Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Beljū: ''Cīņa ar Usiku ir neizbēgama, bet tai jānotiek šogad''

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Beljū: ''Cīņa ar Usiku ir neizbēgama, bet tai jānotiek šogad''
Tonijs Beljū
Foto: Reuters/Scanpix

Britu bokseris Tonijs Beljū (30-2-1, 20 KO) atklājis, ka ar nepacietību gaida, kad izdosies vienoties par cīņu ar absolūto pasaules čempionu pirmajā smagajā svarā, ukraini Oleksandru Usiku (15-0-0, 11 KO), taču atklājis, ka ilgāk par gadumiju gaidīt negrasās.

Kā ziņots, pārrunas par Usika un Beljū dueli jau rit pilnā sparā un ir ievirzījušās pozitīvā gultnē. Arī britu bokseris apstiprināja, ka pagaidām cīņas organizēšanā šķēršļu neesot. ''Pirmā tikšanās [ar Usika pārstāvjiem] pagāja labi, šobrīd viss ir kārtībā. Domāju, ka šī cīņa ir nenovēršama. Protams, daudz kas vēl var mainīties, bet pagaidām viss rit gludi. Vēl nav zināms ne datums, ne cīņas norises vieta, bet drīz tas kļūs skaidrs,'' pārliecināts bija Beljū.

Zināms, ka Tonijs pēdējās divas karjeras cīņas aizvadījis smagsvaros, bet, lai cīnītos ar Usiku, gatavs pāriet atkal svara kategoriju zemāk. Bokseris atklāja, kāpēc izšķīries par šādu soli - pamest komforta zonu: ''Teiksim tā, bez skaļiem apgalvojumiem - esmu bijis pasaules čempions, ārpus ringa man ir klājies diezgan labi, esmu nopelnījis pietiekami un sasniedzis visu, par ko kādreiz biju sapņojis - pat nedaudz vairāk. Bet tagad es tiecos uz izcilību. Es uzdrīkstos kļūt izcils - teikšu tā.''

Liverpūlē dzimušais bokseris gan nenoliedza, ka iekļaušanās pirmā smagā svara kategorijas rāmjos (90,7 kg) viņam būšot izaicinājums. Pēdējo cīņu šajā kategorijā Beljū aizvadīja pirms diviem gadiem. Tiesa, mūžīgi gaidīt uz vienošanos par cīņu ar Usiku brits neesot gatavs, jo plāno pēc 2018. gada noslēgt profesionāļa karjeru. ''Cīņai ar Usiku jānotiek līdz gadumijai, jo pēc šī gada ringā vairs nekāpšu,'' pārliecināts ir Beljū.

''Vispār manos plānos bija beigt karjeru jau martā, taču notikumi izvērtās tā, kā nebiju paredzējis,'' atklāj Beljū. ''Decembrī man bija paredzēta cīņa ar Deividu Heju, bet tā nenotika. Es būtu uzvarējis Heju, tiktu pie cīņas ar Džozefu Pārkeru [tā brīža WBO smagsvaru čempions] un kļūtu par čempionu. Bet pret Pārkeru cīnījās Džošua, kas izjauca visus manus plānus. Domāju, ka būtu Pārkeru pārliecinoši uzvarējis un kļuvis par čempionu.''

Izmantotie resursi:
Bellew vs Usyk: Tony Bellew believes fighting...

  +1 [+] [-]

, 2018-08-15 21:22, pirms 6 gadiem
Lai cinas pret dzosua, nevis runa par parkeru

     [+] [-]

, 2018-08-15 22:17, pirms 6 gadiem
Beljū nav variantu pret Usiku, pa punktiem stabili pakāsīs, šaubos vai viņš varēs izrubīt Usiku. Beljū baigi jāpadomā par taktikas, jo Usiks ar savu tempu nav pateicīgs nevienam.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-15 22:40, pirms 6 gadiem
kungs rakstīja: Lai cinas pret dzosua, nevis runa par parkeru
Nu vai nu Beljū pats vai viņa menedžeri, bet kāds tur ir vnk ļoti gudrs. Tā ir principā paraugstunda kā ne tas labākais bokseris var uztaisīt sev lielisku karjeru pieņemot pareizos lēmumus. Ok, nav viņš slikts, bet teiksim tā - viņš nav labākais ne pirmajā svarā ne smagsvaros, taču visu bij izbīdījis tā, ka pilnīgi reāli vareja kļūt par pasaules čempionu abos svaros (ne vienlaicīgi, protams). To jostu tomēr ir tik daudz, ka ik pa laikam pie kādas no jostām tiek ne visai iespaidīgs bokseris un šie momenti ir jāmāk izmantot.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-15 22:40, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Beljū nav variantu pret Usiku, pa punktiem stabili pakāsīs, šaubos vai viņš varēs izrubīt Usiku. Beljū baigi jāpadomā par taktikas, jo Usiks ar savu tempu nav pateicīgs nevienam.
Būs tas pats stāsts, kas cīņā ar Gasījevu, proti, Usiks boksēs pēc punktiem. Beljū viņš nenokautēs.
Beljū šance ir tikai tad, ja pretinieks dabu traumu.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-15 22:49, pirms 6 gadiem
Bet no Brieža mīž.

     [+] [-]

, 2018-08-16 17:04, pirms 6 gadiem
vēljoprojām nesaprotu kā viņš varēja uzvarēt Heju un vispār tikt tik tālu.. Kur slēpjas Beljū ģenialitāte, jo pēc boksera viņš nu galīgi neizskatās?!...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja