Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Tukumā “Milžu cīņās” cīnīsies kādreizējais Maira Brieža pretinieks Luiss Luisons

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Tukumā “Milžu cīņās” cīnīsies kādreizējais Maira Brieža pretinieks Luiss Luisons
Luiss Luisons
Foto: Fightarena.lv

Šo sestdien, 17.novembrī, Tukuma sporta hallē cīņu šova “Milžu cīņas 7” ietvaros profesionālā boksa maču aizvadīs Kongo dzimušais kipriešu smagā svara sportists Luiss Luisons, kurš savulaik “Bigger’s Better” boksa turnīrā cīnījās arī ar Latvijas labāko bokseri Mairi Briedi.

Trīsdesmit astoņus gadus vecais bijušais WKN pasaules čempions kikboksā Luiss Luisons Latvijā viesosies jau trešo reizi. Iepriekš viņš pie mums pēc kikboksa noteikumiem spēkojies ar lietuvieti Mariusu Bagdonu un spāni Nokolasu Čičello.

Tukumā Luisons, kuram aiz muguras ir simtiem amatieru boksa un kikboksa cīņu pieredze, aizvadīs debiju profesionālajā boksā. Viņam pretī stāsies bokseris no Baltkrievijas.

Kiprietis savulaik atzīmējies arī boksa ringā, piedaloties boksa turnīra seriāla “Bigger’s Better” posmos. Debija šajā turnīrā Luisonam, kas notika viņa pārstāvētajā valstī Kiprā, bija neveiksmīga, jo turnīra pirmajā mačā uzdūrās uz Latvijas labākā boksera Maira Brieža, kurš Kongo dzimušo smagsvaru jau pirmajā raundā nosūtīja uz ringa dēļiem. Pēc šī fiasko Kiprā viņš uzvarēja nākamajā “Bigger’s Better” posmā, bet vēlāk karjeru boksā neturpināja un atgriezās kikboksā.

Kiprā ļoti populāro Luisu Luisonu jau ilgstoši dažādas boksa organizācijas mēģinājušas ievilkt profesionālajā boksā, taču sportists šim solim nobriedis ir tikai tagad.

Iemantotie resursi:
BoxRec

  -1 [+] [-]

, 2018-11-14 10:02, pirms 5 gadiem
Jēga ja to redzēs reti kurš jo daudzi uz Tukumu nevar braukt vismaz sportacentrs vareja translāciju nodrošināt.