijā. Turklāt brauciena atlikšana uz nedēļu šoreiz neko neitekmē, jo tajā pusē visi ir informēti un saprotoši,” portālam Sportacentrs.com skaidroja bokseris.

Bez Bulmeistara sestdien Tukumā gaidāmajā Kristapa Zuša divkaujā ar Daini Peipiņu pēc MMA noteikumiem sabilnieka stūrī stāvēs viņa treneris Josifs Kovči un Dmitrijs Gukins.