Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Grišuņins uzvar boksa turnīrā Mahačkalā, Ramlavam sudrabs

Jānis Pārums

Grišuņins uzvar boksa turnīrā Mahačkalā, Ramlavam sudrabs
Nikolajs Grišuņins (otrais no kreisās), Artūrs Ahmetovs (otrais no labās) un Artjoms Ramlavs (pirmais no labās)

Aizvadītajā nedēļā Mahačkalā (Dagestāna, Krievija) norisinājās 16.starptautiskais Magomeda Salama Umahanova piemiņas turnīrs boksā, kurā ar labām sekmēm startēja arī Latvijas bokseri, informē Latvijas Boksa federācija.

Svara kategorijā līdz 91 kilogramam Nikolajs Grišuņins pirmajā cīņā pārspēja poli Mateušu Kovaļčuku, pēc tam sekoja uzvara pār igauni Aināru Karlsonu, bet cīņā par uzvaru turnīrā pieveikts tika arī Krievijas bokseris Vadims Lihmans.

Finālcīņā Grišuņinam tika pārsista uzacs un cīņa priekšlaicīgi tika apturēta. Starptautiskie amatieru boksa noteikumi paredz, ka, ja šādā gadījumā kāds no bokseriem nevar turpināt cīņu, bet aizvadīts vairāk par vienu raundu, tad uzvarētāju nosaka pēc tā, kurš tobrīd vadībā pēc punktiem. Tā kā vadībā atradās Latvijas bokseris, tad viņam arī tika uzvara.

Artjoms Ramlavs (svara kategorija līdz 60 kilogramiem) izcīnīja augsto otro vietu. Turnīru Ramlavs sāka ar uzvaru pār krievu Arsunkajevu Huseinu, pēc tam arī gruzīnu Georgiju Gogatišvili, bet finālā sīvā cīņā piekāpās krievam Isam Čanijevam.

Artūrs Ahmetovs svara kategorijā līdz 69 kilogramiem pirmajā cīņā pieveica azerbaidžāni Faridu Ismailovu, bet cīņā pret krievu Faridu Izmailovu trešajā raundā guva savainojumu. Rezultātā piektā vieta.

Nākamo turnīru mūsu bokseri aizvadīs no 14.līdz 20.oktobrim Groznijā, bet jau novembra beigās (27.11. – 30.11.) Rīgā norisināsies 65. starptautiskais boksa turnīrs "Riga Open".

     [+] [-]

, 2014-10-19 15:40, pirms 10 gadiem
Tā turēt!