Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Meivezers uzveic Maidanu un apsūdz pretinieku košanā

Meivezers uzveic Maidanu un apsūdz pretinieku košanā
Floids Meivezers
Foto: AFP/Scanpix

Titulētais amerikāņu bokseris Floids Meivezers pagājušajā naktī Lasvegasā uzvarējis cīņā ar argentīnieti Markosu Maidanu un aizstāvējis savus WBC un WBA čempiona titulus svara kategorijās līdz 66,7 kilogramiem (gan WBC, gan WBA) un līdz 69,9 kilogramiem (tikai WBC).

Floids Meivezers uzvarēja pēc punktiem – divi tiesneši novērtēja 12 raundu cīņu ar 116:111, bet trešais ar 115:112 esošā WBC un WBA čempiona labā. 37 gadus vecais Meivezers tādējādi izcīnīja 47. uzvaru savā profesionāļa karjerā. Maidanam tas ir piektais zaudējums 40 cīņās. Meivezers ar šo cīņu nopelnīja aptuveni 32 miljonus ASV dolāru (24,8 miljoni eiro), savukārt Maidana saņēma krietni pieticīgāku summu – trīs miljonus dolāru (2,3 miljoni eiro).

Interesanti notikumi norisinājās astotajā raundā, kad Maidana it kā esot iekodis Meivezeram rokā. "Nesapratu, kas notiek. Pēc astotā raunda mani pirksti kļuva nejūtīgi, varētu izmantot tikai otru roku. Sapratu, ka viņš man iekoda," sacīja Meivezers. Protams, Maidana šo apgalvojumu noliedza. "Viņš varbūt domā, ka esmu suns, taču neesmu kodis Meivezeram. Varbūt viņš man ielika cimdu mutē, bet kodis viņam es neesmu," skaidroja Maidana.

Lai gan Maidana zaudēja Meivezeram jau otro reizi šogad, argentīnietis jutās diezgan apmierināts ar savu sniegumu. "Esmu priecīgs, ka man izdevās aizvadīt divas cīņas pret Meivezeru. Domāju, ka padarīju labu darbu. Ja tiesnešiem patīk tāda tipa cīnītāji kā Floids, es tur neko nevaru darīt. Viņš ir uzveicams, tikai ir jāuzbrūk. Kad uzbrūc viņam, Floids patiešām nezina, ko darīt. Viņš gan ļoti ātri kustās, to es jums varu apgalvot," atzina Maidana. Tāpat argentīnietis arī piebilda, ka trešās cīņas ar Meivezeru nebūs.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +1 [+] [-]

, 2014-09-14 12:43, pirms 10 gadiem
Kāds beidzot arī pamodās...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-09-14 12:59, pirms 10 gadiem
Pilnībā piekrītu extazy Paspēju nostīties cīņu aiziet pagulēt,piecēlos un vēl nebija ielikts raksts,tik par kaut kādiem jaunajiem bij ielikts!

  +5 [+] [-]

, 2014-09-14 13:17, pirms 10 gadiem
Nesaprotu kāpēc boksera vārdu latvisko šādi, nevis Maijalaikapstākļi

  -2 [+] [-]

, 2014-09-14 14:05, pirms 10 gadiem
SC atkal grēko. Pirms cīņas nebija nekāda info un pusdienu pēc cīņas nebija nekā.

Meivezers izdarīja tik cik pietiktu, lai uzvarētu ne kripatu vairāk. Maidana neizdarīja pilnīgi neko. All Access Garcia vislaik mūldēja, ka zin kas jādara, lai uzvarētu un ka šī cīņa būs pilnīgi savādāka kā pirmā. Bija arī...garlaicīga. Nezinu, kāds bija Maidanas plāns, nebija ne kripatas agresivitātes un netīro gājienu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-09-14 16:19, pirms 10 gadiem
Reggie rakstīja: SC atkal grēko. Pirms cīņas nebija nekāda info un pusdienu pēc cīņas nebija nekā.

Meivezers izdarīja tik cik pietiktu, lai uzvarētu ne kripatu vairāk. Maidana neizdarīja pilnīgi neko. All Access Garcia vislaik mūldēja, ka zin kas jādara, lai uzvarētu un ka šī cīņa būs pilnīgi savādāka kā pirmā. Bija arī...garlaicīga. Nezinu, kāds bija Maidanas plāns, nebija ne kripatas agresivitātes un netīro gājienu
Cīņa bija interesanta, 12tais raunds izņēmums Maijmēneša ( man patīk J. Cietsmaiža versija ! ) bēguļošanas dēļ. Maidana sāka negaidīti piesardzīgi un tāpēc arī zaudēja. Žēl, jo no 4. raunda viņš darbojās labi un brīžiem pat ļoti labi. Ko vērts vien bija bāziens līdz ar gongu, pēc kura Floids vēl nākajā raudā izskatījās mīksts. Punkti saskaitīti pietiesājot čempim, par grūžšanu atņemtais punkts - laža un kodiens rokā aizdomīgs. Kā vispār ar kapo zobos var iekost cimdā ?! Manuprāt bija godīgs neizšķirts, taču tādā + titula īpašniekam, jo pretendentam ir jāstrādā un jāatņem tas. Pēc punktiem FM vispār neuzvarēt, jo kuri tiesneši gan nolems par sliktu tādam ekonomikas fenomenam kā Floids ?!

     [+] [-]

, 2014-09-14 16:21, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: Maidana iekoda Meivēzeram
Drīzāk pēdējais centās katrā klinčā iebakstīt acīs

     [+] [-]

, 2014-09-14 17:07, pirms 10 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Cīņa bija interesanta, 12tais raunds izņēmums Maijmēneša ( man patīk J. Cietsmaiža versija ! ) bēguļošanas dēļ. Maidana sāka negaidīti piesardzīgi un tāpēc arī zaudēja. Žēl, jo no 4. raunda viņš darbojās labi un brīžiem pat ļoti labi. Ko vērts vien bija bāziens līdz ar gongu, pēc kura Floids vēl nākajā raudā izskatījās mīksts. Punkti saskaitīti pietiesājot čempim, par grūžšanu atņemtais punkts - laža un kodiens rokā aizdomīgs. Kā vispār ar kapo zobos var iekost cimdā ?! Manuprāt bija godīgs neizšķirts, taču tādā + titula īpašniekam, jo pretendentam ir jāstrādā un jāatņem tas. Pēc punktiem FM vispār neuzvarēt, jo kuri tiesneši gan nolems par sliktu tādam ekonomikas fenomenam kā Floids ?!
Punkta noņemšana un kodiens tiešām bija mistiski, bet nu neizšķirts, manuprāt, pat tuvu nebija. Pirmā cīņa man krietni labāk patika, tāpēc šī sagādāja vilšanos, gaidiju ko vairāk no Maidanas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-15 07:20, pirms 10 gadiem
garlaicīga cīņa, maijlaikapstākļi izdarīja visu kas bija vajadzīgs, pateicoties maidanas pasivitātei. neredzu kā šo cīņu var atdot neizšķirti. skatos uz tevi sportist amatieri. maximums , absolūts maksimums 4 raundi par labu maidanam.

izskatās , ka floids ar pareizo pretinieku izvēli var turpināt boksēt vēl daudz,daudz gadus. kā hopkinss.

     [+] [-]

, 2014-09-15 18:03, pirms 10 gadiem
Meivederam ir ļotl labs žoklis, tas sitiens 3. raunda izskaņā būtu nobeidzis lielāko daļu pretinieku.