Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Vailders nokautē Molinu un nosargā savu WBC titulu

Vailders nokautē Molinu un nosargā savu WBC titulu
Doentejs Vailders
Foto: boxrec.com

Savu pirmo šogad janvārī izcīnītā WBC pasaules čempiona titula boksā smagajā svarā pirmo aizstāvības cīņu aizvadīja amerikānis Doentejs Vailders (34-0, 33 KO), kurš devītajā raundā nokautēja savu tautieti Ēriku Molinu (23-3, 17 KO).

Divdesmit deviņus gadus vecais amerikāņu smagsvars Doentejs Vailders par WBC smagā svara čempionu kļuva šā gada 17. janvārī divpadsmit raundu cīņā pēc punktiem sakaujot nu jau bijušo šī titula turētāju kanādieti Bermeinu Stivernu (24-2-1, 21 KO).

Šajā cīņā Doentejs guva labās rokas savainojumu, taču trauma nebija tik nopietna, kā iepriekš viņš domāja un pēc nedēļas ilgas rehabilitācijas viņš atsāka treniņus, lai gatavotos savai pirmajai titula aizstāvības cīņai.

Vailderam pretī stājās mazpazīstamais Ēriks Molina, kurš nezināja, ko likt pretī čempiona ofensīvai. Molina cīņas laikā trīsreiz pabija uz ringa grīdas: pirmo reizi nokdaunā viņš tika nosūtīts ceturtajā raundā, bet divreiz – piektajā. Tomēr pēc katra nokdauna tiesneša desmit atskaitīto desmit sekunžu laikā titula pretendents spēja piecelties un turpināt cīņu.
Divkaujas devītajā trīs minūšu raundā pēc spēcīga sitiena ar labo roku Ēriks Molina jau ceturto reizi atradās uz ringa dēļiem, taču šoreiz ringa tiesnesis vairs neskaitīja nokdaunu un uzreiz apstādināja šo maču.

Uzvaru ar nokautu izcīnīja un savu WBC čempiona titulu nosargāja Doentejs Vailders, kuram no trīsdesmit četrām ringā aizvadītajām boksa cīņām šī bija trīsdesmit trešā uzvara ar nokautu.

Izmantotie resursi:
BoxRec Boxing Records


, 2015-06-14 09:46, pirms 9 gadiem
Nu ja nepareizi uzraksti vārdu vienreiz tad vēl nekas var palaist garām. Bet ka Doentejs ir katrā rindkopā pa vairākām reizēm, paliek grūti lasīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-06-14 17:06, pirms 9 gadiem
yahooo rakstīja: Wow, bet tas ir progress, jo visu laiku spītīgi rakstīja DeontAjs, nevis Deontejs
Deontay Wilder, tad jau sanāk, ka visu liaku pareizi vien rakstīja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).