Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Adameks atteicies no cīņas, Glazkovs cīnīsies pret Vilsonu

Adameks atteicies no cīņas, Glazkovs cīnīsies pret Vilsonu
Vjačeslavs Glazkovs
Foto: isport.ua

29 gadus vecais ukraiņu smagsvars Vjačeslavs Glazkovs (15-0-1, 11KO) sestdien cīņu aizvadīs nevis pret bijušo titula pretendentu Tomašu Adameku (49-2, 29KO), bet pret Garetu Vilsonu (13-6-1, 7KO).

Jau ziņots, ka šonedēļ negaidīti apslima Tomašs Adameks, tāpēc viņa cīņa pret Glazkovu bija zem jautājuma zīmes. Ceturtdienas vakarā Adameks oficiāli paziņoja, ka veselības problēmu dēļ ringā nevarēs iziet, tāpēc nācies meklēt aizvietotāju.

Lai gan starp kandidātiem bija pat bijušais titula pretendents Tonijs Tompsons, kurš divreiz cīnījies ar Vladimiru Kļičko, priekšroka dota salīdzinoši mazpazīstamajam amerikānim Garetam Vilsonam, kurš pārsvarā startē pirmajā smagajā svarā. Portāla BoxRec Boxing Records pirmā smagā svara rangā Vilsons ieņem 30.vietu jeb septiņas pozīcijas augstāk nekā mūsu labākais bokseris Mairis Briedis (10-0, 8KO).

Izmantotie resursi:
BoxRec Boxing Records


, 2013-11-15 12:06, pirms 10 gadiem
Interesanti ir tas ka Glazkovam ir 2 reitinga vieta Ukrainā uzreiz aiz Vladimira. Vitālijs no reitinga ir pazudis. Šķiet ka boxrec informāciju ir updatojis pirms paša Vitālija oficiālās preses konferences 30 novembrī

Var jau būt ka tas ir tikai box rec gļuks.... Tomēr šķiet ka ne šoreiz.
, 2013-11-15 13:37, pirms 10 gadiem
tommy`gun rakstīja: Interesanti ir tas ka Glazkovam ir 2 reitinga vieta Ukrainā uzreiz aiz Vladimira. Vitālijs no reitinga ir pazudis. Šķiet ka boxrec informāciju ir updatojis pirms paša Vitālija oficiālās preses konferences 30 novembrī

Var jau būt ka tas ir tikai box rec gļuks.... Tomēr šķiet ka ne šoreiz.
Ja nemaldos, Boxrec bokseri ņem ārā no reitinga, ja gadu nav aizvadījis cīņu. Piemēram Deivids Hejs arī nav reitinga sarakstā, jo pēdējā cīņa ar Čisoru bija pagājušā gada jūlijā un vienalga, ka ir aktīvs boksā un gatavojas cīņai ar Fjūriju. Pēc februāra cīņas būs atpakaļ reitingā. Tāpat arī Kļičko, ja vēl aizvadīs kādu cīņu.
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.