Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Hejs: "Čisora tiks sodīts par visiem grēkiem" (+video)

Hejs: "Čisora tiks sodīts par visiem grēkiem" (+video)
Deivids Hejs un Dereks Čisora
Foto: AFP/Scanpix

Ceturtdienas vakarā notika svēršanās procedūra pirms sestdien gaidāmās cīņas starp britu Deividu Heju (25-2, 23KO) un Zimbabvē dzimušo Lielbritānijas pilsoni Dereku Čisoru (15-3, 9KO). Gan pirms procedūras, gan tās laikā bokseri turpināja iepriekš iesākto vārdu karu.

"Runa nav vienkārši par uzvaru, bet par veidu, kādā es viņu uzvarēšu. Cik pārliecinoši tas notiks. Man ir nopietni nolūki šajā sakarā. Visi saka, lai es nokautēju šo puisi. Visi grib redzēt viņu nevis vienkārši uzvarētu, bet sakautu, bez samaņas. Nekad iepriekš neviens to nav redzējis," sacīja Deivids Hejs.

"Čisora nekad nav bijis pa īstam sodīts. Cīņā ar Vitāliju Kļičko viņš aizvadīja pilnu cīņu un zaudēja viņam pēc punktiem," piebilda britu bokseris. "Tas pats ar Robertu Heleniusu – viņš zaudēja, taču viņš netika sasists. Viņam bijušas kriminālas darbības, taču reālu sodu Čisora par to nav saņēmis. Tiesa viņu nesodīja. 14.jūlijā Čisora tiks sodīts par visiem viņa dzīves grēkiem! Viena vakara laikā Čisora saņems sodu par visiem grēkiem."

"Man ir trīs zaudējumi un pēc cīņas arī Hejam būs trīs zaudējumi. Es nāku pēc tevis, Deivid! Jūtos lieliski un nevaru sagaidīt cīņu," sacīja Dereks Čisora. Starp citu kādā intervijā šonedēļ Čisora nosaucis Heju par pe** jeb vulgārismā, ar ko apzīmē sieviešu dzimumorgānus. Atliek tikai minēt, kā reaģētu Hejs, ja tas notiktu viņa klātbūtnē.

Deivids Hejs ar žestu norāda, ka Dereks Čisora par daudz runā... Foto: AFP/Scanpix

Hejs 16 kilogramus vieglāks par Čisoru

Ceturtdienas vakarā notika tradicionālā svēršanās procedūra. Kā jau tas bijis ierasts abu bokseru preses konferencēs, Hejs un Čisora stāvēja katrs savā žoga pusē un katram no viņiem bija arī atsevišķi svari. Abi bokseri tika sagaidīti ar dalītām emocijām – daļa līdzjutēju ūjināja, daļa kādu no bokseriem sagaidīja ar ovācijām. Jāatzīst gan, ka lielāku sajūsmu izpelnījās Hejs, kura atbalstītāji zālē acīmredzot bija vairākumā. Iepriekš Hejs tos, kas atbalsta Čisoru nosauca par idiotiem, norādot, ka nevar saprast, kā var fanot par bokseri, kas sit sievietes, iepļaukā pretiniekus vai spļauj viņiem sejā.

Lai gan abi bokseri augumā ir aptuveni vienādi, svars krietni atšķīrās - Hejs svēra nepilnus 96 kilogramus, bet Čisora – 112 kilogramus.

Svēršanās procedūras video


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-13 01:14, pirms 12 gadiem
vai es pareizi sapratu ka shai ciinjai buus tikai 10 raundi doti?
Slēpts komentārs: XEdgarsX
, 2012-07-13 02:10, pirms 12 gadiem
Čisora ir ieberzies. Hejs viņu saplūkās, uz ātrumu vien! Viennozīmīgi par Heju, lai parāda Čisoram īsto vietu!!!!!
, 2012-07-13 02:21, pirms 12 gadiem
Dandris rakstīja: vai es pareizi sapratu ka shai ciinjai buus tikai 10 raundi doti?
Kā Briedis teica SA+ intervijā, tad 12 raundi ir tikai titulcīņām.
, 2012-07-13 06:33, pirms 12 gadiem
Čisora tēlo baigo patriotu, maska no karoga. Šaubos vai tur sanāks normāls bokss, būs kaušanās cimdos, un ka vēl tik tos ar nenomet nost
, 2012-07-13 08:04, pirms 12 gadiem
Kur mēs to varēsim redzēt?
, 2012-07-13 09:53, pirms 12 gadiem
XEdgarsX rakstīja: Kā man riebjās tā parodija par boksu, kas mūdienās ir!!!
tad kāpēc tu nāc te un raudi? ignorē.
, 2012-07-13 09:54, pirms 12 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-13 10:57, pirms 12 gadiem
vismaz kaut kas interesants buus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-13 11:34, pirms 12 gadiem
Es protams par Heju un nokautu,bet tāda sajūta,ja viņi boksēs tad kāds kādu nositīs.
, 2012-07-13 12:31, pirms 12 gadiem
Pirmo reizi esmu Heja pusē
Gribu lai Hejs Čišoru sasit lupatās
, 2012-07-13 13:07, pirms 12 gadiem
Par Heju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-14 00:27, pirms 12 gadiem
Linka nav?
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).