Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Lūiss: "Holifīldam, Rahmanam un Brigsam ir jāaiziet..."

Lūiss: "Holifīldam, Rahmanam un Brigsam ir jāaiziet..."
Lenokss Lūiss
Foto: Matthias Kern/Bongarts

Bijušais absolūtais pasaules čempions boksā smagsvaru kategorijā, leģendārais brits Lenokss Lūiss, kurš savu karjeru beidza jau pirms astoņiem gadiem, uzskata, ka vairākiem bokseriem jāaiziet no profesionālā boksa.

Lūiss paudis pārliecību, ka bijušajiem pasaules smagsvaru čempioniem Evanderam Holifīldam (48 gadi), Hasimam Rahmanam (38) un Šenonam Brigsam (39) ir jāpamet bokss, jo viņu sniegums ir tālu no tā, kāds tas bija agrāk. Jāpiebilst, ka savulaik Lūiss ir cīnījies ar katru no viņiem – Holifīldu viņš uzvarēja pēc punktiem un reizi cīnījās neizšķirti, Rahmanam vispirms zaudēja ar nokautu piektajā raundā, bet vēlāk revanšējās ar nokautu ceturtajā raundā, savukārt Brigsu pieveica ar tehnisko nokautu piektajā raundā.

"Holifīldam ir jāaiziet," sacīja Lūiss. "Viņš domā, ka var darīt to, ko darīja 23 gados, bet 48 gados viņam nav izredžu. Tādiem kā Evanders Holifīlds, Hasims Rahmans un Šenons Brigss ir jābeidz karjeras. Kad viņi cīnās, man šķiet, ka varu viņu uzvarēt, neskatoties uz to, ka nemaz tik daudz necīnos. Viņiem vienkārši ir jāaiziet."

Izmantotie resursi:
boxingscence.com


, 2011-06-13 14:05, pirms 13 gadiem
kaadam te ir baigaa shkrobe, vismaz vinjiem vel ir iekshaa, nav tik daudz bet tomeer IR !
, 2011-06-13 14:08, pirms 13 gadiem
Smagsavru kategorija boksa ir kljuvusi par izsmieklu.. nav vairs izcilu sportistu shaja psorta veidaa (tiesshi smagsvariem)... To pat Klichko treneris atziist... (ties pieljauju ka brachkas vins ar to nedomaaja... )

Klichko brachkas vel kautcik velk, bet ir sasodiiti garlaiciigi... Savukarat pareejie ir taalu no taa liimenja kads smagsvara kategorija bija 80 tajos un 90 tajoss...
, 2011-06-13 14:24, pirms 13 gadiem
Holifilds samasēja Valujevu, to visi redzēja,kas skatījās. nezinu,vai jāaiziet tikai tāpēc,ka nav tāds kā agrāk,viņš pat savos 48 spēj būt topā
, 2011-06-13 14:26, pirms 13 gadiem
Tagad jau par 99% var zināt to, ka pagaidām nav neviens, kas varētu uzvarēt Kļičko. Agrāk tomēr bija tā spriedzīte- Taisons, Luiss un Kļičko, bet tagad ir palicis tikai viens neuzvaramais..
, 2011-06-13 16:55, pirms 13 gadiem
Grambulis rakstīja: Tagad jau par 99% var zināt to, ka pagaidām nav neviens, kas varētu uzvarēt Kļičko. Agrāk tomēr bija tā spriedzīte- Taisons, Luiss un Kļičko, bet tagad ir palicis tikai viens neuzvaramais..
Tas, ka viņi tad boksējās nenozīmē, ka bija spriedzīte. Kopš Luiss uzvarēja Holīfildu visiem bija skaidrs, ka Luiss ir labākais smagsvars. Kļičko tajā laikā bija nezināms.
, 2011-06-13 18:38, pirms 13 gadiem
Kamēr nesāk zaudēt visiem pēc kārtas, nav ko domāt par beigšanu.
, 2011-06-14 01:11, pirms 13 gadiem
Normāli džeki, kas mīl šo sportu nevis ka Hejs, kas vē pirms sava praima taisās laisties lapās..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-14 19:14, pirms 13 gadiem
riichy rakstīja: Nu jau nu melnais gailis izceļas.
No vitālija mazliet ierija, samīža un karjeru pameta. Zināja ka būs revanšs un Vitālijs aizsūtīs atkārtoti pensijā.
Kličko neapturami.
Visu laiku labākie bokseri, Kličko!
Paldies par pozitīvismaz devu
ir ir viņi all time best
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.