Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džošua: ''Cīņa ar Vailderu un pēc tam ar Usiku - tas būtu lieliski''

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Džošua: ''Cīņa ar Vailderu un pēc tam ar Usiku - tas būtu lieliski''
Entonijs Džošua. Foto: AP/Scanpix

Britu smagā svara bokseris Entonijs Džošua (22-0, 21 KO) nākamo cīņu aizvadīs 1. jūnijā Ņujorkā pret amerikāni Džarelu Milleru (23-0-1, 20 KO). Džošua tā būs pirmā cīņa ārpus dzimtenes, kurā bokseris alkst sevi pierādīt, bet jau met arī tālākus skatus.

''Millers ir liels, spēcīgs, var izpildīt labus āķus, ringā smagi strādā. Tas būs interesanti, jo būšu pirmais, kas viņu pārbaudīs un varēs redzēt, cik labs viņš patiesībā ir. Tā būs Millera lielā iespēja pierādīt sevi pasaulei,'' gaidāmo pretinieku raksturo Džošua. 29 gadus vecais brits pret gadu vecāko Milleru aizstāvēs sev piederošos IBF, WBA un WBO titulus smagsvaru divīzijā.

Džošua un Millers cīnīsies ''Madison Square Garden'' arēnā. Amerikāņu smagsvars Millers uzkrājis 19 uzvaru sēriju, un, gluži kā Džošua, līdz šim cīnījies tikai savā dzimtenē. Iepriekšējo cīņu Millers aizvadīja pagājušā gada novembrī, ar nokautu pieveicot rumāņu bokseri Bogdanu Dinu (18-2, 14 KO), savukārt Džošua savā iepriekšējā cīņā 2018. gada septembrī ar tehnisko nokautu sakāva krievu Aleksandru Povetkinu (34-2, 24 KO).

''Cīņa ar Milleru dod man iespēju pilnveidot manu arsenālu. Uzlabošu savu roku darbību, kustību ringā, bet beigu beigās Millers tiks sodīts. Teicu, ka pārveidošu viņa seju. Gribu redzēt, kā tā izskatīsies pēc cīņas,'' teica Džošua.

Boksa fani visā pasaulē jau ilgāku laiku gaida Džošua cīņu ar WBC smagsvaru čempionu Deonteju Vailderu (40-0-1, 39 KO), kā arī 25. maijā debiju smagsvaros piedzīvos absolūtais čempions pirmajā smagajā svarā Oleksandrs Usiks (16-0, 12 KO), kurš cīnīsies ar Džošua reiz pieveikto kamerūnieti Karlosu Takamu (36-5-1, 28 KO). Savukārt Vailderam nākamais duelis paredzēts nedēļu agrāk pret obligāto titula pretendentu Dominiku Brizīlu (20-1, 18 KO).

''Būtu lieliski, ja es varētu cīnīties pret Vailderu par absolūtā čempiona statusu, un tad es varētu cīnīties ar Usiku,'' tālākus plānus atklāj Džošua, kuram bieži pārmests par izvairīšanos no WBC čempiona Vaildera. ''Es pret Usiku - tā būtu smagsvaru un pirmā smagā svara absolūto čempionu cīņa. Tas būtu kaut kas neticams,'' atzīst Džošua.

Arī Vailders izrādījis interesi par tikšanos ringā ar Džošua, lai apvienotu titulus. ''Mums vajag vienu čempionu - vienu seju, vienu vārdu. Tas ir varens uzdevums, kas jāizpilda. Nākas sadarboties ar daudziem cilvēkiem, lai to īstenotu. Visi grib redzēt lielo cīņu, bet ir lietas, kas jāizdara vispirms - Brizīls ir obligātais pretendents. Cīņa pēc cīņas, soli pa solim,'' komentē Vailders.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/boxing/ne...

  +2 [+] [-]

, 2019-04-14 21:29, pirms 5 gadiem
Vienalga pret ko,bet Usiku ringā vērot ir bauda.Enerģija,jauda,kāju darbība...plus viņa harizma.Būs interesants gads boksā.

  +2 [+] [-]

, 2019-04-14 21:50, pirms 5 gadiem
Vailders visu savu ''spožo'' boksera karjeru slīpējis pret amīšu mēslu maisiem! Tik līdz nāk pretī no kokaīna nokāpis bokseris tā ar tiesnešu palīdzību izvelk niču! Džošua nomizotu kā burkanu no Vailderu!
Redzēs ko iespēs Usiks smagajos. Ja labi ies tad es redzu viņu ka vienīgo, kurš varētu gāzt no troņa Džošuā!

     [+] [-]

, 2019-04-14 22:00, pirms 5 gadiem
EUcerin rakstīja: Vailders visu savu ''spožo'' boksera karjeru slīpējis pret amīšu mēslu maisiem! Tik līdz nāk pretī no kokaīna nokāpis bokseris tā ar tiesnešu palīdzību izvelk niču! Džošua nomizotu kā burkanu no Vailderu!
Redzēs ko iespēs Usiks smagajos. Ja labi ies tad es redzu viņu ka vienīgo, kurš varētu gāzt no troņa Džošuā!
veciit, furijs ir loti labs bokseris

     [+] [-]

, 2019-04-14 22:21, pirms 5 gadiem
ziecha16 rakstīja: veciit, furijs ir loti labs bokseris
Nu par to jau stāsts. Tik līdz pretī nāk no smagā atvaļinājuma Furijs tā pirmais zāģis(tiesneši izvilka niču)! Pret Džošuā Vailderam kā jau teicu, nebūtu variantu!